MasterChef Türkiye Mehmet Yalçınkaya'dan ağızları açık bırakan değişim! Görenler onu tanıyamadı

TV8 ekranlarında yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan MasterChef Türkiye'de jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya'nın geçmiş yıllara ait fotoğrafı medya gündemine yerleşti. MasterChef Türkiye, üçüncü sezonunu tamamlayarak final yapmış olsa da halen rağbet görmeye devam eden Mehmet Yalçınkaya'nın gençlik döneminde çekildiği fotoğrafını gören kullanıcılar şaşkınlıklarını gizleyemeyip yorum bombardımanına tuttular.

MasterChef Türkiye Mehmet Yalçınkaya'dan ağızları açık bırakan değişim! Görenler onu tanıyamadı
MasterChef Türkiye Mehmet Yalçınkaya'dan ağızları açık bırakan değişim! Görenler onu tanıyamadı
GİRİŞ 19.01.2021 06:55 GÜNCELLEME 19.01.2021 09:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye stüyosundaki konuşmaları, tavırları, hal ve hareketleriyle ilgi odağı haline gelen Mehmet Yalçınkaya, özel yaşantısıyla da devamlı olarak adından söz ettirmeyi sürdürüyor. MasterChef Türkiye'nin 2020 şampiyonunun ilan edilip yorucu ve zorlu geçen 3.sezonunun kapatılmasıyla beraber Mehmet Yalçınkaya'nın sıklıkla hayatından kesitler sunduğu sosyal mecrada bu defa yayınlamış olduğu gençlik fotoğrafı çok konuşuldu.

Uyanış Büyük Selçuklu 18.bölüm fragmanı duyuruldu! Uyanış Büyük Selçuklu'da kapana kıstırıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibini derinden sarsan haber! Acilen ameliyat masasına yattı...

MasterChef Türkiye'de dobralığını konuşturarak yarışmacılara yaptığı eleştirilerle uzun bir süre medya gündeminden düşmeyen Mehmet Yalçınkaya'nın gençlik yıllarına ait fotoğrafını gören kullanıcılar neye uğradığını şaşırarak değişimi karşısında ''Nereden nereye!'' demekten kendilerini alıkoyamadılar. Düzenli biçimde gönderilerde bulunduğu sosyal medya hesabındaki takipçi sayısı günden güne kademeli olarak artış gösteren MasterChef Türkiye'nin olmazsa olmaz isimlerinden Mehmet Yalçınkaya'nın, seneler evvelki halini paylaşarak gönderisinin hemen altına, ''Hey gidi günler. Hey gidi günler diyenler kimler?'' şeklinde bir not düşmesinin ardından yorum üstüne yorum yağmaya başladı.

Arıza 19.bölüm fragmanı? Arıza'da yürekleri ağza getiren inanılmaz sahne! Paniğe sevk etti...

Kefaret 10.bölüm fragmanı var mı? Kefaret'te kavga başlatacak sahne! Olayın fitili ateşleniyor

Bir sosyal medya kullanıcısı tarafından, "Bu ne şefim resmen evrim geçirmişsiniz" yorum gerçekleştirilmesi tüm dikkatleri üzerine çekerken Mehmet Yalçınkaya'nın şimdikinden çok daha farklı görünen bıyıklı imajını, ünlü türkücü Latif Doğan'a benzetenler de oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİSİNİN ÇOCUKLUK FOTOĞRAFI YANKI UYARDIRMIŞTI...

Tüm bunların yanı sıra ara ara zaman tünelinde yolculuğa çıkan Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz aylarda da çocukluk yıllarında çekildiği fotoğraf karesini sevenlerinin beğenisine sunmuştu. Usta şef Mehmet Yalçınkaya, 1980'li yıllarda çekilmiş olan pozunu "Hayvan sevgimiz" notu ile yayınlaması gözlerden kaçmamıştı.

Son Yaz 4.bölüm fragmanı duyuruldu mu? İbre tersine döndü! İki dudağının arasından ne çıkacak?

Mucize Doktor'daki ani vedası ''Bu nasıl olur?'' dedirtti: Niçin ayrıldığına anlam veremediler!

YORUMLAR 1
  • mesutto 3 yıl önce Şikayet Et
    yemek yaptıkca yemiş yedikçe şişmiş sis hic sayıf sef gördünüüüüs
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi