Teşkilat 1.bölüm fragmanı: 'Geri adım atmak yok!' Teşkilat'ta saldırının ayak sesleri yükseldi

TRT1'de askeri operasyon süreci yürütülürken yaşananları baştan aşağı kaleme alacak Teşkilat, bambaşka bir dizi deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Vatan sevgisiyle dolup taşan 7 istihbaratçının kahramanlık öyküsünün etkileyici bir üslupla TRT1 ekranında aktarılacağı Teşkilat konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşmaktadır? Rağbet gören fragmanıyla heyecan duygusunu en üst seviyeye çeken Teşkilat ne zaman başlıyor?

GİRİŞ 06.03.2021 15:02 GÜNCELLEME 06.03.2021 15:02
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Son birkaç yıl içerisinde dizi sektöründeki konumunu sağlamlaştırıp kayda değer projeler ortaya çıkaran TRT1'in yeni askeri dizisi Teşkilat'ta, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) edindiği tecrübeleri ve operasyona hazırlık aşamalarını sağlam bir prodüksiyonla ekrana getirecek. İHA/SİHA teknolojisinde meydana gelen gelişmelerin yanı sıra Milli İstihbarat Teşkilatı'nın görev uygulama teknolojisinde yararlandığı tekniklerin de dizi tutkunlarını ağırlayacağı Teşkilat dizisi hafızalarda kalıcı bir iz bırakacak sahneleriyle TRT1'e geliyor.

Kuruluş Osman 49.bölüm fragmanı Yükseklerden uçuyor! Kantarın topuzunu kaçıranı dize getirecek

Yapımcılığında Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın yer aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu TIMS&B Production imzasıyla TRT1 ekranlarında aksiyonun bir an dahi eksik olmadığı olay örgüsüyle reyting fırtınası estirmeye hazırlanıyor. Çekimleri Ankara ilinde gerçekleştirilen ve Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) dünyasının bilinmeyenlerini ve olayların iç yüzünü aydınlatacak Teşkilat dizisi 7 Mart Pazar tarihinde saat 20:00'da yayın serüvenine başlangıç yapacak. 

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl’ün yer aldığı Teşkilat dizisinde Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) sır gibi saklanan ve kale ismiyle bilinen görüntüler ilk defa gün yüzüne çıkacak.

TEŞKİLAT TANITIM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

TEŞKİLAT DİZİSİNDE NELER YAŞANACAK?

Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslar arası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir.

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve “resmen” ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar.

Mete Bey ekipte düşündüğü Zehra (Deniz Baysal Yurtcu), Hakkı Dayı (Tuncer Salman), Pınar (Ezgi Şenler), Hulki (Nihat Altınkaya), Uzay (Serdar Yeğin) ve Gürcan’la (Ahmet Uğur Say) tek tek görüşerek her birine, kendilerini tanıyan herkesin ve ailelerinin kendilerini “ölmüş bilmesi” gerektiğini söyler ve bunu kabullenmelerini teklif eder.

Teşkilatın en iyi istihbaratçılarını bir araya getiren bu ekibin liderliği için teşkilatın en gözde ismi Serdar Kılıçaslan (Çağlar Ertuğrul) seçilir. Serdar, vatan sevgisi ile aşkı Ceren (Ezgi Eyüboğlu) arasında kalırken (çünkü bu görevin gereği Ceren de Serdar’ı ‘ölmüş’ bilecektir) her biri kendi alanında uzmanlaşmış istihbaratçılardan oluşan ekibin diğer üyeleri de geri dönüşü olmayan bir yola gireceklerinin farkına varırlar.

YORUMLAR 26
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi izlerken çok çok Gururlandım.
    Cevapla
  • DUMBADZE 3 yıl önce Şikayet Et
    TRT 1 deki TEŞKİLAT dizisi harika olmuş.
    Cevapla
  • VATANSEVER 3 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilat dizisindeki o sahneyi izlerken o kadar Gururlandım ki, inanın gözlerim doldu. İHA ve Siha'ların yapımında emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun. Yüce RABBİM devletimize zeval vermesin.Amin
    Cevapla
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeş. Ağladık gururlandık.
    Cevapla
  • VATANSEVER 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizi TRT'de İzlenir. Helal olsun.
    Cevapla
  • Atalay 3 yıl önce Şikayet Et
    TRT çok güzel işler başarıyor. Bu diziler içerideki ruhu diri tutarken, dışarya ihrac edildiginde büyük bir imaj kaynağı. Trt yöneticilerini tebrikler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak