Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.bölüm fragmanı ''Zerreciklerine ayıracak!'' İliğini kurutacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183.son bölümde, Boyun bölgesine isabet eden kurşun sonrası hastaneye sevk edilen Alparslan'ın hayatta kalmasının tamamen bir mucize olduğunun söylenmesi derinden sarstı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Merminin girdiği tehlike nokta yüzünden Alparslan'ın belden aşağısının felç kalacağı gelişmesi büyük yıkıma uğrattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 02.03.2021 22:11 GÜNCELLEME 02.03.2021 22:11

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Alparslan'a başarılı bir operasyon gerçekleştirildiği ve yoğun bir fizik tedavi süreciyle ile desteklendiği takdirde felç durumundan kurtulmasının mümkün olabileceğinin izah edilmesi herkesin yüreğine bir ok gibi saplanmıştır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183.son bölümde; İçi içini kemiren Hızır, Alparslan'ın sürüklendiği korkunç felaketin esas sorumlusunun olduğunu ve böylesine bir sona istemeden de olsa kendisinin mahal verdiğini söyleyerek çaresizce dert yanmaya başlamıştır.

Kardeşlerim 3.bölüm fragmanı: Feleğin çemberinden geçiyor: Ucu bucağı görünmeyen cefayı çekiyor

 

Uyanış Büyük Selçuklu 24.bölüm fragmanı ''Susmayacak: Gayrı kimseye müsamaha göstermeyecek!''

Hızır, hastanede ölüm kalım mücadelesi sürdüren Alparslan'a düzenlenen alçak suikastın acısını ziyadesiyle çıkarabilmek adına hainlerin didik didik aranmasını emrederken, Doğan'ın ipuçları sayesinde planlarının tıkır tıkır işlemesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.bölüm fragmanı bekleniyor. İntikam duygusuyla dolup taşan İlyas, tespit ettikleri mekanı süratle taramaya girişirken, riskli ameliyat sonrası yaşam savaşını kazanan ve felçli kaldığından henüz haberi olmayan İlyas'ın kıpırdayamadığını ve hiçbir şey hissetmediğini dile getirmesinin içleri sızım sızım sızlatmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.bölüm fragmanı yayında mı? Büyük komplo hazırlanan Hızır'ın aracında yüklü miktarda uyuşturucu madde saptanması üzerine hakkında tutuklanması kararı çıkarılması ve narkotik ekipler tarafından merkeze götürülmesinin sahne olduğu diziye dair en yeni gelişmeler...

Kırmızı Oda 27.bölüm fragmanı: Cesaretinin meyvelerini yiyor! Çetin savaşı galibiyetle bitirdi

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 184.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Başrollerini Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli) gibi televizyon ekranlarının aranan yüzlerinin paylaştığı ve Salı akşamı aksiyonun ardı arkasının kesilmediği çarpıcı sahneleriyle dizi severlerinin karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.bölüm fragmanı ekrana geldi.

Uyanış Büyük Selçuklu 23.bölüm 2.fragmanı: 'Kılıcın ucundaki kellen ile selam vereceğim!' TRT1

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA KURTLAR VADİSİ'Nİ ARATMAYAN SAHNE!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 184.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaristliğini Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un kaleme aldığı, yapımcılığını ise Onur Tan, Baran Özçaylan ve Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği toplamda altı sezondur ATV ekranlarında reyting fırtınası estirmeye devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.bölümüyle 2 Mart Salı tarihinde saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı