Uyanış Büyük Selçuklu 28.bölüm fragmanı: ''Hepinizin yaşaması için öldü göstermek tek yol idi!''

Uyanış Büyük Selçuklu 27.son bölümde, Mitras'la güçlerini birleştiren Sabbah, küllerinden yeniden doğmak için isyan ateşini yaktı. Şelemzar'ın kapılarını açmak ve pek çok Selçuklu toprağını fethetmek isteyen Sabbah, Başulu'yu rehin tuttu. Uyanış Büyük Selçuklu'da Melikşah'ın hakikati öğrendiğinde verdiği tepki herkesin içini sızlattı. İzlenme oranlarında zirveye oturan Uyanış Büyük Selçuklu 28.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 11.04.2021 22:55 GÜNCELLEME 11.04.2021 22:57
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Uyanış Büyük Selçuklu 28.bölüm fragmanı aratılırken, Melikşah'ın aleyhinde faaliyetler yürüterek nankörlüğü tercih eden Tekiş, çektirdiklerinin cezasını gözleriyle ödedi. Selçuklu'nun elinden toprakları alarak hakimiyet kurmak isteyen Sabbah, Mitras'la işbirliği gerçekleştirerek birçok insanın canına kıyıp Şelemzar'ı işgal etti. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde, Sabbah'ın boşluğundan yararlanan Melikşah, üstün zekasını konuşturarak Sabbah'ın emellerini suya düşürüp hezimete uğrattı.

Kırmızı Oda 32.bölüm fragmanı: Gizem dolu hikaye su üstüne çıkıyor! Yeni oyuncu heyecanlandırdı

Sabbah, çıkarları doğrultusunda ele geçirdiği Başulu'nun geri verilmesi karşılığında istediklerini yaptırmaya çalışsa da sonucunda ağır darbe almıştır. Tüm bunların dışında yaşamadığını zannettiği Başulu'yu kanlı canlı karşısında gören Melikşah şaşkınlıktan donakalıp olanlara inanmakta uzun süre güçlük çekti. Kendisine aslında büyük bir yalan söylendiğini öğrenen Melikşah'ın öfke içerisinde hesap sormaya kalkışmasının sahne olduğu Uyanış Büyük Selçuklu 28.bölüm fragmanı geldi.

Kurtlar Vadisi'yle tufan koparan Musa Uzunlar'dan sürpriz proje! Ekranın tozunu böyle atacak...

Uyanış Büyük Selçuklu 28.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği, olay örgüsünü Serdar Özonalan kaleme aldığı Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki TRT1'in reyting rekormeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 28.bölüm fragmanı yayınlandı.

Teşkilat 6.bölüm fragmanı: Kan dökülecek! Varış noktasına ulaşmadan işin peşini bırakmayacaklar

Uyanış Büyük Selçuklu Yeni Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

Uyanış Büyük Selçuklu 28.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Zengin oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 28.bölümüyle 12 Nisan Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında tutkunlarına unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Gönül Dağı 23.bölüm fragmanı: Keyiflendirici haber kara bulutu dağıttı! Tebessüm bıraktıracak

YORUMLAR 15
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    MHP PARTİMİZİ AKPARTİ TEŞKİLATIMIZI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ BİZ'BİZE YETERİZ CANIM TÜRKİYEM 84 MİLYON YURTDAŞIMIZ OLARAK CUMHUR İTTİFAKINI CANI-BİR-GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ z
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    MHP PARTİMİZİ AKPARTİ TEŞKİLATIMIZI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ BİZ'BİZE YETERİZ CANIM TÜRKİYEM 84 MİLYON YURTDAŞIMIZ Saygılarımızla
    Cevapla
  • Sencer sevdalıs 2 yıl önce Şikayet Et
    Başulu ve secer çok sevindi
    Cevapla
  • Rat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi cok kötü
    Cevapla
  • Uyanış sevdalıs 2 yıl önce Şikayet Et
    Mezarı ahırın girişine yapmışlar bu arkadaş herhalde ilk bölümü izlemedi ve şuan çok boş atıyo 1.o ahır değill evv 2. Objeler basitmiş çok biliyorsan kendin çekk 21.yüzyılda bile hala asfalt dökülmemiş bi yer bulmalarına şükret ayrıca çok zor şartlar altında çalışıyorlar ki zaten şelçuklular dönemi bile hala tam anlamıyla bilinmiyor çünkü o döneme ait çok az bilgi var şimdi diziyi beyenmiyosan lütfenn yorum yapma zahmetine de girme dizi müthiş her bölüm çok güzel
    Cevapla
  • Sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışlıkla şikayet tuşuna bastım. Özür dilerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'