Ramo'da kasırga estirecek transfer! Başa bela olan davranışlarıyla rahat soluk aldırmayacak...

Heyecan seviyesini yüksek tutan sahnelerde imzasını taşıyan Ramo'nun yeni transfer girişimi ortamın havasını değiştirdi. Aksiyon unsurunun bir an dahi eksik olmadığı Ramo'ya katılan Emre Kınay, seyircisinde unutulmaz etkiler bıraktı. Peki, Show TV'nin olmazsa olmaz yapımı Ramo'da hem düşünce ve tutumu hem de davranışlarıyla seyircinin dikkatini canlı tutan Emre Kınay kimdir?

Ramo'da kasırga estirecek transfer! Başa bela olan davranışlarıyla rahat soluk aldırmayacak...
Ramo'da kasırga estirecek transfer! Başa bela olan davranışlarıyla rahat soluk aldırmayacak...
GİRİŞ 18.02.2021 13:15 GÜNCELLEME 19.02.2021 14:27
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Ramo dizisinde ayrılık gelişmeleri olduğu kadar transfer haberleri de yakın mercek altına alan tutkunlarının merak duygusunu celbediyor. Ramo'nun hanesine eklenerek oyuncu kadrosuna adını altın harflerle yazdıran Emre Kınay, bambaşka bir renk katmaya geldi. 

Çağatay Tosun'un yönetmenliğinde yar aldığı, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Birol Tezcan, Seda Karaoğlu'nun üstlendiği BKM farkıyla Show TV'nin vazgeçilmez yapımları arasına kazınan Ramo dizisinden gelen teklifi kabul eden gizemli tavırları ve manidar konuşmalarıyla ilgi uyandırdı.

Kardeşlerim 1.bölüm fragmanı YAYINDA! Kardeşlerim ne zaman (Yayın Tarihi) Tam kadro AÇIKLANDI!

 

Mucize Doktor 51.bölüm fragmanı: ''Vuslat dur durak bilmiyor'' Şimdiki hamlesi çok konuşulacak!

RAMO DİZİSİNE TRANSFER EDİLEN EMRE KINAY KİMDİR?

Show TV'de toplamda iki sezondur yayın maratonunu kesintisiz sürdüren Ramo dizisine dahil olan Emre Kınay, 5 Mart 1970 senesinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır.

Gerek annesi gerekse babası tiyatroculuk mesleğini icra eden Emre Kınay, üniversite öğrenimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 1995 senesinde tamamlayarak mezun olmuştur.

Kırmızı Oda'ya inanılmaz transfer! Kurtlar Vadisi'yle fenomenleşen ismi ekranda izleyeceksiniz

Ramo dizisinin oyuncu kadrosuna katılan Emre Kınay, oyunculuk serüvenine ilk defa 1992 senesinde konservatuvarda öğrenciyken hocası Zeliha Berksoy'un daveti üzerine Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda adım atmıştır. Tiyatroculuk kimliğinin yanı sıra 1997 senesinden beri hem televizyon dizi projelerinde hem de beyaz perde yapımlarında oyunculuk görevini yerine getirmiştir.

8 Mart 2005 senesinde "Duru Tiyatro"nun kuruculuğunu üstlenen Ramo dizisi oyuncusu Emre Kınay, TRT'de yayına giren "Yol Geçen Hanı" ve Kanal D'de ekrana taşınan "Sen Gidince" isimli yarışma programının sunuculuk koltuğunda oturmuştur.

2006-2008 yılları arasında seyircisinin karşısına geçen "İki Aile" isimli dizi projesinde İclal Aydın ile beraber kameralar karşısına geçerek geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanıp büyük bir çıkış yakalamıştır. 2004 senesinde tıpkı kendisi gibi oyuncu olan Emine Ün'le dünya evinde giren ve 30 Mart 2009 tarihinde de evliliklerini noktalama kararı alan Ramo dizisi oyuncusu Emre Kınay, Duru isminde bir kız çocuğa sahiptir.

Yapımcılığında Tükenmezkalem Film'in bulunduğu, senaristliğini Gani Müjde'nin kaleme aldığı ve yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu'nun üstlendiği 20 Eylül 2014 senesinde ekran yolculuğunda yürümeye başlayan "Sil Baştan" isimli yapımda kameralar karşısına geçmiştir.

TRT1'den sevindiren yeni dizi: Bir Zamanlar Kıbrıs'la tarifi mümkün olmayan duygular yaşatacak!

18 Haziran 2015 tarihinde yayın hayatına başlangıç yapan ve Sadullah Çelen'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu "Güneşin Kızları" isimli dizide Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk ve Hande Erçel gibi isimlerle başrol üstlenerek sergilediği oyunculuk performansıyla adından ettirmiştir.

RAMO DİZİSİNİN YENİ OYUNCUSU EMRE KINAY'IN ALDIĞI ÖDÜLLER:

1998 - Avni Dilligil En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü: - Simyacı
2006 - Afife Tiyatro Ödülleri : "Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" - Kara Sohbet
2004 - 23. İstanbul Film Festivali "En İyi Erkek Oyuncu" İnşaat filmi

YORUMLAR 28
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre kınay I sevmiyorum onun için diziyi çok sevdiğim halde artık seyretmiyecegim
    Cevapla
  • Cemil 3 yıl önce Şikayet Et
    Fikrinize saygı duyuyorum,ancak diziyi çok sevdiyseniz bir karakter için diziyi izlemeyi bırakıyorsunuzsa demekki kendinizi kandırıyorsunuz.
    Cevapla
  • Derya 3 yıl önce Şikayet Et
    Cuma gününü bekliyorum
    Cevapla
  • Esma 3 yıl önce Şikayet Et
    Cuma. gününü. iple. cekiyoruz.
    Cevapla
  • Zuleyhahajyyewa 3 yıl önce Şikayet Et
    Murat Yıldırım sizi çok seviyorum ve Ramo yuda severek izliyorum.
    Cevapla
  • Aysel 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben de cok beyenerek izliyorum. Cocuklarim da cok severek hasretle cuma gununu bekliyo.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi