Demet Akalın ve Alişan’dan sert çıkış! Kimse param yok demesin...

Star TV ekranlarından izleyiciyle buluşan Demet Akalın ve Alişan'ın sunuculuğunu yaptığı Demet ve Alişan ila Sabah Sabah programında tam kapanma konusu gündeme geldi. Kısıtlama başlamadan önce birçok vatandaş kapanmayı bahane ederek yazlık bölgelere akın etmişti. Demet Akalın ve Alişan yayınlanan programda uygulanan tedbirlere uyulmadığından şikayet etti...

Demet Akalın ve Alişan’dan sert çıkış! Kimse param yok demesin...
Demet Akalın ve Alişan’dan sert çıkış! Kimse param yok demesin...
GİRİŞ 01.05.2021 10:59 GÜNCELLEME 01.05.2021 10:59
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Demet Akalın ve Alişan'ın birlikte sunduğu programda bu kez gündem tam kapanmaydı. Star TV ekranlarından yayınlanan programının sunucuları sokağa çıkma yasağı öncesi yola çıkarak tatil beldelerine giden vatandaşları eleştirdi. Demet Akalın programda 2 milyon vatandaşın tatil beldelerine ve memleketlerine gittiğini savundu. Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla gündem olan Demet Akalın'a  cevap ise  meslektaşı Rober Hatemo'dan geldi. Rober Hatemo Akalın'a Türkiye 2 milyon değil ifadelerini kullanarak yanıt verdi. İşte özellikle sosyal medyada en fazla konuşulan konunun detayları...

" Kimse Param Yok Demesin"

Koronavirüs ile mücadele edilmesi için 81 ilde tam kapanmaya gidildi. 17 gün sürecek sokağa çıkma yasağı öncesinde yazlık bölgelerde evi olanlar bu bölgelere akın etti. Star TV ekranlarından yayınlanan Demet Akalın ve Alişan ile Sabah Sabah programında bu konu tartışıldı. Koronavirüsten kurtulmak için beklediklerine dikkat çeken Alişan tedbirlere uyulmadığını belirterek " 2 milyona yakın insan şu an tatil beldelerinde" şeklinde konuştu. Bu sözlerin üzerine Demet Akalın " "Kimse param yok demesin valla, herkesin evi var Bodrum'da." ifadelerini kullandı. 

Meslektaşından Tepki Gecikmedi!

Akalın'ın kullandığı sözler üzerine meslektaşı Rober Hatemo cevap verdi. Ünlü şarkıcı "Yani 'susayım' diyorum ama bir yere kadar... Bir de emir kipiyle cümle kuruluyor, daha deli oluyorum. Sırf fatura ve KDV'leri ödeyebilmek için arabamı, saatimi sattım. Yanlış düşünüyorsun arkadaşım, Türkiye 2 milyon değil!" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 28
  • Mızrak 2 yıl önce Şikayet Et
    Milletin gözü AÇ, gözüü! Attan inip eşeğe binmek insanların zoruna gidiyor. İkisi de binektir, yürümekten kurtarır diyen yok neredeyse. 20 sene önce sürünüyordu bu millet. Balık hafıza başa bela.
    Cevapla
  • sado 2 yıl önce Şikayet Et
    83 milyon yani tatile çıkıyor öyle mi?
    Cevapla
  • kuruluşosman 2 yıl önce Şikayet Et
    helalin var demet. osmanlı kadınısın.
    Cevapla
  • Düzceli 2 yıl önce Şikayet Et
    Hatemo sen hangi milyondasın?
    Cevapla
  • Ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilim kurulu konuşmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı