Kırmızı Oda 37.bölüm fragmanı Sadi'nin kuşkuları dağ gibi büyüyor! Dayanılmaz raddeye ulaştı...

TV8'in psikolojik temalı projesi Kırmızı Oda'da evliliği süresince acısını içine atan ve sustukları içinde çığ gibi büyüyen Nihal'in artık gözü açılmıştır. Kırmızı Oda 36.son bölümde, kliniğe gitmenin faydasını gören Nihal, şimdiye kadar içinde tuttuğu ne varsa boşaltarak büyük bir rahatlama yaşar. Radikal bir karar alan Nihal'in boşanmak istediğini açıklaması damga vururken Kırmızı Oda 37.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 12.05.2021 20:08 GÜNCELLEME 12.05.2021 20:08

Kırmızı Oda 36.son bölümde mutsuz bir evlilik hayatı geçirmesine rağmen bir kez olsun sesini çıkarmayan ve çektiği ızdırabı ruhunun derinliklerine gömen Nihal'in canına tak etmiştir. Kırmızı Oda'da psikolojik destek alması sayesinde kendisinin bile itiraf etmekte zorlandığı hakikatlerle yüzleşen Nihal'in yaşantısına dair yeni bir yol haritası çizmesi sahne oldu. İlk kez ne düşündüğünü ve hissettiğini paylaşarak kalbinde açılan yaraları Zafer'e gösteren Nihal'in seneler boyunca sürdürdüğü ilişkisini noktalama kararı aldığını açıklamasının ardından Kırmızı Oda 37.bölüm fragmanı geldi mi?

Gönül Dağı'nın efsane oyuncusundan sevindiren haber! TRT1'deki dizisinden sonra yeni projesi...

Kırmızı Oda 37.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 37.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kırmızı Oda'da Olay Olan Karar! Taşlar Yerinden Oynuyor...

TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek'ten kötü haber! Final kararı şaşkınlık etkisi oluşturdu

Kırmızı Oda 37.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 37.bölümüyle 14 Mayıs Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

Masumlar Apartmanı 33.bölüm fragmanı Gülben'in bahtı açılıyor! Derin sevdanın kapısı aralanıyor

Kırmızı Oda 36.Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kırmızı Oda'nın 36.bölümünde; Nihal (Esra Ronabar), Zafer'le ilişkisini gözden geçirerek onunla ayrılmak istediğini söyler. Bunu beklemeyen Zafer (Yiğit Özşener) bu yükün altında ezilir ve Nihal'den ayrılmayı reddeder.

Mitra (Melisa Aslı Pamuk) babası evi terk ettikten sonra yaşadığı zorlukları ve kurduğu hayal dünyasını Doktor Hanım'la paylaşır. Sadi (Erkan Petekkaya), Azra ile tanıştıktan sonra yaşadığı süreci ve Miço'ya olan özlemini Doktor Hanım'la konuşur.

Camdaki Kız 6.bölüm fragmanı başladı mı? Nalan'ı telaşlandıran haber! Öğrenince beti benzi attı

Kırmızı Oda 35.Son Bölümde Neler Olmuştu?

Kırmızı Oda'nın 35.son bölümünde; yüreğini dağlayan aşk acısının çaresini arayan Mitra Şerifi (Melisa Aslı Pamuk), İran'ın önde gelen ailelerinden birine mensup babası ile Türk annesinin yollarının kesişmesiyle başlayan sırlarla dolu hikayesini Doktor Hanım'la paylaşır.

Vahit (Uğur Yücel) hissettiği yalnızlık duygusunun ardından karşısına bir mucize gibi çıktığını söylediği aşkını aşkını nasıl terk ettiğini dile getirir. Sadi (Erkan Petekkaya), Hamdi ile giderek güçlenen ilişkisini ve hayatının dönüm noktası olan karşılaşmayı Doktor Hanım'a heyecanla anlatır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı