Gönül Dağı 27.bölüm 2.fragmanı: Özlemini çektiği duyguyu tadabilecek! Yüreği ferahlatan manzara

TRT1’in ilgi uyandıran projesi Gönül Dağı’nda mahkeme zamanı nihayet gelip çatmıştır. Sabıka kaydı meselesi yüzünden yargı karşısına geçen Sefer için bütün kasaba halkı tek yürek olur. Gönül Dağı 26.son bölümde Ali’nin ansızın dönüşüyle birlikte ne yapacağını bilemez hale gelen Gülsüm iki arada bir derede kalır. Mahkeme salonunda dayanışma, vefa ve sevgi ruhu gözler önüne serilirken Gönül Dağı 27.bölüm fragmanı geldi

GİRİŞ 08.05.2021 09:30 GÜNCELLEME 08.05.2021 09:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TRT1’in olmazsa olmaz yapımı Gönül Dağı 26.son bölümde Sefer, temiz kalbi ve iyi niyeti sayesinde kasabalıların gönlünü fethetmeyi başarır. Gönül Dağı’nda tüm kasaba halkının, kritik davanın Sefer’in lehine neticelenmesi adına kol kanat germesi izleyenlerin yüreğine dokundu. Seneler evvel yaşamını yitirdiğini sandığı eşi Ali’nin dönmesiyle beraber Gülsüm’ü sancılı bir süreç beklerken Gönül Dağı 27.bölüm fragmanı ekrana geldi. Önemli bir yol ayrımına giren Gülsüm'ün seçim yapmak mecburiyetinde kalması gergin bir atmosferin oluşmasına sebep olur.

Gönül Dağı 27.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yapımcılığında Ferhat Eşsiz’in yer aldığı, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği, başrollerini Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın paylaştığı  "Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı konu olarak işleyen Gönül Dağı 27.bölüm fragmanı yayınlandı.

Gönül Dağı'nda Tansiyon Yükseldi! Hakim Karşısına Geçiyor...

Gönül Dağı 27.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün isimlerinin yer alığı Gönül Dağı 27.bölümüyle 8 Mayıs Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1 kanalında izleyici kitlesinin karşısına heyecan yüklü sahneleriyle geçmeye hazırlanıyor.

Gönül Dağı 26.Son Bölümde Neler Yaşandı?

Zahide’nin velayet değiştirme davasının mahkeme zamanı gelmiştir. Sefer’in sabıka meselesini çözmeleri gerekmektedir. Devreye Taner ve amcaoğulları girer. Mahkeme günü bütün kasaba Sefer’in arkasında birleşir. Hakimin kararı ne olacaktır?

Ali’nin Gönül Dağı’ndan ani gelişiyle birlikte Gülsüm ikileme düşmüştür. Gülsüm ve Ali geçmişin hesaplaşmasını yaşarlar. Gülsüm, Ali’yi adalete teslim edecek midir? Öte yandan Dilek, babasının masum olduğuna inanmaktadır, bunu ispat edebilmek için Ciritçi Abdullah’la birlikte Gönül Dağı’na doğru bir yolculuğa çıkacaktır. Bu yolculuğun sonunda Dilek’i nasıl bir sürpriz beklemektedir?

Dişçi Musa, Fadime ve Veysel; Pembe’nin miras hakkını alabilmek için Fadime’nin ölmüş kocasının köyüne giderler. Dişçi Musa bu sorunu çözebilecek midir?

YORUMLAR 4
  • SEVGİHAN ULSLUEROL 2 yıl önce Şikayet Et
    SEVGİHAN ULSLUEROL FATMA Kuç ULSLUEROL
    Cevapla
  • Cem 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi Sefer rol değil sanki yaşıyor arkadaş bu nasıl bi insan helal olsun
    Cevapla
  • FANİ YOLCU 2 yıl önce Şikayet Et
    Çoook güzel harika bir dizi AİLECEK büyük bir zevkle izliyoruz
    Cevapla
  • Gönül dağı 2 yıl önce Şikayet Et
    En iyi dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki