Teşkilat 3.bölüm 3.fragmanı: ''Şov başlasın!'' Yakın zamanda hoşunuza gidecek şeyler olacak

Teşkilat 2.son bölümde, Ceren’in gerçek yüzünü öğrenen Serdar, beyninden vurulmuşa dönmüştür. Mete’nin emirlerine uyan Serdar, Ceren’le ilişkisine devam etmek mecburiyetindedir. Son bölümde ekip, saldırıda parmağı olan Pascal’ı kıskıvrak yakalamak hedefiyle canını dişine takar. İşte, TRT1’de yakın takip altına alınan Teşkilat 3.bölüm fragmanı paylaşıldı.

GİRİŞ 20.03.2021 23:36 GÜNCELLEME 20.03.2021 23:36
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Teşkilat 3.bölüm fragmanı öncesi TRT1’e gelen son bölümde, Ceren’in foyası gün yüzüne çıkarken Serdar büyük yıkıma uğramıştır. Olup bitenlere akıl sır erdiremeyerek olayın iç yüzünü aydınlatmaya başlar. Son bölümde ekipte bulunan üyelerin ölüm haberinin paylaşılması olaylara farklı boyut kazandırır. Teşkilat’ta ailesi başta olmak üzere sevdikleri ile irtibatını kesmekten başka çaresi kalmayan üyelerin iç içini kemirmektedir. Mete’nin söylediklerini yerine getiren Serdar, sarsıcı gerçeği bilmesine rağmen Ceren’le bağını koparmaz. Pascal’ın elini kolunu bağlamak isteyen ekibin, muhataralı operasyonun düğmesine basmasının ardından Teşkilat 3.bölüm fragmanı geldi mi? Karargahı ziyaret eden Serdar’ın sürpriz kararla üyeliğe adını yazdırması tepkilere yol açmıştır.

Mucize Doktor 55.bölüm fragmanı 'Sırtındaki yükün ağırlığından kurtuluyor!' Kuş gibi hafifletti

 

Bir Zamanlar Çukurova 89.bölüm fragmanı Yakayı fena ele veriyor! Mesele dallanıp budaklanacak

TEŞKİLAT 3.BÖLÜM FRAGMANI DUYURULDU!

Yapımcılığında Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın yer aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu TIMS&B Production imzasıyla TRT1 ekranlarında aksiyonun bir an dahi eksik olmadığı olay örgüsüyle reyting fırtınası estiren Teşkilat 3.bölüm fragmanı aktarıldı.

TEŞKİLAT 3.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çekimleri Ankara ilinde gerçekleştirilen ve Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) dünyasının bilinmeyenlerini ve olayların iç yüzünü aydınlatacak Teşkilat dizisi 3.bölümüyle 21 Mart Pazar tarihinde saat 20:00'da tutkunlarını ağırlayacak. Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl’ün yer aldığı Teşkilat dizisine ilişkin en yeni gelişmeleri öğrenmek istiyorsanız bizi takip edin...

Uyanış Büyük Selçuklu 25.bölüm 2.fragmanı Maskesi düşüyor! Görüp görebileceği en okkalı ceza...

YORUMLAR 41
  • Mehmet ali Ünal 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel konuları işlemesine rağmen senaryo çok basit ve ciddiyetten uzak tam bir hayal kırıklığı
    Cevapla
  • AKINCI KASTAMONU 3 yıl önce Şikayet Et
    AYNI DÜŞÜNCELER ile KATILIYORUM BİRAZ DAHA diğer alternatifler bakılıp değerledirilsin basit ucuz hareketler YAKIŞMIYOR !!!
    Cevapla
  • Fahri 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisi kadrosuyla yapılsa bundan cokdaha iyidir kanaatimce
    Cevapla
  • Necan 3 yıl önce Şikayet Et
    2 bölümden sonra anladimki seyredilmeyecek dizi ask filizleri acmaya basladi
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha İkinci bölümde bir birine yapışanlar dizisine benziyor. Aşk'ı kenara koyun savaş'ı ve Aş'ı düşünen Vatanı ve milletı düşünen filim olmalı. Gerisi boş yalam şap.
    Cevapla
  • vatannn 3 yıl önce Şikayet Et
    Gayet güzel bir dizi,eleştirenler atv fox izleyebilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal