Masumlar Apartmanı oyuncusundan paniğe sevk eden sözler! TRT1'deki macerasını sürdürecek mi?

Masumlar Apartmanı dizisiyle yıldızı parlayan Farah Zeynep Abdullah'ın, MS (Multipl Skleroz) şüphesiyle yaptırmış olduğu test sonuçları belli oldu. Masumlar Apartmanı'nda üstlendiği İnci karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Farah Zeynep Abdullah, hastalığına ilişkin hayranlarını yakından ilgilendirecek açıklamalar gerçekleştirdi. Aynı zamanda Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıp ayrılmayacağına dair net yanıt verdi.

Masumlar Apartmanı oyuncusundan paniğe sevk eden sözler! TRT1'deki macerasını sürdürecek mi?
Masumlar Apartmanı oyuncusundan paniğe sevk eden sözler! TRT1'deki macerasını sürdürecek mi?
GİRİŞ 09.02.2021 18:57 GÜNCELLEME 10.02.2021 08:33
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı yapımı sayesinde başarı çıtasını en yükseğe getiren Farah Zeynep Abdullah'ın MS (Multipl Skleroz) hastalığından şüphelendiği için soluğu hastanede alıp tetkilerini yaptırması sevenlerinin yüreğini ağzına getirmişti. Masumlar Apartmanı'nın olmazsa olmaz siması Farah Zeynep Abdullah'a, ilk etapta lokal anestezi uygulanırken sonrasında ise genel anestezi eşliğinde tetkik işlemlerinin uygulanmasının akabinde test sonuçları netlik kazandı. 

Uyanış Büyük Selçuklu 21.bölüm fragmanı: Karanlıklardan aydınlığa geçirecek! Güneş gibi doğacak

Masumlar Apartmanı oyuncusunun test sonuçlarına göre MS (Multipl Skleroz) hastalığına yakalanmadığını öğrenen takipçileri derin bir nefes alarak sosyal medya platformunda sevinçlerini dile getiren yorumlarda bulunmaya başladı. Tüm bunların yanı sıra geçtiğimiz gün basın mensupları tarafından görüntülenen Farah Zeynep Abdullah, medya gündeminden düşmeyen ayrılık iddialarını kesin bir dille yanıtlandırarak kafalardaki soru işaretlerini giderdi.

Masumlar Apartmanı'yla ününü yayan Ezgi Mola normalde kimdir? Duyanları hayrete düşürecek haber

Masumlar Apartmanı'ndan veda edeceği hususunda ileri sürülen iddiaların aslında hiçbirinin gerçekliği yansıtmadığını belirtip son noktayı koyan Farah Zeynep Abdullah, ''Yok artık!'' diyerek ayrılmayacağının altını çizdi.

MASUMLAR APARTMANI OYUNCUSU HAYRANLARINI KORKUTMUŞTU...

Masumlar Apartmanı'nın sevilen ismi Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde hastalığı hakkında, "İlkinde lokal anestezi yapıldı. Bir hafta sonra tekrar genel anesteziyle işlem yapılırken rol aldığım ‘Şampiyon’ filmi aklıma geldi. Orada kanserli bir kızı canlandırıyordum. ‘Ben bu sahneyi görmüştüm. Ben bunları yaşadım’ dedim” şeklinde ifadelere yer vererek hayranlarını korkutan bir açıklamada bulunmuştu.

YORUMLAR 23
  • Barbaros 3 yıl önce Şikayet Et
    Aşağıdaki yorumları okurken birkez daha farkettim ki şu sosyal medya türlü cahil cühelaya ve ayılara kişilik kazandırmış da yorum yapabilme kabiliyeti sağlamış. Eline mikrofonu verip kürsüde konuşma yapamayacak bir avuç insan parmaklarıyla birilerine saldırarak, kendisine şahsiyet kazandırıyor aklı sıra. Biri LGBT yi düzgün yazamaz, biri gezi olayları ile bağlantı kurmaya çalışır, diğeri vatan hainliği ile suçlar. Bre denyo sen acaba ne kadar varan seversin de içinde bulunduğun adaletsizliğe, bu devlet düzenine göz yumabiliyorsun. Boşuna demiyorlar; aklı yok fikri var diye!
    Cevapla
  • Burcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir hata yapmış ve paylaşımını silmiş nedir bu kininiz. Gencecik bir kız böyle linç ederek mi düzelteceksiniz. Bu ülkede zamanında teröre destek vermiş, fetöye destek vermiş insanların yapay dönüşlerine sesiniz çıkmıyor ne demişler gücü yeten yetene.
    Cevapla
  • Ohal Obası 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainlerinin yüzü gülmesin inşallah!
    Cevapla
  • salih 3 yıl önce Şikayet Et
    bu diziye yakışmayan tek aktrist.
    Cevapla
  • rüstem 3 yıl önce Şikayet Et
    defolsun gitsin . LGBD destekcisi. küreselci piyonu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor