Yemin dizisi Hindistan'da kasıp kavuracak

Dünyada sinema ve dizi film üretiminde önemli bir yerde bulunan Hindistan’ın Bollywood yapımlarına Türkiye’den rakip çıktı.

Yemin dizisi Hindistan'da kasıp kavuracak
Yemin dizisi Hindistan'da kasıp kavuracak
GİRİŞ 05.05.2021 17:13 GÜNCELLEME 05.05.2021 17:16
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yemin dizisi Hindistan’da yayınlanacak. Kanal 7’de 3’üncü sezonu yayınlanan dizinin 3 sezonu da Hindistan’ın dijital platformu MX Player tarafından satın alındı. Dizi tüm Hint dilleri ve İngilizce dublajlı olarak platformda yer alacak.

BOLLYWOOD YAPIMLARIYLA REKABET EDECEK

İçerik üretiminde dünyada önemli bir noktada bulunan Hintistan’ın Bollywood’uyla rekabet edecek olan Yemin’in başrollerini Gökberk Demirci, Özge Yağız, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova’nın paylaşıyor.

Karamel Yapım tarafından hayata geçirilen Yemin’in ilk iki sezonunda Gökbek Demirci ve Özge Yağız başrolleri paylaşırken, 3’üncü sezonda Cansu Tuman kadroya dahil oldu.

3. SEZONDA FARKLI BİR HİKAYE

İlk iki sezonda Emir ve Reyhan’ın aşkının işlendiği dizinin, 3’üncü sezonunda Reyhan’dan sonra yeni bir hayata başlayan Emir ile hapisten çıktıktan sonra bir başına kalan Seher’in kesişen yolları konu ediliyor.

Proje ve hikaye Nazmiye Yılmaz tarafından oluşturulurken, dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli, Serkan Mut yer alıyor. Senaryosu Başak Yazı Odası tarafından yazılan Yemin’in müzikleri ise Minör’e ait. 

YORUMLAR 12
  • fuat 2 yıl önce Şikayet Et
    sizi memyunetle izliyiruz sizin
    Cevapla
  • zehra 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı ülkelere satis olduktan sonra dizide saçma senaryoları gerek yok zaten para geliyor. Bakam bakiyor. Feride karakter hiç olmadı. 4. Sezon emire yine yeni bir ask yazilir. Saçma senaryonun daninkasi. Keske bitte. Ama para para para yönetiypr yspimi , senaryoyu ve oyuncuları.
    Cevapla
  • Nurdan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala 3.sezon için yolları kesişen Seher diyorlar FERİDE diyemediler
    Cevapla
  • Şifa 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam onlara göre bir dizi entrika dolu
    Cevapla
  • Fatma 2 yıl önce Şikayet Et
    Reyhansız emir ve yemin olmadı zaten de yeterince ilgi görmedi. Nazmiye hn. Özge yi öyle böyle ikna edip geri getirmeli ki 4. Sezon olsun ve izlensin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı