Can Bonomo "Yahudilere sessiz kalma" diyen takipçisine ateş püskürdü! Cahil, eğitimsiz ırkçı...

Can Bonomo sosyal medya üzerinden takipçisine sert tepki gösterdi. SMA hastası bir bebek için yardım amaçlı şapkasını satışa çıkardığını sosyal medya üzerinden duyuran Bonomo'ya takipçisinin yaptığı yorum sonrası ünlü şarkıcı Cahil, Eğitimsiz ve Irkçı şeklinde tepki gösterdi.

Can Bonomo "Yahudilere sessiz kalma" diyen takipçisine ateş püskürdü! Cahil, eğitimsiz ırkçı...
Can Bonomo "Yahudilere sessiz kalma" diyen takipçisine ateş püskürdü! Cahil, eğitimsiz ırkçı...
GİRİŞ 18.05.2021 16:55 GÜNCELLEME 18.05.2021 16:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcı Can Bonomo'dan takipçisine sert tepki geldi. Geçriğimiz günlerde ilk kez baba olan Can Bonomo SMA hastası bir bebek için yardım amaçlı şapkasını satışa çıkarmıştı. Hayranları tarafından bilindiği üzere ünlü şarkıcı, sürekli kullandığı aksesuarlarını satışa çıkarıyordu. Lakin sosyal medya üzerinden şapkasını satışa çıkardığını duyuran şarkıcıyı sinirlendiren yorum bir takipçisinden geldi. İşte merak edilen yorum ve Can Bonamo'dan sert açıklama;

Can Bonomo'yu Sinirlendiren Yorum!

SMA hastası bir bebek için yardım amaçlı şapkasını satışa çıkardığını sosyal medya üzerinden duyuran Can Bonomo'ya bir takipçisi "Keşke Yahudilerin yaptığına bir tepki verseydiniz." şeklinde yorum yaptı. Ünlü şarkıcı ise takipçisine cahil, eğitimsiz ve ırkçı şeklinde tepki gösterdi.

Can Bonomo'dan Takipçisine Sert Tepki! Cahil, Eğitimsiz ve Irkçı

İşte Can Bonomo'nun sosyal medya üzerinden "Keşke Yahudilerin yaptığına bir tepki verseydiniz." şeklinde yorum yapan taipçisine verdiği cevap;

"Israil asıllı biri değilim ben, İspanyol kökenli bir Türk’üm. Bunların hiçbiri beni tanımlayan şeyler değil, ırk ve coğrafyayla kafayı bozmuş mikro insanlar bana hatırlamadığı sürece, gün içerisinde aklıma dahi gelmiyor.

Filistin’de yaşamını yitiren masum insanlar ve çocuklarla ilgili fikirlerimi belirttim. Daha önce de belirtmiştim.

Dünyayı Instagram’dan değiştirmeye çalıştığınız için geri kalan hiçbir şeyi takip edemiyorsunuz sanıyorum. Sizler ırkçısınız çocuklar. Bu dünyanın problemi sizlersiniz.

Eğitimsiz, cahil ve ırkçı olmanız bu dünyanın en büyük sorunu. Sosyal medya hesaplarında bayrak koyduğunuz zaman elinizden geleni yapmış olduğunuzu varsayıyor ve vicdanınızı rahatlatıyorsunuz.

İşin b.... kısmı vicdanınız o kadar zayıf ki bu size yeterli geliyor. Bir azınlığı köşeye sıkıştırmakta, ona zorbalık etmekte beis görmüyorsunuz.

İnsanlığa biraz değer veriyorsanız gerçek yetişkiler olana, insanı etnik kimliğiyle, denk geldiği coğrafyayla değil, salt insanlığıyla tanıyıp tartmaya başlayana kadar çürük fikirlerinizi kamu nezdinde beyan etmeyin; aksiyon almayın.

Bunu 100 sene önce başarabilmiş olsaydık zaten konuşmuyor olurduk bunları şimdi."

YORUMLAR 1
  • İSLAM YIKILMAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali baba şarkısı terse çevrilince her yer İsrail’e entegre diyenden ne bekliyordunuz ki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu