Burcu Biricik gerçek mesleğiyle hayranlarını şaşkınlığa uğrattı! Oyunculuk sevdası ağır basan...

Son zamanlarda rol aldığı karakterlerle adından sıkça bahsettiren Burcu Biricik'in mesleği herkesi şaşkınlığa uğrattı. Yayınlandığı günden itibaren Kanal D'de reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik'in mesleği sosyal medyada en fazla konuşulanlar arasında yer aldı. Oyunculuk sevdası ağır basan oyuncu gerçek mesleğini bıraktı. İşte Burcu Biricik'in hayranlarını şaşırtan mesleği...

Burcu Biricik gerçek mesleğiyle hayranlarını şaşkınlığa uğrattı! Oyunculuk sevdası ağır basan...
Burcu Biricik gerçek mesleğiyle hayranlarını şaşkınlığa uğrattı! Oyunculuk sevdası ağır basan...
GİRİŞ 29.04.2021 16:58 GÜNCELLEME 29.04.2021 16:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kırmızı Oda dizisinin ardından Kanal D ekranlarından yayınlanan Camdaki Kız dizisinde gösterdiği oyunculuk başarısıyla adından bahsettirmeyi başaran Burcu Biricik eski mesleğiyle sosyal medyada gündem oldu. Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra oyuncu olmaya karar veren Biricik, eğitimini aksatmadı. Ege Üniversitesi'nden mezun olan başarılı oyuncu aynı zamanda Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda  eğitimini sürdü. Çeşitli tiyatro oyunlarında sahne alan güzel isim Hayat Şarkısı, Kuzgun, Şeref Meselesi gibi önemli yapımlarda başrol oynadı.  Son günlerin oldukça konuşulan ismi Burcu Biricik'in gerçek mesleği ise sevenleri ve hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. İşte başarılı oyuncunun gerçek mesleği...

Burcu Biricik'in Arkeolog Olduğunu Duyanlar Şaşırdı!

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünden mezun olan Burcu Biricik, bir dönem arkeolog olarak görev yapmış.

Van'da 45 gün boyunca kazı çalışmasına katılan başarılı isim, oyunculuk sevdası ağır basınca mesleğini bırakmak zorunda kalmış.

Burcu Biricik Kimdir?

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya'da doğdu. 2006 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi.

Lise döneminde katıldığı tiyatro festivalinde ödül alan Burcu Biricik, profesyonel anlamda oyuncuğa adım atmaya karar verdi. Oyunculuk yapmak isteyen başarılı isim, Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde eğitimini sürdürdü.

Oyunculuğa Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda stajyer olarak başlayan Biricik İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi oyunlarda yer aldı. Televizyon ekranına Maçolar dizisinde aldığı rol ile başlayan Biricik, Kanal D’de 2011 yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katıldı ve birinci oldu.

Sonrasında Muhteşem Yüzyıl, Ustura Kemal, Düşman Kardeşler gibi küçük rollerde rol alan Burcu Biricik, 2014 yılında başlayan Şeref Meselesi dizinde "Kübra" karakterini canlandırdı.

2020 yılına kadar birçok dizi ve yapımda rol alan isim Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterini canlandırdı ve herkes tarafından büyük ilgiyle takip edilmeye başladı. Şimdi ise Kanal D ekranlarından yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandırmaktadır.

YORUMLAR 2
  • elmas yüksek 2 yıl önce Şikayet Et
    çok beğenerek izliyorum dizilerini
    Cevapla
  • sezayi 2 yıl önce Şikayet Et
    sardunya çiçeği .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'