Teşkilat 4.bölüm 3.fragmanı: Köşeye sıkıştıracak plan! Hain darbesiyle kıskaca alıyorlar

Teşkilat 3.son bölümde, İHA ve SİHA üyelerini zor durumda bırakacak saldırıyı yapanlar araştırılır. Oluşturulan gizli ekip, suçluları tespit etmek için yeni bir göreve atılır. Berlin'de düzenlenen operasyonda Serdar ile Zehra aktif rol üstlenir. Pascal'a yaptıklarının faturası pahalıya patlarken Teşkilat 4.bölüm fragmanı yayında mı?

GİRİŞ 27.03.2021 14:14 GÜNCELLEME 27.03.2021 14:14
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Teşkilat 4.bölüm fragmanı beklenirken, Alçak saldırının perde arkasını su üstüne çıkarmak isteyen ekip soluğu Berlin'de alır. Son bölümde, ekibin iddialı üyelerinden Serdar ve Zehra imajını farklılaştırarak baloya giriş yapar. Ceren'in istihbari bilgileri sızdırması sonucunda yakayı ele veren Serdar-Zehra keskin zekasını kullanıp otelden kaçmayı başarır. Tehlikeye meydan okuyup korkusuzca hareket eden ikilinin, ip aracılığıyla otelin çatısından karşıdaki apartmana geçmeleri soluk soluğa izlendi. Teşkilat dizisinde canını dişine takarak çalışa ekip, saldırıyı planlayan Pascal'ın yaptıklarını yanına kar bırakmadı. Karşılarına çıkan aksiliklere rağmen ekip takdire şayan performans sergileyerek herkesi gururlandırdı. Kötülük tohumları saçan Pascal etkisiz hale getirilirken Teşkilat 4.bölüm fragmanı geldi mi?

Acun Ilıcalı'dan büyük müjde! Unutulmaz dizi Leyla ile Mecnun için düğmeye bastı! Exxen'de...

TEŞKİLAT 4.BÖLÜM FRAGMANI AKTARILDI!

Yapımcılığında Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın yer aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu TIMS&B Production imzasıyla TRT1 ekranlarında aksiyonun bir an dahi eksik olmadığı olay örgüsüyle reyting fırtınası estiren Teşkilat 4.bölüm fragmanı duyuruldu.

TEŞKİLAT'TA SOLUK SOLUĞA İZLENEN SAHNE!

Masumlar Apartmanı'nın beğenilen isminden üzen haber! Sağlık durumu duyanları panikletti...

TEŞKİLAT 4.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çekimleri Ankara ilinde gerçekleştirilen ve Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) dünyasının bilinmeyenlerini ve olayların iç yüzünü aydınlatacak Teşkilat dizisi 4.bölümüyle 28 Mart Pazar tarihinde saat 20:00'da tutkunlarını ağırlayacak. Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl’ün yer aldığı Teşkilat dizisine ilişkin en yeni gelişmeleri öğrenmek istiyorsanız bizi takip edin...

Uyanış Büyük Selçuklu niçin TRT1'de yayınlanmadı? Yapımcısı bizzat AÇIKLADI: Gerçek belli oldu!

YORUMLAR 18
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    almanyada operasyon yapiyorsun iyi güzel de hic kimse mi almanca bilmez yüzbinlerce mükemmel almanca bilen türk var hatta almanya ve türkiyede dizilerde oynayan gurbetci türkler var konular güzel isi ciddiye alsalar daha güzel olacak
    Cevapla
  • Deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanca biz bilmedigimiz icin kusur görünmedi, yabanci dizilerde anlamiyacagimiz bir Türkçeyle konuşuyorlar, Turk polislerini siyah kıyafet giydiriyorlar., hic kalitesiz olmuyorlar. Ben sadece Almanyada bu kadar esmer var mi, 1 tane sarışın göremedik:))) ona takıldım.
    Cevapla
  • Kara Kaplan 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de iş bu diziler , daha çok güzel diziler olacağına daha güzel üretim ve icatler elde edileceğine dair müjdelere idir.
    Cevapla
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    ele alınan konu güzel senaryo sıfır sahneler sıfır amatör diyecem amatörler bile bundan daha iyi iş çıkarır maalesef ülkemiz dizi konusunda ana tema olarak bulunmaz mesala mitin başardıkları jöhlerin pöhlerin komandomuzun askerimizin başından geçen gerçek olaylar olsun tarihimiz olsun muhteşem ama dizilerde biçilen kaftan ise maalesef içler acısı abes abes senaryolar sahne çekimleri sonrada diyorlar yabancı olsa böyle demezdin yabancı bir ciddiyet ve ana temaya uygun senaryo ve sahneleri canlandırdığından olmasın
    Cevapla
  • Vicdan 3 yıl önce Şikayet Et
    Abartmışsın, otursun bir dizi hele, işlediği konular cok guzel bir kere.
    Cevapla
  • Rizeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Acemiii
    Cevapla
  • erlblc 3 yıl önce Şikayet Et
    sen ne yaşıyon arkadaş,acemi dediğin dizi 3 haftadır reytinglerde 1'ci
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Diziyi beğenmeyen gitsin Hint ve diğer kanaldaki fıs dizileri izlesin TRT bir numara teşkilat 1 numara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası