Sefirin Kızı, yolculuğunun sonuna mı geldi? Star TV'den ses getirecek karar! İzleyeni şaşırttı

Star TV'deki macerasını son sürat devam ettiren Sefirin Kızı'ndan hiç hesapta olmayan bir haber geldi. Uzun soluklu bir proje olma özelliği gösteren Sefirin Kızı'nın bugünkü yayın akışından çıkarılması kafaları allak bullak etti. Alınan yeni karar doğrultusunda yeni isimlerle yoluna devam eden diziyle alakalı flaş değişikliğe gidildi. Peki, ekranların fenomen yapımı Sefirin Kızı hangi sebepten ötürü yayınlanmayacak?

Sefirin Kızı, yolculuğunun sonuna mı geldi? Star TV'den ses getirecek karar! İzleyeni şaşırttı
Sefirin Kızı, yolculuğunun sonuna mı geldi? Star TV'den ses getirecek karar! İzleyeni şaşırttı
GİRİŞ 22.04.2021 19:21 GÜNCELLEME 22.04.2021 19:21
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sefirin Kızı'nın normal şartlar altında bugün yayına girmesi beklenirken yerine Kağıt Ev adlı yepyeni bir projenin başlayacak olması izleyenlerin aklında soru işaretlerinin oluşmasına sebebiyet verdi. Star TV'nin 19 Nisan Pazartesi tarihli yayın akışı incelendiğinde kemikleşmiş yapıda izleyici kitlesine sahip Sefirin Kızı'nın bulunmaması sorgulamaların artış göstermesine ortam hazırladı. Tüm bu gelişmeler meydana gelirken özellikle ''Sefirin Kızı bugün neden yok?'' şeklinde arayışlarını aralıksız sürdüren takipçilerini yakından ilgilendirecek bir karara imza atıldı.

Camdaki Kız 3.bölüm fragmanı: Nalan'ın kalp atışlarını hızlandıracak sözler! Gözünü korkutuyor

Sefirin Kızı Bugün Neden Yok? Sefirin Kızı Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Sefirin Kızı dizisinin yayın saatinde, Nur Fettahoğlu ile Erdal Beşikçioğlu ikilisinin başrolünü üstlendiği O3 Medya imzasıyla Kağıt Ev isimli dizi projesinin ekran macerasına başlangıç yapacağı öğrenildi. Sefirin Kızı'nın ekrandaki her zamanki yerini almayacağını öğrenen tutkunları final karar aldığını zannetmiş olsa da çok farklı bir sebepten kaynaklandığının bilgisine ulaşıldı.

Masumlar Apartmanı 30.bölüm fragmanı ''Şiddete başvurmaktan çekinmeyecek gibi görünüyor!''

Verilen yeni karara göre, Kağıt Ev dizisinin ekran hayatına merhaba demesiyle beraber Sefirin Kızı'nın yayın gününde değişiklik yapılacağı resmen açıklandı. Sefirin Kızı dizisi, pazartesi günleri yerine 20 Nisan tarihinden itibaren her hafta salı günü sürprizlerle dolu gelişmeleriyle sevenlerinin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Kırmızı Oda 34.bölüm fragmanı? İşin görünmeyen tarafı su üstüne çıktı! Bilinenin çok aksine...

Sefirin Kızı Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Sancar, kocaman bir aile olacak olmanın mutluluğunu yaşar. Mavi ve Melek için Mavi’nin çabaları sayesinde konağın kapıları tekrar açılır. Ancak Halise’nin nasır tutan kalbinin kapılarının açılmaya hiç niyeti yoktur.

Bir Zamanlar Çukurova 93.bölüm fragmanı: Korkunç kazadan sağ çıkabilecek mi? Vahim görüntüler!

Sedat ve Güven, Halise’nin üzerinde kurdukları baskının dozunu artırırken konakta da Gülsiye, tanık oldukları karşısında Halise ile ilgili korkunç bir şüpheye sürüklenir. Halise ise vicdanıyla evladını kaybetme ihtimali arasında kalır.

Kardeşlerim 10.bölüm fragmanı: Başını büyük derde sokuyor! Ömer ecel terleri dökmeye başladı

Elvan öğrendiklerini sindirmeye çalışırken arka arkaya tüm hayatını değiştirecek kararlar vermek zorunda kalır. Aklı ve kalbi arasında gelgitler yaşarken Bora ve Yahya’nın hamleleriyle iyice köşeye sıkışacaktır.

Gönül Dağı 25.bölüm fragmanı: Yüreği yakıp kavuran sözler! ''Ölmek çok garip bir şeymiş baba''

Sancar kalbindeki kuşkulardan arınıp tüm ailesine sahip çıkmaya çalışırken yine Mavi’nin tek başına alacağı bir kararla sınanacaktır. Üstelik bu karar yalnızca ikisini değil Sancar’ın sevdiği başka hayatları da etkilemektedir.

YORUMLAR 11
  • Gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    Nare gitti dizi bitti artık izlemiyorum. Sancar ile mavinin aşkları çok yapmacık,bize geçmiyor.Reklam aralarında Elvanı merak ettiğim için bakıyorum.
    Cevapla
  • Zeynep 2 yıl önce Şikayet Et
    Sefirin kızı ortada yok filmin adı hala sefirin kızı
    Cevapla
  • Zeynep 2 yıl önce Şikayet Et
    Sefirin kızı ortada yok filmin adı hala sefirin kızı
    Cevapla
  • Zeynep 2 yıl önce Şikayet Et
    Nare gittiğinde sefirin kızı zaten final yapmıştı
    Cevapla
  • halit 2 yıl önce Şikayet Et
    enson izlediğim dizi 7numara sonrada tv izlemeyi bıraktım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?