Masumiyet'in şansı yaver gitmedi! Fox TV'den isyan ettiren karar: Reytingde yüzü gülmeyince...

Fox TV'de büyük umutlarla başlasa da reytinglerde hedeflenen başarı ölçütünü yakalayamayan Masumiyet dizi projesinin yayın serüveni sona erecek. Sosyal medya gündeminde kendisine geniş ölçüde yer bulsa da beklenen izlenme oranlarına ulaşamayan Masumiyet'in yayından kaldırılması kararlaştırıldı.

Masumiyet'in şansı yaver gitmedi! Fox TV'den isyan ettiren karar: Reytingde yüzü gülmeyince...
Masumiyet'in şansı yaver gitmedi! Fox TV'den isyan ettiren karar: Reytingde yüzü gülmeyince...
GİRİŞ 21.05.2021 22:37 GÜNCELLEME 21.05.2021 22:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fox TV'de Baraj dizisinden sonra final yapılmasında karar kılınan diziler arasına reytinglerde hüsrana uğrayan Masumiyet de girdi. Hem oyuncu kadrosuyla hem de senaryosuyla izlenmelerde parlak sonuçlar elde edebilmek için çabalasa da bir türlü yükselişe geçemeyen Masumiyet dizisi ekran yolculuğunun sonuna geldi.

Camdaki Kız 7.bölüm fragmanı: Feride'den kan donduran hareket! Yaptıkları dehşete düşürüyor...

Her ne kadar izlenme oranlarındaki kötü gidişatı düzeltebilmeleri açısından bir şans daha verilip yayın tarihinde değişikliğe gidilmiş olsa da herhangi bir olumlu etki göstermedi. Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmenlik koltuğunda Ömür Atay'ın oturduğu ve senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Masumiyet dizisinin final yapması kaçınılmaz bir gerçek haline geldi.

Bir Zamanlar Çukurova 97.bölüm fragmanı var mı? Kara haber tez duyuldu! Bu acıya yürek dayanmaz

Oyuncu kadrosunda; Hülya Avşar, Deniz Çakır, İlayda Alişan Deniz Işın, Mehmet Aslantuğ ve Serkay Tütüncü gibi isimlerin yer aldığı Masumiyet dizisinin yayından kaldırılacak olması takipçilerini şaşkına uğrattı. Öte yandan Masumiyet dizisinin yapımcılığını üstlenen Gold Film'in sosyal medya platformu aracılığıyla kamuoyuna resmi bir açıklama gerçekleştirerek final yapacağı tarihi paylaştı.

Masumlar Apartmanı 35.bölüm fragmanı Sert yüzleşme! Acı gerçekler yüzüne tokat gibi çarpıyor...

Gold Film yayınladığı final duyurusunda, "Kanalla birlikte aldığımız ortak karar doğrultusunda Masumiyet dizimiz 24 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan fınal bölümüyle ekrana veda edecektir. Bugüne dek sizlerden gördüğümüz destek ve ilgi ıçin teşekkür ederiz. Yeni projelerde buluşmak üzere..." şeklinde ifadelere yer verdi.

Bozkır Arslanı Celaleddin'de nefesler tutuldu! Kuruluş Osman yapımcısından fark katacak proje

YORUMLAR 3
  • Tokatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    En berbat dizi bence hemen kaldırılsın
    Cevapla
  • yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Aslantuğ un oynadığı diziler 2 ay sürmeden bitiyor.. bundan önceki dizisine bakın..kaç bölüm sürmüş. bir de gayrı ahlaki diziler artık sıktı.vatandaş bezdi.hep aynı konular. o dizilerde izleyici kendini bulamazsa o dizi izlenmez..! hiç bir sahnesi bizden değil. dallas bile bunlardan iyiydi...
    Cevapla
  • ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Trt dizilerini izleyin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…