Mucize Doktor projesinde coşkulandıran transfer! Sürpriz dönüşü seyircinin sevinç kaynağı oldu

Birbirinden yetenekli isimleri aynı çatı altında toplayan Mucize Doktor dizisi, yeni transfer girişimiyle izleyenlerin neşe kaynağı oldu. Leyla ile Mecnun ve Ben de Özledim isimli yapımlar sayesinde hayran kitlesini genişleten Serkan Keskin, Mucize Doktor ailesine katıldı. Gelişiyle olayların gidişatını etkileyecek olan Serkan Keskin, Mucize Doktor'da farklı soluk kazandırmaya geliyor.

Mucize Doktor projesinde coşkulandıran transfer! Sürpriz dönüşü seyircinin sevinç kaynağı oldu
Mucize Doktor projesinde coşkulandıran transfer! Sürpriz dönüşü seyircinin sevinç kaynağı oldu
GİRİŞ 31.03.2021 13:00 GÜNCELLEME 31.03.2021 13:00

Mucize Doktor dizisi belirli dönemlerde gerçekleştirdiği transfer hamleleriyle ilgi odağına yerleşiyor. Son zamanlarda hanesine yazdırdığı isimlerle nokta atışı yapan Mucize Doktor kadrosuna Serkan Keskin de yerleşti.

Mesleki kariyerinde birçok hatrı sayılır projede kameralar karşısına geçen ve asıl büyük çıkışını Leyla ile Mecnun yapımında yakalayan Serkan Keskin, Mucize Doktor'a renk katmaya geliyor.

Uyanış Büyük Selçuklu 27.bölüm fragmanı: Geç de olsa hakikatle yüzleşti mi? Öyle bakış attı ki!

Teşhis dehası olan Muhsin karakteri ile sevenlerini ağırlamaya hazırlanan başarılı oyuncu Serkan Keskin, Mucize Doktor'da olayların akışını değiştirecek. Mucize Doktor'un yeni üyesi Serkan Keskin, senaryo gereği takıntılı, kültürlü ve çelişkileri olan kişilik yapısıyla izleyenleri bambaşka bir dizi deneyimi sunacak.

Masumlar Apartmanı 28.bölüm fragmanı Yokuş aşağı sürükleniyor! Durdurulamazsa sonu hazin olacak

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği ve yapımcılığında ise Asena Bülbüloğlu'nun yer aldığı MF Yapım imzasıyla Fox TV ekranında yayına giren Mucize Doktor'a transfer edilen Serkan Keskin'in gelişi hayranlarının neşesini ikiye katladı.

Bir Zamanlar Çukurova 90.bölüm fragmanı: Tuttuğunu koparıyor! Yapacakları canını fena acıtacak

Yayınlandığı dönemde reyting fırtınası estiren Leyla ile Mecnun dizisinin sıkı takipçileri sosyal medya platformunda Serkan Keskin'in heyecanına ortak oldu. Son olarak dizide rol icabı gizemli tavırlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekecek olan Serkan Keskin, Ali Vefa karakterinin yaşantısını önemli ölçüde etkileyecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu