Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196.bölüm fragmanı 'Bu nasıl acımasız bir hayattır!' İsyan ediyor

ATV'nin uzun soluklu projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Gizem Arıkan'ın üstlendiği Didem karakterinin senaryo gereği öldürülmesi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195.son bölümde, Didem'in Hızır Ali'yle bir ömür boyu beraberliğe yelken açacakken cinayete kurban gitmesi ortalığı ayağa kaldırdı. Haşmet derinden sarsılırken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 25.05.2021 09:08 GÜNCELLEME 25.05.2021 09:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195.son bölümde Hızır Ali'yle mutlu birlikteliğini evlilikle taçlandıran Didem, nikah masasına oturmasının ardından başına korkunç bir hadise geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da kurşunlarını art arda sıkan kötü niyetli kişiler tarafından saldırı girişimine maruz kalan Didem, olay yerinde yaşam savaşını yitirdi. Böylece oyuncu kadrosuna katıldığı günden beridir ekibe farklı bir renk katan Gizem Arıkan'ın oynadığı Didem karakteri, olay örgüsü icabı haince katledilerek diziye veda etti. Apar topar hastaneye sevk edilen Didem'in hayata gözlerini yumduğunu öğrenen Haşmet, tarifi mümkün olmayan acıyla yanıp kavurulurken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196.bölüm fragmanı geldi mi?

Uyanış Büyük Selçuklu'da ağızları açık bırakan transfer! Barış Arduç fırtına gibi esip geçecek

 

Masumlar Apartmanı 35.bölüm fragmanı Safiye'yi çok zor günler bekliyor! Ağır imtihandan geçecek

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli) gibi televizyon ekranlarının aranan yüzlerinin paylaştığı ve Salı akşamı aksiyonun ardı arkasının kesilmediği çarpıcı sahneleriyle dizi severlerinin karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196.bölüm fragmanı yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Herkesi Şoke Eden Ölüm! Didem, Hayatını Kaybediyor...

ATV'nin rağbet gören yapımı Bir Zamanlar Çukurova'dan giden gidene! 1 oyuncu daha çıkacak...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Senaristliğini Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un kaleme aldığı, yapımcılığını ise Onur Tan, Baran Özçaylan ve Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği toplamda altı sezondur ATV ekranlarında reyting fırtınası estirmeye devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196.bölümüyle 25 Mayıs Salı tarihinde saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

Barbaroslar'dan keyiflendirici haber! Diriliş Ertuğrul kahramanıyla hasret nihayet son bulacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Yaşandı?

EDHO son bölümde; İlyas Çakırbeyli'nin Pınar'la birlikte kurduğu oyun Ömür Çakırbeyli'nin son anda mekanı basmasıyla bozulur. Tüm düşmanlarını tek seferde temizlemeyi planlayan İlyas Çakırbeyli, sadece Rıdvan'ın oğlu Musa'yı öldürebilir.

Oğlunun intikamını almak isteyen Rıdvan ise kana kan diyerek okları Hızır Çakırbeyli'nin oğlu Hızır Ali'ye çevirir. Kendisinden habersiz yapılan planlardan rahatsız olan Hızır Çakırbeyli, duruma el koyarak kendi oyunun kurmak için kolları sıvar.

Haşmet Façalı, İlyas ve Ömür arasındaki gerginlik yüzünden köprüleri yıkmaya hazırdır. Fakat Didem'in aşkı, iki aile arasında yeni bir başlangıç yaptırır. Didem ve Hızır Ali'nin bu durumuna müdahale eden Hızır Çakırbeyli, Haşmet Façalı ile konuşarak sevenlerin kavuşmasını ister. Çıkan savaş yüzünden nikah merasimini evlerinin bahçesinde yapma kararı alan Hızır Çakırbeyli, oğlu Hızır Ali'ye ve Didem'e yapılacak saldırıyı yine de engelleyemez.

YORUMLAR 4
  • edho 2 yıl önce Şikayet Et
    haşmet ölmemeliydi
    Cevapla
  • OSMANLI 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanirim baska oyunculara yer acmak icin omur ve didem ardinda hasmet ayrilacak o butceden yeni oyuncularin parasi odenecek personel masraflari falan filan. bu saatten sonra kimse bunlara kizini vermez.
    Cevapla
  • Şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    Haftaya sezon finali var
    Cevapla
  • Bayırbucak 2 yıl önce Şikayet Et
    Alper tunga oldimi ısız ajun fragmanı yayınladımı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde