Mucize Doktor 53.bölüm 2.fragmanı: Duygu seli yaşatan diyalog! ''Birlikte ellerini bulacağız''

Mucize Doktor 52.son bölümde Ali'nin ilgisine muhtaç duruma düşen Ezo düzenlediği maskeli balo organizasyonunda hedefini tam on ikiden tutturabilmek için adım atsa da beklediği sonucu vermez. Mucize Doktor son bölümde, Balo mekanına yetişmeye çalıştığı esnada Ezo'nun tuzağına maruz kalarak ecel terleri döken Nazlı geç de olsa kurtulmayı başararak soluğu Ali'nin yanında almıştır. Mucize Doktor 53.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 10.03.2021 22:55 GÜNCELLEME 10.03.2021 22:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor son bölümde; Berhayat Hastanesi'nde Halkla İlişkiler pozisyonunda görevini yerine getirmeye başlayan Ezo, Ali'nin yüzündeki gülümsemenin sebebi olabilmek ve arasındaki buzların tamamını eritebilmek adına maskeli balo organizasyonu gerçekleştirme kararı aldı. Mucize Doktor 53.son bölümde, Ali'yle baloda etraflıca konuşup kafasında oluşan soru işaretlerini giderebilmek ve onun gerçek hissiyatı hakkında fikir sahibi olup belirsizliklerden kurtulmak isteyen Ezo, büyük bir engel olarak gördüğü Nazlı'nın ortalıklardan görünmemesi için tuzak kurdu.

Gönül Dağı 20.bölüm fragmanı verildi mi? Gönül Dağı'nda moralleri bozan olay: Üzüntüye uğrattı!

Sınırlı vakti kaldığı için alelacele hazırlanarak balo salonuna yetişmeye çalışan Nazlı, mutluluğunu hazmedemeyen Ezo'nun planı yüzünden mağduriyet yaşarken, Ezo ise Nazlı'nın yokluğunda Ali'yle samimiyetini artırmaya yönelik hareketlerde bulup ağzından laf almaya çalışmasının ardından Mucize Doktor 53.bölüm fragmanı bekleniyor. Yüreği Nazlı'ya karşı duyduğu sonsuz sevgiyle dolup taşan Ali, tuzağı bertaraf etmeyi başaran Nazlı'nın son anda balodaki yerini almasıyla eşi benzeri bulunmayan huzurla kaplanırken, imkansızlıkların üstesinden gelerek göz dolduran bir dans performansı sergilemesinin akabinde Mucize Doktor 53.bölüm fragmanı yayında.

Kırmızı Oda 28.bölüm fragmanı var mı? 'Mazlumun tasası eksilmiyor!' Tuttuğu dal elinde kalıyor

Bir Zamanlar Çukurova 87.bölüm fragmanı 'İbre tersine dönüyor! Kararı soğuk duş etkisi bıraktı

MUCİZE DOKTOR 53.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Oyuncu kadrosunu; Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Ezgi Asaroğlu ve Merve Bulut gibi isimlerin oluşturduğu Mucize Doktor 53.bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından duyuruldu...

MUCİZE DOKTOR 53.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaristliğini Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin üstlendiği, yapımcılığında ise Faruk Bayhan’ın bulunduğu MF Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 53.bölümüyle 11 Mart Perşembe tarihinde saat 20:00'da seyircisini sürprizlerin bir an dahi eksik olmadığı sahneleriyle karşılayacak.

Kırmızı Oda 27.bölüm fragmanı ''Tüm çıkışlar kapanıyor!'' Biçarelikten eli kolu bağlanıyor...

YORUMLAR 1
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Maskeli balo nedir arkadaş? Bu kadar özenti yapanların midesini bulandırmıyor mu? O oyuncular bi durup kendilerine soramıyorlar mı biz ne yapıyoruz diye. TV dizilerinin çoğunda aynı rezillik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...