KRT TV'de gazetecilik sözde kaldı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu KRT TV'de konuk eden sözde tarafsız gazetecilerin İmamoğlu ile diyalogları gazetecilik adına ibretlik anlara sahne oldu.

GİRİŞ 04.04.2021 00:44 GÜNCELLEME 04.04.2021 01:56
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, KRT TV’de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programına konuk oldu.

Programda tarafsız gazetecilik maskesiyle toplumda yer edinmeye çalışan, karşıt düşünceye sahip meslektaşları hakkında da 'yandaş' yaftalamasını eksik etmeyen isimlerin CHP'li İmamoğlu karşısındaki halleri izleyenleri şaşırttı.

Program boyunca Uğur Dündar, İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş ve Elfin Tataroğlu'nun bir politikacıyla seviyeli bir iletişim kurmaktan ziyade bir grup arkadaşın parti odasındaki muhabbet havasına girmeleri 'tarafsız' bir yayın olmaktan çok uzak bir görüntü ortaya çıkardı.

YARKADAŞ: YAZARI BENİM AMA MİMARI EKREM BAŞKAN​

CHP eski İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'ın kendi yazdığı 'Umut Yeşerdi' kitabını stüdyoda Ekrem İmamoğlu'na hediye etmesi ve "Başkanıma ben de kendi kitabımı getirdim. Bu kitabın yazarı benim ama mimarı Ekrem başkan" ifadeleri de dikkat çekti.

ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Övgü sırası gelen Yazar Elfin Tataroğlu da "Siz buraya konuğumuz olarak geleceksiniz diye hem hayatınızın yazıldığı kitabınızı okudum hem ilçe başkanlığından itibaren yolculuğunu biraz daha detaylı inceledim. Sizi Başkan olarak biliyoruz, tanıyoruz ama gördüğüm kadarıyla sizin hayatınızda pek tesadüfe yer yok; her şey çok kararlı ve emin adımlarla ilerliyor." ifadelerini kullandı.

UĞUR DÜNDAR: SİZ BİZİM İÇİN GÜVEN KAYNAĞISINIZ

Programda imdat edercesine İmamoğlu'na "Siz bizim güven kaynağımızsınız" diye seslenen yılların usta gazetecisi Uğur Dündar da tek cümleyle mesleki duruşunu yerle bir etti.

İMAMOĞLU'NUN HDP ÇİZGİSİNE TAM NOT

Gürkan Hacır, İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde İYİ Parti ve HDP arasında kriz çıkartan Pervin Buldan ve Meral Akşener'in aynı paylaşımda isminin geçmesini överek "8 Mart Twitiniz oldukça cesur bir çıkıştı. Bence değil. Herkesçe cesur bir çıkıştı. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti'nin yaklaşık 40 yıldır çözemediği bir sorunu siz çok cesur bir adım atarak o gün çözme niyeti gösterdiniz." dedi.

YANDAŞ KİM!

Sözde gazeteciler kendi hitap ettiği kitlede tarafsızlık kisvesiyle el üstünde tutulurken 'yandaşlık' etiketinin toplumda hükümeti destekleyen medyada yapışıp kalması da başlı başına sorgulanması gereken bir konu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 46
  • serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    nerde gereksiz işe yaramaz biri varsa toplanmış
    Cevapla
  • ferzande 2 yıl önce Şikayet Et
    Körler sağırlar işbilmez şovmen ekremi ağırlar.
    Cevapla
  • Mücahit 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan muhalefetin kaldığı umut bağladığı adama bak . Potemkimin panoları Ekonun oluşturduğu algı. Alt tarafı İstanbul'un belediye başkanısın sana biçtiği rollere sen bile şaşırıp kalıyorsundur. Eko bence yerinden memnun adamı gaza getirip de Ekoya 'da kendinize de yazık etmeyin.
    Cevapla
  • MeTE Han 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk istihbaratı amerikada amerikan yönetimini devirmek için bir kanal açacak gece gündüz karalama propagandası yapacak. İzin verirler mi? tekrar soruyorum ey ehiller izin verirler mi? SERTLEŞİNİZ bildiriye çok sert cevap verilmeli.
    Cevapla
  • tncay 2 yıl önce Şikayet Et
    yalama yarışı ve benim favorim ugur dündar yılların tecrübesi fena yalıyor .haaaa bu arada bunlar yandaş değil tarafsız gazeteci . biz taraf tutuğumuz dan bize yandaş geliyor.dikkat edin yalan kimse yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı