Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 189.bölüm fragmanı ''İnsanlıktan nasibini almamış!'' Hadsizlik...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188.son bölümde, Ceylan'ın kanını yerde bırakmak istemeyen Hızır emin adımlarla ilerlemeye başlar. Büyük suçta parmağı olanların haddini bildirmeye hazırlanan Hızır, Tuncay'ı tongaya düşürdü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da ummadığı mekan ve zamanda Hızır tarafından yakalanan Tuncay'ın sonu hazin olacaktır. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 189.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 06.04.2021 11:46 GÜNCELLEME 06.04.2021 11:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 189.bölüm fragmanı aratılırken, Ruhunu teslim eden Ceylan'ı son yolculuğuna uğurlayan Hızır için öc alma vakti gelip çatmıştır. Son bölümde, Hızır suçluların cezasız kalmaması adına canla başla uğraşırken, Tuncay ise boşluğundan faydalanmak için kumpas kurar. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da birbiri ardına sıralanan hamleleriyle Çakırbeyli ailesinin başına bela olan Tuncay amacına ulaşabilecek midir? Doğan'ı katletme planını aktif hale getiren Hamdi'nin ortalığı tozu dumana katması aksiyonu en uç noktaya taşımıştır. Final sahnesine gelindiğinde ise hedeflerine adım adım yaklaşan Hızır, Tuncay'ı gafil avlamayı başarmıştır. Neye uğradığını şaşıran Tuncay'ın ölümle burun buruna gelmesiyle beraber Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 189.bölüm fragmanı geldi mi? 

Kırmızı Oda 32.bölüm fragmanı: Gizem dolu hikaye su üstüne çıkıyor! Yeni oyuncu heyecanlandırdı

 

Kurtlar Vadisi'yle tufan koparan Musa Uzunlar'dan sürpriz proje! Ekranın tozunu böyle atacak...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 189.Bölüm Fragmanı Yayına Girdi!

Başrollerini Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli) gibi televizyon ekranlarının aranan yüzlerinin paylaştığı ve Salı akşamı aksiyonun ardı arkasının kesilmediği çarpıcı sahneleriyle dizi severlerinin karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 189.bölüm fragmanı paylaşıldı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Aksiyon Filmlerini Aratmayan Sahne!

Uyanış Büyük Selçuklu 27.bölüm fragmanı: Geç de olsa hakikatle yüzleşti mi? Öyle bakış attı ki!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 189.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Senaristliğini Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un kaleme aldığı, yapımcılığını ise Onur Tan, Baran Özçaylan ve Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği toplamda altı sezondur ATV ekranlarında reyting fırtınası estirmeye devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 189.bölümüyle Nisan Salı tarihinde saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

Masumlar Apartmanı 28.bölüm fragmanı Yokuş aşağı sürükleniyor! Durdurulamazsa sonu hazin olacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tuncay ise Ceylan Çakırbeyli'nin infazından sorumlu olanları Hızır Çakırbeyli'ye yem yapar ve onu da tuzağa çekmek ister. Hızır Çakırbeyli, izlediği adımların ardından av mı avcı mı olacağına karar vermek zorunda kalır.

Masada kardeşi Selman'ın infaz edilmesinin ardından sinirini babası Hamdi Korkmaz ve Seko'dan çıkaran Yaman Korkmaz, tarafını seçmek zorunda kalır. Tuncay ve İshak ise Yaman Korkmaz'ı yok etmesi için işi Demir'e ihale eder. Yaman Korkmaz'ı bitirmek için Ankara'dan ekip çağıran Demir, kendi kazdığı kuyuya düşer ve Haşmet Façalı'nın uzattığı namlu sonu olur.

Kimsesiz Doğan'ı ortadan kaldırmak için canla başla uğraşan Hamdi Korkmaz, oğlu Selman'ın infazından da onu sorumlu tutar. Bu kez kendi işini kendi yapmak isteyen Hamdi Korkmaz, ortalığı savaş alanına çevirir.

YORUMLAR 2
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala izleyen var mı?
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    deme ya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi