Mucize Doktor 59.bölüm fragmanı: Müjdeli gelişme! Jestini görür görmez ağza kulaklarına vardı

Geniş yelpezade izleyici kitlesine sahip Mucize Doktor'da, Doruk'un seneler evvel yaşadığı kan donduran hadise yürekleri yaktı. Mucize Doktor 58.son bölümde, geçmişte kafasına kurşun darbesi almasına rağmen şans eseri ölümden dönen Doruk, korkunç travmasıyla yüzleşti. Esir düştüğü dönemde karşılaştığı zorlukları hafızasında canlandıran Doruk'un içi yanıp kavrulurken Mucize Doktor 59.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 22.04.2021 18:56 GÜNCELLEME 22.04.2021 18:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor 58.son bölümde şimdiye kadar gizemli tutum ve davranışlarıyla akılların bir köşesinde soru işareti bırakan Doruk sır gibi sakladığı öyküsünü anlattı. Mucize Doktor'da kafasına mermi sıkılan Doruk, milyonda bir ihtimalle ölümün pençesinden kurtulmayı başarsa da yaşadığı travmayı beyninden söküp atamaz. Doruk, pusuya düştükleri çatışmanın arkasından esir tutulduğu dönemi anımsar anımsamaz fenalık geçirirken Mucize Doktor 59.bölüm fragmanı geldi mi?

Camdaki Kız 3.bölüm fragmanı: Nalan'ın ruhunu karartacak sözler! Sedat kötü haberi böyle verdi

 

Bir Zamanlar Kıbrıs 3.bölüm fragmanı 'Kaybedeceksiniz!' Okkalı sözler: Yüzüne tokat gibi çarptı

Mucize Doktor 59.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Oyuncu kadrosunu; Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Ezgi Asaroğlu ve Merve Bulut gibi isimlerin oluşturduğu Mucize Doktor 59.bölüm fragmanı yayınlandı.

Mucize Doktor'da Yürekleri Ağza Getiren Olay! Tüyler Ürperten Gelişme...

Bir Zamanlar Çukurova 93.bölüm fragmanı 'Rüya mı, gerçek mi?' Seyirci inanmakta güçlük çekiyor!

Mucize Doktor 59.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaristliğini Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin üstlendiği, yapımcılığında ise Faruk Bayhan’ın bulunduğu MF Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 59.bölümüyle 22 Nisan Perşembe tarihinde saat 20:00'da seyircisini sürprizlerin bir an dahi eksik olmadığı sahneleriyle karşılayacak.

Mucize Doktor Son Bölümde Neler Yaşandı?

Mucize Doktor dizisinin son bölümünde; Ali, Muhsin’e boyun eğmemeye kararlıdır. Ama Nazlı ve Ferman dışında kendine yardımcı olacak pek kimseyi bulamaz. Diğer taraftan eski birliğinden hayatta kalan son arkadaşıyla karşılaşan Doruk dumura uğrar.

Kuruluş Osman 55.bölüm fragmanı: Osman'ı hiddetlendiren gelişme! Kabus gibi tepelerine çökecek

Ferman cüretkâr bir ameliyatla geri dönüş planı tasarlar, Ali var gücüyle Muhsin’i yenmeye çalışır ve Doruk süratle geçmişin girdabına çekilirken Muhsin büyük hamlesini yapar. Sonunda herkes kendi şeytanıyla yüzleşir. Ama kim bu yüzleşmelerden aradığını bulabilecektir?

Masumlar Apartmanı 30.bölüm fragmanı Karanlık alemine ışık tutuyor! Acı hakikati deşifre edecek