Gönül Dağı 15.bölüm 2.fragmanı Elini vicdanına koydu! Gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlatıyor...

Gönül Dağı 14.son bölümde acısıyla tatlısıyla ömrünü beraber paylaşabilmek için can attığı Asuman'ın göz göre göre gönderilmesine razı gelmeyen Ramazan, mani olabilmek adına elinden geleni ardına koymadı. Gönül Dağı son bölümde Erkan, Zahide'nin Sefer'le birlikte mutlu evliliğe yelken açıp aynı yastığa baş koymasını engellemek için onları güç vaziyete sokacak eylemlerde bulundu. Gönül Dağı 15.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 06.02.2021 15:00 GÜNCELLEME 06.02.2021 15:00
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı son bölümde; Sevdanın yalnızca sefasını değil, aynı şekilde cefasını da hiçbir koşulda şikayet etmeksizin çekmeyi kabul eden ve bunu bir gönül ilişkisinin yegane tamamlayıcısı olarak gören Taner, Dilek'ten artık kesin bir cevap beklemektedir. Gönül Dağı 14.son bölümde; Yere göğe sığdıramayıp üzerine titrediği ve her geçen gün içindeki sevgi tomurcuklarının yeşerip filizlendiği Asuman'ın gönderilmesini hazmedemeyen Ramazan, elinden öylece kayıp gitmemesi için varını yoğunu ortaya koydu.

TRT1'den farkını konuşturacak dizi geliyor: Bir Zamanlar Kıbrıs'la derin etkisi altına alacak!

 

Mucize Doktor 49.bölüm fragmanı: Ortalık savaş alanına döndü! Kriz hızlıca doruklara tırmanıyor

Ucunda her ne olursa olsun bir an dahi pes etmemeye niyetli olan Ramazan, Asuman'ı yaşadığı kasabaya tekrardan döndürebilmek için peşine düşmeyi göze alırken, Taner ise bir kez daha yiğitliğini göstererek yardım bekleyen Dilek'in imdadına hızır gibi yetişmesiyle aralarındaki buzları yavaş yavaş eritmesinin ardından Gönül Dağı 15.bölüm fragmanı bekleniyor. Tüm bunların yanı sıra Zahide'nin Sefer'le nikah masasına oturarak hayatını birleştirmesini arzu etmeyen Erkan, onların huzuruna ve saadetine gölge düşürecek planlarını uygulamaya başlarken, Zahide'yle büyük bir imtihandan geçen Sefer ise başına gelen tatsız hadiselerin hiçbirine aldırış etmeyerek sevdiği kadınla zorluklara seve seve göğüs germesinin akabinde Gönül Dağı 15.bölüm fragmanı paylaşıldı mı?

Masumlar Apartmanı 20.bölüm fragmanı: Gülme krizi geçirten sahne! Kahkahalar havada uçuşuyor...

GÖNÜL DAĞI 15.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in üstlendiği, yönetmenlik koltuğunda Yahya Samancı’nın oturduğu, başrollerini Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın paylaştığı  "Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı konu olarak işleyen Gönül Dağı 15.bölüm fragmanı ekrana geldi. En yeni gelişmeleri yakından öğrenmek istiyorsanız takipte kalmaya devam edin...

GÖNÜL DAĞI'NDA TAKDİRLİK SAHNE! ÖVGÜLERİ TOPLADI...

Kuruluş Osman'da sevindirici transfer! ''Evet'' diyerek imzayı attı: Ortamı hareketlendirecek..

GÖNÜL DAĞI 15.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün isimlerinin bulunduğu Gönül Dağı 15.bölümüyle 6 Şubat Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1 kanalında seyircisini ağırlayacak.

Payitaht Abdülhamid ses getirecek hüzünlendirici ayrılık! Ekipten çıkmasını kimse ummuyordu...

YORUMLAR 33
  • Melek 3 yıl önce Şikayet Et
    Uzun zamandır aile dizisine hasret kalmiştık tessekurler trt
    Cevapla
  • YKC 3 yıl önce Şikayet Et
    Demekki çıplaklık olmadanda dizi yapılabiliyormuş teşekkürler TRT
    Cevapla
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler trt , çok güzel bir dizi.
    Cevapla
  • Gada 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen diziyi karnınla mı izliyorsun be adam. Ahlak bozucu dizileri izleye izleye benliğimizi kaybettik. Saf ve temiz bir dizidir Gönül Dağı.
    Cevapla
  • DOGRUCU 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalk gidelimde yakışırdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor