Teşkilat 11.bölüm fragmanı: ''Türkiye Cumhuriyeti Devleti kalemi kırdı Fadi!'' Kaçışı olmayacak

Teşkilat’ta Türklerin Suriye’de beklenmedik bir anda hain saldırıya uğramasının ardından Mete Başkan’ın talimatıyla Çöl Arslanı isimli operasyon düzenlenir. Teşkilat 10.son bölümde ekip, vatan ve millet düşmanlarının yaptıklarını yanlarına kar bırakmayıp cezasını en ağır şekilde kesmek üzere soluğu Suriye’de alır. MİT ekibi ile beraber JÖH-PÖH ekibi de operasyondaki yerini alırken Teşkilat 11.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 12.05.2021 17:32 GÜNCELLEME 12.05.2021 17:32
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Teşkilat 10.son bölümde Türkler, Suriye’ye düşman radarlarını felç eden KORAL adlı hava savunma sistemlerini gönderir. Teşkilat’ta Zehra operasyon sürecinde risk aldıklarının altını çizerken, Serdar’dan ‘’Bu ülke hayatını riske atanlar sayesinde ayakta durmuyor mu?’’ şeklindeki çıkışı izleyenlerin göğsünü kabarttı. Operasyondayken çemberleri giderek daralan Serdar ile Hakkı için tehlikenin ayak sesleri yükselirken, kimsenin kolay kolay yapamadığını yapıp ölene kadar çarpışmayı tercih etmelerinin ardından Teşkilat 11.bölüm fragmanı geldi mi?

TRT1 Gönül Dağı'nın yıldız isminden neşelendiren haber! Sürpriz projesiyle bomba gibi geliyor

Teşkilat 11.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yapımcılığında Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın yer aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu TIMS&B Production imzasıyla TRT1 ekranlarında aksiyonun bir an dahi eksik olmadığı olay örgüsüyle reyting fırtınası estiren Teşkilat 11.bölüm fragmanı yayınlandı.

TRT1 Dizisinde Beğeni Yağmuruna Tutulan Sahne! İzleyenleri Gururlandırdı...

TRT1 projesi Benim Adım Melek'ten beklenmedik haber! Yayından kaldırılacak olması herkesi üzdü

Teşkilat 11.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Çekimleri Ankara ilinde gerçekleştirilen ve Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) dünyasının bilinmeyenlerini ve olayların iç yüzünü aydınlatacak Teşkilat dizisi 11.bölümüyle 16 Mayıs Pazar tarihinde saat 20:00'da tutkunlarını ağırlayacak. Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl’ün yer aldığı Teşkilat dizisine ilişkin en yeni gelişmeleri öğrenmek istiyorsanız bizi takip edin...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’tan seyircisini üzecek haber! Show TV’nin ani kararına tepki gösterdiler

Teşkilat Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ekibin Türkiye’ye dönüşünün ardından Suriye’de bulunan Türk konvoyuna yapılan saldırı sonrası Ankara harekete geçer. Suriye’deki Türk askerlerinin ve hava sahasının korunması için son teknoloji ürünü KORAL sistemlerinin bölgeye sevk edilmesine karar verilir.

Soluk kesen bir maceranın ardından Türkiye’ye getirilen Kasım Firawi, amcası Zayed Fadi ile ilgili kritik bilgileri anlatır. Ekip Fadi’nin para işlerini yürüten muhasebecisiyle ilgili istihbaratı değerlendirmeye karar verir. Muhasebecinin Suriye’ye geleceği bilgisi üzerine, Mete Bey Fadi’ye ulaşmak için ekibi Suriye’ye gönderir.

Ceren, Şef’ten aldığı talimatla KORAL’ın kurulumuna ait kritik bilgileri elde etmek için harekete geçer. Ekip, KORAL sistemlerini taşıyan kargo uçağıyla birlikte Suriye’ye ulaşır ve havalimanında kurdukları düzenekle Fadi’nin muhasebecisini dinlemeye başlar. Dinledikleri konuşmalardan Fadi’nin Suriye’ye geleceğini öğrenirler. Muhasebecinin bir zaafını tespit eden ekip, Fadi’yi ortadan kaldırmak üzere zekice bir oyun kurar.

Fadi’nin Suriye’ye geliş amacının da KORAL sistemlerini etkisiz hale getirmek olduğu ortaya çıkar. Türk üssüne yapılacak yeni bir saldırının istihbaratı ekibi zorlu bir tercih yapmak zorunda bırakacaktır...

YORUMLAR 14
  • Asia 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizideki Ceren varya insanı acayıp derecede gıcık editor. Biran önce bu ceren sacmalıgı bitsin.
    Cevapla
  • Kuralsız 2 yıl önce Şikayet Et
    Efsane bir dizi çok beğenerek izliyorum
    Cevapla
  • Teşkilat 2 yıl önce Şikayet Et
    Efsane bir dizi lütfen bu dizi en az 15 sezon oynasın çok Efsane bir dizi
    Cevapla
  • Asia 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşke bu dizi cumartesi olsaydıda kardeslerime final yaptırsaydı
    Cevapla
  • Dilek 2 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir yapım,soluksuz izliyorum,emeği geçen herkese teşekkürler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı