Bir Zamanlar Kıbrıs 3.bölüm 2.fragmanı: ''Oynama benim ayarlarımla, canım yanıyor canım!''

TRT1'in çiçeği burnunda üyesi Bir Zamanlar Kıbrıs'ta heyecan yüklü gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Gerçek yaşantılardan çarpıcı kesitlerin sunulduğu Bir Zamanlar Kıbrıs 2.son bölümüyle fırtınalar estirecek. Henüz haftalar önce başlamış olmasına rağmen reyting savaşında önemli derecede üstünlük sağlayan ve izleyenleri zaman tünelinde yolculuğa çıkaran Bir Zamanlar Kıbrıs 3.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 22.04.2021 20:00 GÜNCELLEME 22.04.2021 20:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bir Zamanlar Kıbrıs 2.son bölümde duygu yoğunluğu yaşatan sahneleriyle hayranlarının tüm dikkatini üstünde toplayacak. TRT1'de ilk kez ekrana taşındığı günden beridir izleyenlerin gurur duyarak yakın mercek altına aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs'ta gerilim yükseliyor. Dönemin şartlarını tüm gerçekçiliğiyle izleyici kitlesine aktaran ve akıllardan asla silinmeyecek olayların perdesini aralayan Bir Zamanlar Kıbrıs 3.bölüm fragmanı geldi mi?

Bir Zamanlar Çukurova 93.bölüm fragmanı var mı? Çılgına çeviren gelişme: Bombanın pimini çekti!

 

Camdaki Kız 3.bölüm fragmanı başladı mı? Feride'den pes dedirten hareket: Büyük tepki topladı!

Bir Zamanlar Kıbrıs 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yapımcılığında Erol Avcı’nın yer aldığı, senaristliğinde Başar Başaran ve Emre Özdür’ün bulunduğu, yönetmenlik koltuğunda ise Hakan İnan’ın oturduğu TMC Film imzasıyla ekrana gelen Bir Zamanlar Kıbrıs 3.bölüm fragmanı yayınlandı.

Bir Zamanlar Kıbrıs Yeni Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

Bir Zamanlar Kıbrıs'ta Alkışlanacak Sahne! Oyunculukları Tam Not Aldı...

Bir Zamanlar Kıbrıs 3.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Oyuncu kadrosunu; Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Gülper Özdemir, Pelin Karahan, Devrim Saltoğlu, Tayanç Ayaydın, Hasan Küçüktekin, Miray Akay, Nebil Sayın gibi isimlerin oluşturduğu Bir Zamanlar Kıbrıs 3.bölümüyle 22 Nisan Perşembe tarihinde saat 20:00'da sürprizlerin bir an bile eksik olmadığı sahneleriyle TRT1'de seyircileri ağırlayacak.

TRT1'in gururlandıran dizisi Mavera konusu! Akıllarda kalıcı iz bırakacak Mavera oyuncu kadrosu

Bir Zamanlar Kıbrıs Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kızı ve karısının öldürüldüğünü düşünen Kemal’in şimdi tek amacı vardır, durumu iyice ağırlaşan babasını ve gittikçe eksilen göç kafilesini, Ankaralı’nın kurduğu çadır kente sağ salim götürebilmek. Kemal, onları kontrol noktasından geçirebilmek için kendini feda etmeye karar verir. Ama bunun farkına varan biri vardır.

Masumlar Apartmanı 30.bölüm fragmanı Şifresi yavaş yavaş çözülüyor! Bilinmezlikleri kaldıracak

Ankaralı ise Lefkoşa’da biriken yaralıların ve Binbaşı Nihat’ın ailesinin naaşlarının Türkiye’ye sevk edilebilmesi için bir intihar görevine girer; adadaki İngiliz yüksek komiserliğini tek başına basacak, Türkiye’nin yardım uçağının yaralıları alıp kalkması konusunda onlara dair elindeki büyük kozu kullanacaktır. Bu kozun kaynağı Sovyetler Birliği’dir.

Uyanış Büyük Selçuklu 29.bölüm fragmanı Melikşah'ın gönlündeki derin yarayı kanatacak gelişme!

Ankaralı’yı bu bölüm Sovyetler Birliği’nde görev yaptığı zamanlarda bir Azeri Türkü olarak izleyeceğiz. İnci ve Müge, esirhaneden ilk kez dışarı çıkarken; Ankaralı’nın nişanlısı Ayşe ise aşkı için büyük bir çılgınlığın eşiğindedir.

Gönül Dağı 24.bölüm fragmanı: Ramazan-ı Şerif için muazzam görüntüler! Sözleriyle gururlandırdı

YORUMLAR 3
  • ÖNCE VATAN 2 yıl önce Şikayet Et
    evet çok güzel oynanmış ŞİMDİ SORUYORUM KIBRISLI KİŞİLERE HELE YENİ YETMELERE BAKIN İZLEYİN NE HALDEYDİNİZ SİZLERE NASIL ZULÜM YAPMIŞLAR AMA KIBRISIN AYM Sİ ŞİMDİDEN HADSİZLİK YAPMIŞ KURAN KURSLARI KAPATMIŞ YOKSA AYM DEKİ KİŞİLER YUNAN VEYA RUM BOZMASI MI ÇÜNKÜ BU KARAR HİÇ NE TÜRKLÜKLE NEDE MÜSLÜMANLIKLA İLGİLERİ YOK KIBRISLILARDA KAPATSIN AYM Yİ BUNLAR BELLİ KİME HİZMET ETTİKLERİ
    Cevapla
  • oğuz türkü 2 yıl önce Şikayet Et
    "yokoğlu yok" zamanlarından dünyanın kıskandığı siha zamanlarına geldik peki CeHaPe ve avanesi görüyor mu hayır!..
    Cevapla
  • DERMİŞİM 2 yıl önce Şikayet Et
    onlar şu anda bu diziye bakıp makaryosun heykelini inşa ediyorlar heykel bitse siha maket yapımına başlayacaklarmış sen bunları görüyonmu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler