Kuruluş Osman 50.bölüm fragmanı: ''Sert kayaya çarpıyor!'' Bu sefer kurtuluşu mümkün olmayacak

Kuruluş Osman 49.son bölümde, Togay'ın yaptığı saldırı girişimi Osman'a itimat duygusunu zayıflatmıştır. Kuruluş Osman 50.bölüm fragmanında Osman'ı devirmek isteyenler ortak amaç etrafında güçlerini birleştirir. Togay, intikam ateşiyle yanıp tutuşan Malhun'u gözünü bile kırpmadan yaralamıştır. Peki, reyting rekortmeni Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

GİRİŞ 16.03.2021 12:14 GÜNCELLEME 16.03.2021 13:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 50.bölüm fragmanında; Osman'ı mağlup duruma düşürmeye can atanlar derhal işbirliği gerçekleştirecektir. Çıkarlarını gözetenler aynı safta yer alırken Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında tehlike boyut değiştirmiştir. Toyun emniyetinin sağlanmasına rağmen Togay, arkasına aldığı destekle ortalığı savaş alanına döndürdü. Togay'ın başlattığı saldırıdan ötürü Kuruluş Osman 49.son bölümde, Osman'a duyulan itimatın azalmasına yol açar. Yeni bölüm fragmanı beklenirken kin ve nefretle bilenen Malhun, Togay'ın yaptıklarının faturasını kesebilmek adına karşısına dimdik dikilir. Kuruluş Osman'da babasının başına gelen talihsiz olayı hazmedemeyip hırsının kurbanı olan Malhun'un yaralanması herkesi korkuttu.

Uyanış Büyük Selçuklu 26.bölüm fragmanı var mı? 'Ak koyun kara koyun geçit başında belli olur!'

KURULUŞ OSMAN 50.BÖLÜM FRAGMANINDA DEV TRANSFER!

Olay örgüsünü Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın yazdığı, genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın yer aldığı, gerek zengin oyuncu kadrosu gerekse etkileyici senaryosu ve başarılı prodüksiyonu ile gerilim tufanı estirerek her hafta birincilik tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan Kuruluş Osman 50.bölüm fragmanı aktarıldı. Kuruluş Osman'da usta isim Teoman Kumbaracıbaşı'nın üstlendiği Kara Şaman Togay karakterinin gelişi izleyenleri heyecanlandırdı.

Masumlar Apartmanı 26.bölüm fragmanı: Zaptedilemez raddeye geliyor! Ruh sağlığını bozan olay

KURULUŞ OSMAN 50.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Diriliş Ertuğrul yapımıyla gerek ülkemizde gerekse dünyanın çeşitli ülkelerinde nam salan Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğinde de Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram ikilisinin bulunduğu Bozdağ Film farkıyla kaliteli ve iddialı sahneler çıkaran Kuruluş Osman 50.bölümüyle 17 Mart Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllardan silinmeyecek sahneleriyle dizi severlerin huzuruna geçecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 186.bölüm fragmanı Hayrete düşüren ayrılık! Yolun sonuna geldi

YORUMLAR 6
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Değerli yapımcılar lütfen tarihi gerçeklere uygun bir şekilde seneryo yazın,
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Senaristlerin perişan ettiği bir dizi oldu. Muhteşem yüzyılın eline su dökemez oldu. Yapımcıya önerim; uyanış büyük Selçuklunun senaristi ile anlaşsın.
    Cevapla
  • ak yil 3 yıl önce Şikayet Et
    Değerli film yapıcıları size zahmet filmin arkasındaki fon müziğin sesi fazla konuşurken fazla anlaşılmıyor sesi biraz düşürülürse iyi olur iyi çalışmalar.
    Cevapla
  • DEĞİL Mİ 3 yıl önce Şikayet Et
    bu senaristler çok uğraşmışmı böyle bir senaryo ortaya çıkarmışlar dizi başladı başlayalı hayde alpler huyde alpler bir o yana bir bu yana hayde huyde
    Cevapla
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı devleti gerçekten bu dizideki gibimi kurulmuş... helal olsun valla bir söz vardır her yiğidin arkasında bir bayan vardır derler ama osman şanslıymış bu yiğit bayanların arkasında bir yiğit varmış osmanlıyı aha bu bala veya malhun kurmuş bayanlar erkeklerle ne savaşıyo osmanda gitmiş bi kale feth ettim kimden helen diye bir bayandan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat