Kurtlar Vadisi'yle meşhurlaşan Musa Uzunlar'dan gündemi çalkalayan proje! Beklenen nihayet oldu

Kurtlar Vadisi dizisiyle mesleki anlamda mühim bir konuma yerleşen Musa Uzunlar, izleyenleri heyecanını yükseltecek projeye imza attı. Kurtlar Vadisi'ndeki performansı sayesinde uzun yıllar boyunca konuşulmaya devam eden Musa Uzunlar, beyaz perde projesiyle ekrana dönüş yapacak. Şimdilerde sıkı bir hazırlık temposundan geçen Musa Uzunlar, Aşkın Kıyamet filminde rol üstlenecek.

Kurtlar Vadisi'yle meşhurlaşan Musa Uzunlar'dan gündemi çalkalayan proje! Beklenen nihayet oldu
Kurtlar Vadisi'yle meşhurlaşan Musa Uzunlar'dan gündemi çalkalayan proje! Beklenen nihayet oldu
GİRİŞ 06.04.2021 23:28 GÜNCELLEME 06.04.2021 23:29

Kurtlar Vadisi ekibiyle üç sezon süresince çalışarak oyunculuk bakımından kayda değer işler çıkaran Musa Uzunlar'ın yeni projesi netlik kazandı. Başarı çıtasını daima yukarıda tutarak tutkunlarının takdir ettiği oyuncular arasına yerleşen Musa Uzunlar, sinema filmiyle kameralar karşısına geçecek. 

Kırmızı Oda 23.bölüm fragmanı: Gizem dolu hikaye su üstüne çıkıyor! Yeni oyuncu heyecanlandırdı

Televizyon ekranlarında bir dönemin en fazla reyting getiren Poyraz Karayel ve Fatmagül'ün Suçu Ne? yapımlarında geniş bir hayran kitlesi elde etse de Kurtlar Vadisi'ndeki rolüyle büyük bir çıkış elde eden Musa Uzunlar yeni projesiyle hayranlarını sevindirdi.

Uyanış Büyük Selçuklu 28.bölüm fragmanı 'Bana nasıl yalan söylersiniz!' Haykırışları titretiyor

Belirli bir zamandır çeşitli projelerle seyircisinin karşısına geçmesi için oyunculuk teklifleri aldığı öğrenilen Musa Uzunlar'ın Aşkın Kıyameti isimli beyaz perde projesini kabul ettiği gün yüzüne çıktı. Önümüzdeki hafta itibariyle çekimleri gerçekleştirilecek olan Aşkın Kıyameti filminin oyuncusu Musa Uzunlar, uzun bir aradan sonra sevenleriyle hasret giderecek.

Teşkilat 6.bölüm fragmanı: Kan dökülecek! Varış noktasına ulaşmadan işin peşini bırakmayacaklar

TV100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığı haber doğrultusunda, Kurtlar Vadisi’nin Büyük İskender’i  Musa Uzunlar’ın oynayacağı projede; Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı gibi oyuncu isimler yer alacak.

Maraşlı projesinden keyifleri kaçıran haber! Maraşlı'nın yayından kalkmasının esas sebebi ne?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası
Baraj patladı köyü su bastı! Ürkütücü görüntüler Kazakistan'dan..