Kırmızı Oda 30.bölüm fragmanı: Coşku veren transfer! İzleyeceklerin sevinç kaynağı oldu

Kırmızı Oda 29.son bölümde, Feleğin çemberinden geçen Sadi’nin karanlık dünyayla tanışma öyküsü tüyler ürpertti. Abdullah’ın eline düşen Sadi, ne istiyorsa onu yapmak mecburiyetinde kalır. Miço’yla sırt sırta veren Sadi, hayatta kalabilmek için türlü kötülüklere boyun eğmiştir. Dramın bir an dahi eksik olmadığı Kırmızı Oda 30.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 26.03.2021 15:10 GÜNCELLEME 26.03.2021 15:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kırmızı Oda 30.bölüm fragmanı duyurulurken, Birbiri ardına sıralanan zorlu imtihanlardan geçen Sadi, yeraltı dünyasının içine düşer. Sokak çocuklarını toplayıp çalıştıran ve kazandığı paralarını toplayan Abdullah’ın radarına girer. Kırmızı Oda’da gaddarlıklarına pabuç bırakmamaya çalışsa da güç yetiremeyen Sadi, emirlerine uymak zorunda kalır. Son bölümde, Abdullah’ın bitip tükenmeyen tehditleri yüzünden yakın dostu Miço’yla hırsızlık ve yan kesicilik suçuna bulaşmıştır. Ne yaparsa yapsın Abdullah’tan kurtulamayan Sadi, her yakalandığında acımasız işkencesiyle karşılaşır. Sadi, Miço’nun varlığı sayesinde hayata sıkı sıkıya tutunarak güçlüklerin üstesinden gelirken Kırmızı Oda 30.bölüm fragmanı geldi.

Masumlar Apartmanı'nın beğenilen isminden üzen haber! Sağlık durumu duyanları panikletti...

 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 57.bölüm fragmanı Kaçma-Kovalamaca & Kıran kırana rekabetin alarmı çaldı!

KIRMIZI ODA 30.BÖLÜM FRAGMANINDA ÇOK KONUŞULACAK TRANSFER!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 30.bölüm fragmanı duyuruldu. Yeni bölüm fragmanında, Yiğit Özşener ve Esra Ronabar’ın kadroya eklenmesi izleyenleri heyecanlandırdı.

Gönül Dağı 22.bölüm fragmanı: Birlikteliklerine müsaade edecek mi? Evlilik iznini alabildi mi?

Uyanış Büyük Selçuklu niçin başlamayacak? Üzüntüye sokan haber! TRT1 kanalında göremeyeceksiniz

KIRMIZI ODA 30.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 30.bölümüyle 26 Mart Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 7
  • ☺️☺️ 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok seviyorum her cuma günü izliyorum
    Cevapla
  • Suna 3 yıl önce Şikayet Et
    Süper
    Cevapla
  • kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    "sevindiriye" diye Türkçede kelime yokken birileri bir tarafından kelime üretmiş sanırım. sanırım edititör "sevinç" kelimesini bilmiyor :) öğretiverin bi zahmet.
    Cevapla
  • Fatma Yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Mukkwmmel bir dizi.Soluksuz izleniyor.Cumayi sabirsizlikla bekliyorum.tebrikler
    Cevapla
  • YaTutarsa 3 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı insanin ic dunyasinin buzurunu kacuran bir renktir. Psikologlar mavi yeşil tonlarini kullanir, bastan bir hata yapılmış.
    Cevapla
  • MDN 3 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı dikkat çeksin diye.. Algılarımız açık olsun diye..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!