Bir Zamanlar Çukurova 89.bölüm fragmanı: Hatasından dönse de ateşin ağzında! Peşinden düşmüyor

Bir Zamanlar Çukurova 88.son bölümde; Demir'in geçmişe uzanan sırrı halkın diline düşmüştür. Zafer naraları atan Fikret'in intikam ateşi gittikçe harlanır. Demir, işlediği hata yüzünden vicdan azabı çekerken Ümit acı gerçeğin farkındadır. Sevda, aniden Ümit'in evine baskın yaparken Bir Zamanlar Çukurova 89.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 25.03.2021 10:07 GÜNCELLEME 25.03.2021 10:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bir Zamanlar Çukurova 89.bölüm fragmanı beklenirken, Ümit'in sakladığı hakikati bilen Müjgan yüreklendirici sözlerle arkasında durur. Son bölümde, Züleyha'dan gizli işler çeviren Demir pişmanlık duygusuna engel olamaz. İçi içini kemiren ve iki arada bir derede kalan Demir, Ümit'le konuşmanın yollarını arar. Demir'in utanç verici sırrını herkese ilan ettiği için Fikret'in keyfine diyecek yoktur. Bir Zamanlar Çukurova'da eşinin öfke patlamasına şahit olan Züleyha, gördüklerini söylememeyi tercih eder. Filosunu genişletip ihracatını artırmak isteyen Demir'in atılımı Fikret'i rahatsız eder. Fikret'in, Demir'in tırlarını havaya uçurmak için devreye soktuğu planı başarısızlıkla sonuçlanır. Ümit'in evini ziyaret eden misafir soğuk duş etkisi bırakırken Bir Zamanlar Çukurova 89.bölüm fragmanı geldi mi?

Acun Ilıcalı'dan büyük müjde! Unutulmaz dizi Leyla ile Mecnun için düğmeye bastı! Exxen'de...

 

Teşkilat 4.bölüm fragmanı girildi mi? TRT1'in esaslı projesi Teşkilat'ta yer yerinden oynayacak

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 89.BÖLÜM FRAGMANI DUYURULDU!

Zengin oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Şirin Öten, Bülent Polat, Alayça Öztürk, Mehmet Polat, Sibel Taşçıoğlu, Aras Şenol, Turgay Aydın, Selin Yeninci,Serpil Tamur, Polen Emre ve Selin Genç isimlerinin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 89.bölüm fragmanı aktarıldı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DA PES DEDİRTEN SAHNE! YAPTIĞINA BAKIN...

Masumlar Apartmanı 27.bölüm fragmanı Ritmi bozuluyor! Akışı farklı yöne çekecek olaylar zinciri

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 89.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda ise Murat Saraçoğlu’nun oturduğu Tims&B Productions imzasıyla her hafta yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Bir Zamanlar Çukurova 89.bölümüyle 25 Mart Perşembe tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında sürprizlerin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle tutkunlarına bambaşka bir dizi deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 187.bölüm fragmanı Ustalığını konuşturuyor! Marifetini sergiledi

YORUMLAR 1
  • nazlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Çukur ova
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...