Masumlar Apartmanı 33.bölüm fragmanı Akıl almaz tablo! Gözü dönen Anıl'dan Esat'a saldırı planı

TRT1’in rağbet gören projesi Masumlar Apartmanı’nda Han, aile üyelerini kontrol altına almaya çalıştıkça işler sarpa sarar. Masumlar Apartmanı 32.son bölümde Esat, Han’a aldırış etmeksizin Gülben’le arasındaki sevgi bağını kuvvetlendirmeye yönelik hamlede bulunur. Ölümcül hastalığa yakalanan Naci, tedavi sürecine girmesinin karşılığında Han’a şart koşmasının ardından Masumlar Apartmanı 33.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 10.05.2021 17:29 GÜNCELLEME 10.05.2021 17:29

Masumlar Apartmanı 32.son bölümde, Alzheimer hastalığının etkisinden çıkamayan Hikmet, bir an önce kız isteme merasimini gerçekleştirmek üzere ev ahalisini harekete geçirir. Masumlar Apartmanı’nda İnci’nin Barış’la arasındaki samimiyet seviyesinden bir hayli rahatsızlık duyan ve onları göz hapsinde tutan Han, artık tahammül edemeyecek raddeye gelir. Han’ın koyduğu kurallara karşı boyun eğmeyen ve her türlü engellemesine direnen Gülben’in Esat’la ilişkisine doludizgin devam etmesinin akabinde Masumlar Apartmanı 33.bölüm fragmanı geldi mi?

Doğduğun Ev Kaderindir’den hayrete düşüren haber! TV8'den beklenmedik karar: Final kapıyı çaldı

Masumlar Apartmanı 33.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlk bölümüyle 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 ekranlarında dizi severlerinin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 33.bölüm fragmanı yayınlandı.

Masumlar Apartmanı'nda Müjdeli Gelişme! Esat'tan Şaşırtıcı Sürpriz...

Star TV'nin benzersiz projesi Kağıt Ev konusu! Kağıt Ev yapımının çok konuşulan oyuncu kadrosu

Masumlar Apartmanı 33.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin bulunduğu Masumlar Apartmanı 33.bölümüyle 11 Mayıs Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle hayranlarını ağırlayacak.

Diriliş Ertuğrul - Kuruluş Osman mimarından keyiflendiren haber! Celaleddin Harzemşah başlıyor

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Han, başındaki dertlerin hangi biriyle uğraşacağını bilemezken İnci’yle Barış arasındaki samimiyet karşısında çileden çıkar. Hikmet isteme hazırlıkları için herkesi seferber eder ve sonunda tüm aile toplanıp Memduh’un evine giderler. İnci’nin yeni işinin kutlama yemeğini fırsat bilen Gülben ve Neriman ise farklı planlar yapar.

Ancak herkes dışardayken Hikmet’in gizlice yaptığı bir şey büyük bir krize yol açar. Bu kriz, Han’ın radikal bir karar almasıyla sonuçlanır. Han’ın emrivakisi, Safiye’yi delirme noktasına getirir. Naci ise tedavi konusunda Han’ın istediklerini yapacağını söyler. Ancak bir şartı vardır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...