Uyanış Büyük Selçuklu 31.bölüm fragmanı Tüyleri diken diken eden manzara! Omuz omuza veriyorlar

Başarısını her geçen gün katlayarak artıran Uyanış Büyük Selçuklu'da tansiyon seviyesi yükseliyor. Reytinglerde her grupta rakiplerine açık ara fark atan Uyanış Büyük Selçuklu 30.son bölümde Melikşah, fırtına gibi esip geçti. Ortalığı birbirine katacak savaşın fitili ateşlenirken Uyanış Büyük Selçuklu 31.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 10.05.2021 17:38 GÜNCELLEME 10.05.2021 17:38
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İddiasını sürdürmesinin yanı sıra kalitesinden de taviz vermeyen Uyanış Büyük Selçuklu'da olayların seyrini değiştirecek kararlar alınıyor. Bu sezonun önemli sükse yakalayan dizi projeleri arasında gösterilen Uyanış Büyük Selçuklu 30.son bölümde Turanşah, Melikşah'ı zora sokmak için her türlü yola başvuruyor. Melikşah'ın emirlerine itaatsizlik yapan Turanşah, hain planlarıyla karanlık tarafını gösterirken Uyanış Büyük Selçuklu 31.bölüm fragmanı geldi mi?

Star TV'nin ses getiren projesi Kağıt Ev konusu! Medyayı sallayan Kağıt Ev'in oyuncu kadrosu...

Uyanış Büyük Selçuklu 31.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği, olay örgüsünü Serdar Özonalan kaleme aldığı Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki TRT1'in reyting rekormeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 31.bölüm fragmanı yayınlandı.

Uyanış Büyük Selçuklu'da Şaşırtan Karar! Gidişatı Büsbütün Etkileyecek...

Diriliş Ertuğrul yapımcısından dev müjde! Celaleddin Harzemşah'la tarihsel yolculuğa çıkaracak

Uyanış Büyük Selçuklu 31.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Zengin oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 31.bölümüyle 10 Mayıs Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında tutkunlarına unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Melikşah ordusuyla birlikte ikinci defa Şelemzar önlerine vardığında Turanşah ve Tekiş’in kendisinden önce davranıp Şelemzar’ı zapt ettiğini görmüştü. Melikşah, töre gereği daha önceden Tapar’a vermiş olduğu Şelemzar’ı kılıç hakkı olarak Tekiş’e bırakmak zorunda kalacaktır. Bu duruma Tapar’ın tepkisi nasıl olacaktır? Kendisine açıkça bir haksızlık yapıldığını düşünecek olan Tapar, nasıl bir fevri harekete girişecektir? Ona kim engel olacaktır?

Gevher, bulunduğu konumu bahane ederek, bir obalı olarak gördüğü Başulu’nun elini öpmeyi reddetmişti. Zübeyde, Gevher’in bu saygısızlığına öfkelenmiş fakat Terken’in de Gevher’e arka çıkmasından ve Başulu’nun bağışlayıcı tavrından ötürü aralarında başlayan tartışmayı büyütmeyecektir. Fakat başhatun olan Zübeyde, saraya geldiklerinde Gevher ve Terken’e Başulu’ya karşı işledikleri saygısızlıktan ötürü nasıl bir ceza verecektir?

 

Öte yandan Kavurd’un ölümünden sorumlu tuttuğu Nizamülmülk’ün ve yaverini öldüren Sencer’in cezalandırılmasını bekleyen Turanşah, umduğunu bulamayacaktır. Sencer uzun zamandır hak ettiği meliklik hilatini giyecek, bunun yanı sıra Nizamülmülk de hâcelik makamına geri dönecektir.

Turanşah, bu iki haberi aldığında gerilecek ve Melikşah’ın bu hamlelerinin apaçık kendisine yönelik bir tahrik girişimi olduğu sonucuna varacaktır. Turanşah, Melikşah’la giriştiği savaşı hangi noktaya kadar vardıracaktır? Yoksa tahtı almak için harekete geçecek midir? Melikşah, kendisine asilik eden ve apaçık düşmanlık güden Tekiş’e ve hükmüne boyun eğmeyen Turanşah’a nasıl bir oyun hazırlamaktadır?

YORUMLAR 12
  • oğuz türkü 2 yıl önce Şikayet Et
    osman'dan daha kaliteli
    Cevapla
  • Defne 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel gidiyor dizi
    Cevapla
  • Helal 2 yıl önce Şikayet Et
    Sultan böyle küçükdüşürülemez.Dizi yapacağız diye,koskoca Sultanı paspas yapıyorsunuz.
    Cevapla
  • Revah Fatıma 2 yıl önce Şikayet Et
    Yürekten tebrikler..Tüm emeği geçenlere.Gurur duyuyorum geçmişimle.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Senaryoyu yazana tüm oyunculara tebrikler her şey harika
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış