Bir Zamanlar Çukurova 82.bölüm fragmanı Yapbozunun parçalarını tamamlayacak mı? Aklı karışıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 81.son bölümde Yılmaz'ın servet değerindeki tüm variyetini ölmeden önce Hünkar'a sattığının ortaya çıkmasıyla beraber paraların şimdi nerede olduğu muammadır. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Halasının dolduruşuna gelen Müjgan, mirasın peşine düşerek Züleyha'dan hesap sorması aralarında soğuk rüzgarlar estirerek kriz doğmasına ortam oluşturdu. Bir Zamanlar Çukurova 82.bölüm fragmanı ekranda.

GİRİŞ 04.02.2021 10:36 GÜNCELLEME 04.02.2021 10:36
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Hünkar'ın yokluğunu kimseye hissettirmemeye gayret ederek bir hanımağa olarak halkı için yararlı işlere imza atan Züleyha, herkesin memnun olacağı bir toplu nikah töreni tertip etmiştir. Bir Zamanlar Çukurova 81.son bölümde; Demir'in Hünkar'ın hisselerini devretmesiyle birlikte gerek Çukurova'nın toprakları üzerinde gerekse şirketin yönetimi noktasında söz sahibi olan Züleyha'nın otoritesine bir grup boyun eğmeyerek kurallara aykırı şekilde davransa da Züleyha'nın kimseye pabuç bırakmaya niyeti yoktur.

Kuruluş Osman 45.bölüm fragmanı: İrtihal ensesine yapışıyor! Yaşamını yitirmesi an meselesi...

Masumlar Apartmanı 21.bölüm fragmanı? Güneş gibi aydınlandı! Karanlığın kasvetini bertaraf etti

 Demir ise Çukurova'nın hastanesine Başhekim unvanıyla atanan Ümit'in ev arayışında olduğunu bildiği için jestinden ödün vermeyerek onun rahat edebileceği lüks bir ev ayarlarken, Ümit de beraber yola çıktığı Fikret'le planlarını aşama aşama hayata geçirmeye başlamasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 82.bölüm fragmanı bekleniyor. İntikam ateşiyle yüreği kor gibi yanan Fikret, gizlice bir gece vakti Demir'in holdinginin içine girerek mektup bırakırken, Züleyha ise  işlerini halletmek için Demir'in yerine sabah işe geldiğinde içeriğinde geçmişten gelen konuşmaların yer aldığı mektupla karşılaşmasının akabinde Bir Zamanlar Çukurova 82.bölüm fragmanı ekranda mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 82.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Zengin oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu,  Şirin Öten, Bülent Polat, Alayça Öztürk, Mehmet Polat, Sibel Taşçıoğlu, Aras Şenol, Turgay Aydın, Selin Yeninci,Serpil Tamur, Polen Emre ve Selin Genç isimlerinin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 82.bölüm fragmanı yayına girdi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 82.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Kuruluş Osman'da coşkulandıran transfer! Popülaritesini artıran isimden göz dolduran performans

Ramo'da şaşkınlık etkisi meydana getirecek transfer! Kurtlar Vadisi'nin yıldızıyla el sıkışıldı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DA ORTALIĞI TOZU DUMANA KATACAK SAHNE!

Mucize Doktor'da akıllara durgunluk veren ayrılık! Elveda diyecek olmasını kabullenemediler...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 82.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda ise Murat Saraçoğlu’nun oturduğu Tims&B Productions imzasıyla her hafta yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Bir Zamanlar Çukurova 82.bölümüyle 3 Şubat Perşembe tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında sürprizlerin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle tutkunlarına bambaşka bir dizi deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 12
  • SEKER 3 yıl önce Şikayet Et
    Men bu dizini cok sewek izleyen bu hayatda banada cok sey owretdi iykide bu dizi war
    Cevapla
  • Gul 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu diziyi turkmenistandan izliyorum her hafta izliyorum amma hunkar yaman veda ettikden sonra dizinin hicbir anlami kalmady artikk
    Cevapla
  • Şadi 3 yıl önce Şikayet Et
    Züleyha giderse benim için bitmiştir
    Cevapla
  • Beyza 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kendim izlerim ne de aileme izlettirim. Boyle sacma dizi olmaz
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Yılmazın ölümü fena oldu
    Cevapla
  • Yusuf nacarlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk toplumuyla hıc uyuşmayan bır dızı adam karısını ellerıyle sevgılısıne yolluyor boyle bır dünya varmı ınsanlar arasında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor