Masumlar Apartmanı 25.bölüm fragmanı: Bünyesi kaldırmıyor! İşin elle tutulur tarafı kalmıyor...

Masumlar Apartmanı 24.son bölümde; Biriktirdiği çöp yığınlarının Han tarafından boşaltıldığını öğrenen Safiye öfkesinin kontrolünü sağlayamayıp ortalığı tozu dumana kattı. Masumlar Apartmanı son bölümde gözünü karartan Han bunca zaman saklı tuttuğu sırrı açık etmeye karar vererek İnci'yi çöplük ortamıyla ilk kez tanıştırması gerginlik seviyesini uç noktaya tırmandırdı. Masumlar Apartmanı 25.bölüm fragmanı ekranda mı?

GİRİŞ 09.03.2021 22:40 GÜNCELLEME 09.03.2021 22:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı son bölümde, Apartmanda meydana gelen rahatsız edici kokudan ötürü şikayetçi olan Esra ve çöp ev gerçeğinin ortaya çıkmasından bir hayli endişe duyan Safiye - Gülben, evin bomboş olduğunu görmeleriyle beraber hayretler içerisinde kaldı. Masumlar Apartmanı 24.son bölümde; Herkesten gizledikleri bütün çöplerin kaldırılmasıyla beraber beyninden vurulmuşa dönen Safiye, bunu yapan kişinin Han olduğunu duyması üzerine sinir buhranına tutularak kızılca kıyameti kopardı.

Gönül Dağı 20.bölüm fragmanı verildi mi? Gönül Dağı'nda moralleri bozan olay: Üzüntüye uğrattı!

Kırmızı Oda 28.bölüm fragmanı var mı? 'Mazlumun tasası eksilmiyor!' Tuttuğu dal elinde kalıyor

Olanları bir türlü hazmedemeyen Safiye, Gülben ile omuz omuz verip çöpleri tekrardan eve yerleştirmeye kalkıştığı esnada ummadıkları şekilde Naci'ye yakalanırken, yere göğe sığdıramadığı Safiye'yi her haliyle olduğu gibi seven ve iyileşmesi uğrunda asla sınır tanımayan Naci'nin çöpleri taşıyabilmesi için yardım eli uzatmasının ardından Masumlar Apartmanı 25.bölüm fragmanı bekleniyor. Esra'nın tutum ve davranışlarından hoşnut olmayan Esat gün geçtikçe ona karşı mesafe koymaya başlarken, diğer taraftan ise her fırsatta Gülben'in nasıl olduğunu merak ederek beraber çay içme teklifi sunmasının akabinde Masumlar Apartmanı 25.bölüm fragmanı yayında mı? İnci'ye söylemekten çekindiği sırrını gün yüzüne çıkarmayı kafasına koyan Han, yaptığı plan doğrultusunda çöpe giderken giydiği kıyafetlerle sevdiği kadının karşısına geçerek çöplük ortamının kendisinin evi olduğu gerçeğini açıklamasının sahne olduğu diziye dair en yeni gelişmeler...

MASUMLAR APARTMANI 25.BÖLÜM FRAGMANI PAYLAŞILDI!

İlk bölümüyle 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 ekranlarında dizi severlerin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 25.bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından duyuruldu...

Kuruluş Osman 49.bölüm fragmanı: Suyun boğamadığına, ateşin yakamadığına inanırlar! Dişli rakip

Uyanış Büyük Selçuklu 24.bölüm fragmanı ''Yağmurdan kaçarken doluya tutuluyor!'' Çember daraldı

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNDE BEKLENMEDİK OLAY!

MASUMLAR APARTMANI 25.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin bulunduğu Masumlar Apartmanı 25.bölümüyle 9 Mart Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle hayranlarını ağırlayacak.

Gönül Dağı 19.bölüm fragmanı: Sevinç yaşları döktürecek gelişme! Ayakları yerden kesilecek...

Bir Zamanlar Çukurova 86.bölüm fragmanı 'Ayrılık ızdırabının tarifi mümkün değil!' Kahrolacak

YORUMLAR 3
  • Masum Manşet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu masumlar apartmanına her hafta uçuyor kaçıyor çok fenaydı manşeti var ama bir türlü bu dizi ilgimi çekmedi.
    Cevapla
  • Pınar şvk 3 yıl önce Şikayet Et
    Gülben çok tatlı yaa
    Cevapla
  • cemil 3 yıl önce Şikayet Et
    baştan söyleyecooodu çöpçü olduğunu parayı tutan kazanır :DD
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar