Kuruluş Osman’da Togay karakterine hayat veren Teoman Kumbaracıbaşı konuştu! Hayalinde bile...

ATV ekranlarından Çarşamba günleri yayınlanan Kuruluş Osman’da Togay karakterine hayat veren Teoman Kumbaracıbaşı oynadığı karakter ve dizinin gidişatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Diziye katıldığından itibaren hızlı reaksiyon verdiğini söyleyen Teoman Kumbaracıbaşı, dizi de en çok etkilendiği sahneyi anlattı…

Kuruluş Osman’da Togay karakterine hayat veren Teoman Kumbaracıbaşı konuştu! Hayalinde bile...
Kuruluş Osman’da Togay karakterine hayat veren Teoman Kumbaracıbaşı konuştu! Hayalinde bile...
GİRİŞ 21.03.2021 14:23 GÜNCELLEME 21.03.2021 14:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay örgüsü ve çekimleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman’ın Kara Şaman Togay’ı yayınlanan bölümler ve Bozdağ Film Platosu hakkında ATV Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.  Kuruluş Osman, set ekibinin büyük gayret içinde olduğuna dikkat çeken Kumbaracıbaşı, ekiple kısa zamanda kaynaştığını söyledi. Canlandırdığı karakter hakkında ipuçları veren usta oyuncu, bu rolün kendisine verildiği için şanslı olduğuna vurgu yaptı. Çekimleri devam eden diziyle ilgili olarak her sahnede şaşkınlık yaşadığının altını çizen Teoman Kumbaracıbaşı,  en çok etkilendiği sahnenin şahı topraktan çıkarma sahnesi olduğunu söyledi. İşte Togay karakterine hayat veren oyuncunun yaptığı açıklamalar…

“ÜLKENİN KAZANCIDIR”

Togay karakterine hayat veren Teoman Kumbaracıbaşı Bozdağ Film Platosu ile ilgili düşüncelerini ve yaşadığı heyecanı "Bozdağ Film platosu, muazzam bir plato. Ülkenin bir kazancıdır bu. Geleceğe güven veren bir şey çünkü bu çapta bir prodüksiyonu sorunsuz çekebildiğimizin ispatıdır 'Kuruluş Osman'. İnsan mesleğinin böyle bir döneminde bu kadar büyük bir prodüksiyonda çalışmanın kıvancını yaşıyor. Hem çok hızlıyız, dünya ile çok iyi rekabet edebiliyoruz ve bir de izleniyor. Sadece ülkemizde değil, ülke dışında da izleniyor. Bu da sinemanın, seyirci üzerinde zaman zaman diplomasiden, savaştan ne kadar daha etkili olduğunu gösteriyor. O açıdan böyle bir projeyle karşılaşmış olmaktan mutluyum" sözleriyle ifade etti.

“ÇOK HIZLI OLMAN LAZIM”

‘Kuruluş Osman’ dizine adaptasyon sürecini hızlı atlattığını ifade eden Teoman Kumbaracıbaşı, "Burası büyük bir lokomotif ve çok hızlı giden bir tren. Trende kalabilmek için senin de çok hızlı olman lazım. 'Üç bölüm sonra ısınayım, oynarım' deme gibi bir şansın yok. Çok hızlı adapte olacaksın, çok hızlı karakteri oluşturacaksın. Seyircinin izlerken sıkılmaması için set ekibi çok yüksek bir çaba gösteriyor. Hepsi muazzam çalışkan ve işini iyi bilen insanlar. O yüzden ben de çok rahat ettim, ekiple de çok hızlı kaynaştım" şeklinde konuştu.

“ ACIMASIZ OLMASI DA GEREKİYOR”

Dizide hayat verdiği karakter hakkında açıklama yapan Kumbaracıbaşı “ "Bir defa, Togay çok acımasız bir karakter. Acımasız olması da gerekiyor çünkü başka türlü hayatta kalamaz. Bir şeyin problem olup olmayacağını önceden sezebiliyor. Belki doğadan, topraktan aldığı bir kuvvet var. Doğayla bütünleşik biri olduğu için belki o gücü daha yoğun bir şekilde kullanabiliyor. Ben Togay karakterinin hikayeye yakıştığını düşünüyorum. Bu rol bana verildiği için çok şanslıyım. Gelen tepkileri fırsat buldukça okuyorum. Çok başarılı bir Noyan karakterinin oğlu olarak, bir miras devralarak gittik ama mahcup olmadık diye de düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“ŞURADAN BİR KÖYÜ ALIP GÖTÜRMEK İSTERDİM”

Setten hatıra olarak yanınızda ne götürmek isterdiniz sorusuna esprili bir dille yanıt veren Kumbaracıbaşı, "Şuradan bir köyü alıp götürmek isterdim. Yaşadığımız dünyadan hiçbir farkı olmayan müthiş bir sanat yönetimi var. Bu muazzam işin karşılığını seyirci zaten veriyor. İleride, başka koşullarda çok daha iyi işler de yapacağımızı düşünüyorum" yanıtını verdi.

“ PİPETLE NEFESTE ALMIYORSUN”

Çektikleri aksiyon sahneleri hakkında en çok etkisinde kaldığı sahneyi anlatan Kumbaracıbaşı “ Her sahnede bir şaşkınlık yaşıyorum ama herhalde şu ana kadar çektiklerimin şahı topraktan çıkma sahnesidir. Tabii Osman'ın sözlerini de ciddiye almak lazım çünkü benim geleceğimin ne olacağıyla ilgili Osman'ın sözlerde saklı. Son bölümdeki sözlere de seyirci dikkat ederse benim hikayemin nasıl gelişeceği orada var. Toprak altındaki sahne ile ilgili bana çok fazla 'Fotomontaj mı?' diye soru geldi. Orada hiçbir şey fotomontaj değil. Toprağın altında 'İyi misin?' diye sorduklarında cevap veremiyorsun mesela. Pipetle de nefes almıyorsun, bir süre toprağın altında kalıyorsun. 5-10 dakika kadar süren sahne, hayatımda çektiğim en ilginç sahnedir. Topraktan çıkıp Moğolca konuşmak hayalinde bile şaşıracağın bir şey ama çok güzel oldu. Ben çıkan sonuçtan çok mutluyum". dedi.

“SEYİRCİ DE TOGAY KARAKTERİNİ SEVDİ”

Kuruluş Osman ekibine ve izleyicisine teşekkür eden Kumbaracıbaşı”  Kuruluş Osman' ekibine ve izleyicisine teşekkür etti: "Diziye yeni dahil oldum ama hem ekibimin, hem yönetmenlerimin, hem yapımın gösterdiği olağanüstü destek, Togay karakterini canlandırmakta bana ışık oldu. Seyirci de Togay karakterini sevdi. Hepinize çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 4
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    çok muthis bir sahne sevgili teomana basarilar diliyorum tum emegi geçenlerede kolay gelsin .
    Cevapla
  • Dirilis 3 yıl önce Şikayet Et
    En Gerçekçi Moğol Karakteri NOYAN dir gerisi İstanbul beyefendisi gibi Türkçe konuşuyor
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende kuruluş Osman’ın Noyanıyım diyorsun yani. Ancak diziye hiç uymuyor. Bala hatundan biraz ders alman gerekir. Amaaan ben ne diyorum be.
    Cevapla
  • Borazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Abi ne kadar kalacan orda seyirci merak ediyor da
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
"Para kulelerinde oklar Ekrem İmamoğlu'nu gösteriyor!"