Kırmızı Oda dizisi yıldızlar geçidine döndü! Sevindirici transfer gelişmesi: Göz kamaştırdı...

Kurtlar Vadisi'yle mesleki kariyerindeki başarı basamaklarını hızla tırmanan İpek Tenolcay, transfer edildiği Kırmızı Oda dizisiyle ekranın tozunu atmaya geldi. Yayına girdiği dönemde büyük sükse yakalayan Kurtlar Vadisi yapımıyla beraber ününe ün katarak senelerin eskitemediği oyuncular arasına yerleşen İpek Tenolcay, Kırmızı Oda dizisiyle bir kez daha adından söz ettirdi.

Kırmızı Oda dizisi yıldızlar geçidine döndü! Sevindirici transfer gelişmesi: Göz kamaştırdı...
Kırmızı Oda dizisi yıldızlar geçidine döndü! Sevindirici transfer gelişmesi: Göz kamaştırdı...
GİRİŞ 15.02.2021 10:08 GÜNCELLEME 15.02.2021 10:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi projesinde göstermiş olduğu oyunculuk performansını ödüle layık görülerek taçlandıran İpek Tenolcay, dramatik deneyimleri aktaran Kırmızı Oda'nın kadrosuna eklenerek dizi severlerin huzuruna geçti. Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır'ın eşi Nesrin karakterini üstlenerek geniş çapta tanınırlık sağlayan ve yankılarını şu anki dönemde bile hissettirmeye son sürat devam eden İpek Tenolcay, Kırmızı Oda dizisinde rol alarak tutkunlarına unutulmayacak dakikalar yaşattı. Ekrana geldiği her hafta rakiplerine açık ara fark atarak reyting savaşından namağlup ayrılan Kırmızı Oda dizisinde senaryo icabı Nazlı'nın annesi karakteriyle kameralar karşısına geçen İpek Tenolcay kimdir?

Gönül Dağı 17.bölüm fragmanı: ''Sevgisinin saflığı takdire şayan'' Çocuk sevinci kadar sahici!

 

Bir Zamanlar Çukurova 84.bölüm fragmanı: ''Adalet tecelli edecek!'' Eziyetini misliyle çekecek

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN YENİ OYUNCUSU İPEK TENOLCAY KİMDİR?

Uzun yıllar boyunca televizyon ekranlarında yer alarak birbirinden çeşitli dizi projelerinde oyunculuk yeteneğini sergileyen İpek Tenolcay, 12 Temmmuz 1970 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır.

1990 senesinde Güz Güzeli olarak seçilen Kırmızı Oda'nın yeni transferi İpek Tenolcay, belirli bir dönem modellik yapmasının ardından 1996 senesine gelindiğinde mesleğini bırakma kararı alıp ilgi duyduğu oyunculuk serüvenine atılmıştır.

Oyunculuk kariyerine hayatına ilk defa 1996 senesinde yayın macerasına başlangıç yapan "Şehnaz Tango" ile adım atarak önemli tecrübe edinen Kırmızı Oda dizisi oyuncusu İpek Tenolcay rol aldığı; Zeytin Tepesi, Umutsuz Ev Kadınları, Seviyor Sevmiyor, Yalan Dünya ve Erkenci Kuş gibi dizi projeleriyle beraber büyük kitleler tarafından bilinirliğini artırmıştır.

Kırmızı Oda dizisiyle ekranlara bomba gibi dönüş yapan İpek Tenolcay, senaristliğini Raci Şaşmaz'ın kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan, Osman Sınav ve Serdar Akar'ın oturduğu Kurtlar Vadisi yapımındaki "Nesrin Çakır" karakteriyle iddialı bir çıkış yakalamıştır. Kurtlar Vadisi projesinde 108 ve 173.bölüm arasında oynadığı bu rolüyle elde ettiği başarı sayesinde de 2005 senesinde "En iyi yardımcı kadın oyuncu" ödülü almaya kazanmıştır.

Ramo yapımına dev transfer! Kurtlar Vadisi'yle ünlenen isimle eski zamanlara geri gideceksiniz

Gökhan Alkan, Yiğit Kirazcı, Zeynep Çamcı ve Gonca Sarıyıldız'ın başrollerini paylaştığı 2016 senesinde yayına giren Seviyor Sevmiyor isimli dizide üstlendiği Asena karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Kırmızı Oda oyuncusu İpek Tenolcay, 2018 senesinde yayına giriş yapan ve Can Yaman-Demet Özdemir ikilisinin başrollerinde yer aldığı Erkenci Kuş yapımında da Hüma karakterini oynayarak sempati toplamıştır.

YORUMLAR 5
  • Antalya 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne abarttılar kadın yan rolde oynuyor.
    Cevapla
  • sezgin 3 yıl önce Şikayet Et
    hüma karakteriyle kendinden nefret ettirmişti.
    Cevapla
  • alpay 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın validebağda cami yapılmasına karşı cıkanların yanındaydı zihniyeti belli tv8 iyi bi yer zaten onun için
    Cevapla
  • Hilmi Bahadır 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış bilgi.Orada koru içine inşaat yapılması olayı vardı.
    Cevapla
  • bayırbucak 3 yıl önce Şikayet Et
    tık olsun bizim olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar