İşte muhalif basının 'gazetecilik' dediği

DİSK Basın-İş, Artı TV ve Artı Gerçek'te çalışan 50'den fazla gazetecinin 'sözleşme feshi' gerekçesiyle işsiz kalacağını duyurdu. Sosyal medyadan yapılan bu açıklamanın altına gelen bir yorum ise muhalif basının geldiği son noktayı bir kez daha gözler önüne serdi.

İşte muhalif basının 'gazetecilik' dediği
İşte muhalif basının 'gazetecilik' dediği
GİRİŞ 23.03.2021 19:37 GÜNCELLEME 23.03.2021 19:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

DİSK Basın-İş, sosyal medya hesabından bir duyuruda bulunarak Artı TV ve Artı Gerçek'te "sözleşme feshi" gerekçesiyle 50'den fazla kişinin işsiz kalacağını açıkladı.

Sendika tarafından yapılan açıklamada "Değersizleştirme, mobbing ve zamsız geçen 4 yıl... Bütün bunlar bıçağın kemikte olduğu bir vakitte iş bırakma eylemiyle ‘dolaylı’ dile getirildi." ifadesi yer aldı.

DAYANIŞMA ÇAĞRISI

"Artı yönetimini işçi düşmanı, sendika düşmanı bu tutumdan vazgeçmeye çağırıyoruz. Artı TV’de program yapan, Artı Gerçek’te yazı yazan tüm gazeteci, yazar ve aydınları, okurları, izleyicileri ve tüm kamuoyunu bu kitlesel emek kıyımına karşı dayanışmaya çağırıyoruz.'' denilen açıklamaya yapılan bir yorum ise dikkat çekti.

T24 MUHABİRİNDEN YORUM: ÇOK İYİ FON ALIYORLAR!

Son olarak T24'ye muhabirlik yapan Michelle Demishevich, kurumun Avrupa Birliği tarafından aldığı fonlara dikkat çekti. 

Almanya'da yaşayan Demishevich, aldığı fonları çalışanlarına harcamayan Artı Gerçek'in bu tutumu karşısında çok şaşırdığını ifade etti.

 

ARTI TV ÇALIŞANI BÖYLE SAVUNDU: İKİ KURUŞ FONA LAF EDİYORLAR

Artı TV muhabiri ve Medya Kritik programı sunucusu Altan Sancar ise işçilerin haklarını ilginç sözlerle savundu.

"İktidara tutunup, kene gibi para emenler; iki kuruş fona laf ediyorlar." diyen Sancar, SuperHaber'in konuya ilişkin haberine "Öyle kavgaya gidip, aradan iki tane çakıp kaçan tipler gibi. Bu bizim meselemiz, keneler uzak dursun! Bu hali bile sizden iyidir..." yorumunu yaptı.

Michelle Demishevich

MİCHELLE DEMİSHEVİCH KİMDİR?

LGBT, kadın, insan ve hayvan hakları aktivisti Michelle Demishevich, Türkiye'nin ilk trans televizyon muhabiridir.

Demishevich, Makedon kökenli ailesinin Makedonya’daki soyadı; Michelle ismi Beatles grubunun “Michelle, Ma Belle” şarkısından esinlenerek cinsiyet değiştirdikten sonra aldığı ismidir.

Gazetecilik mezunu olan Demishevich, İzmir’de Yeni Asır ve Egemle Sabah gazetelerinde muhabirlik yaptı. 1999’dan itibaren İstanbul’da yaşadı; bir süre gece kulüplerinde işletmecilik, yönetici asistanlığı yaptı. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi'nin kuruluşunda çalıştı; halen parti meclis üyesidir. İMC TV ve T24'te muhabir olarak görev yapmıştır.

KAYNAK: SUPERHABER.TV
YORUMLAR 7
  • ÖZGÜR 3 yıl önce Şikayet Et
    tiplere baksanıza ? sapkınlık.
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    MİLLET İTTİFAKI ve diğer bütün dostlarına ilanen duyurulur, heeeeeeee
    Cevapla
  • İstanbullu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarla aynı havayı solumak bile utanç verici, al birini vur ötekine. Bir tane bile dürüst barındırmayan çıkarcı metaryalist tipler hepsi.
    Cevapla
  • vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi o zaman beter olun bize ne.
    Cevapla
  • Muhammed Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Tencere ve kapak misali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!