Bir Zamanlar Çukurova 97.bölüm fragmanı: Silahını doğrultuyor! Kurşunu sıkacak mı? Hedefte...

ATV'nin gözde dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da yüreğinin derinliklerinde onlarca acı ve üzüntü biriktiren Müjgan'ın bindiği uçağın düşmesi yürekleri dağladı. Bir Zamanlar Çukurova 96.son bölümde, hak ettiği saadeti ve mutluluğu vermeye ant içen Fikret, Müjgan'ın başına gelen akıl almaz olayı öğrenince hevesi kursağında kaldı. Müjgan'la evlilik hayaline gölge düşerken Bir Zamanlar Çukurova 97.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 25.05.2021 09:12 GÜNCELLEME 25.05.2021 09:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bir Zamanlar Çukurova 96.son bölümde Müjgan, hayatına dair yepyeni bir yol haritası belirleyerek evladıyla beraber Adana'yı terk etme kararı alması geceye damgasını vurdu. Bir Zamanlar Çukurova'da zor zamanlardan geçen ve ağır sınavlar veren Müjgan, artık daha fazla eziyet çekmek istemediği için herkesi ve her şeyi ardında bırakmak ister. Geç de olsa hatalarından mühim dersler çıkaran Fikret ise Müjgan'ın kalbini tekrardan kazanabilmenin yollarını aramaya koyulur. Ancak, Müjgan'ın İstanbul'a gitmek amacıyla bindiği uçağın kaza geçirdiğini ve içerisinde yer alan yolcuların ise hayatını kaybettiği haberini alan Fikret'in can evinden vurulmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 97.bölüm fragmanı geldi mi? 

Camdaki Kız 7.bölüm fragmanı: Feride'den kan donduran hareket! Yaptıkları dehşete düşürüyor...

Bir Zamanlar Çukurova 97.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Zengin oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Şirin Öten, Bülent Polat, Alayça Öztürk, Mehmet Polat, Sibel Taşçıoğlu, Aras Şenol, Turgay Aydın, Selin Yeninci,Serpil Tamur, Polen Emre ve Selin Genç isimlerinin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 97.bölüm fragmanı yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova'da Acı Haber! Herkesi Derinden Sarsıyor...

Masumiyet'in ekran ömrü resmen bitiyor! Fox TV'den ses getirecek karar: Yayından kaldıracak...

Bir Zamanlar Çukurova 97.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Yapımcığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda ise Murat Saraçoğlu’nun oturduğu Tims&B Productions imzasıyla her hafta yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Bir Zamanlar Çukurova 97.bölümüyle 27 Mayıs Perşembe tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında sürprizlerin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle tutkunlarına bambaşka bir dizi deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Bozkır Arslanı Celaleddin'de nefesler tutuldu! Kuruluş Osman yapımcısından fark katacak proje

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Yaşandı?

Müjgan, Ümit ve Demir’in fotoğraflarını Züleyha’ya gösterir. Gördükleri karşısında büyük bir şok yaşayan Züleyha, asla durumunu belli etmez. Fakat fotoğrafları görmesinin ardından yaşadığı sorgulama ve gelişen olaylar Züleyha’nın Çukurova’dan gitmesine yol açar.

Züleyha’dan istediği karşılığı göremeyen Müjgan, ilk defa düşmanı olarak gördüğü kadına karşı doğru bir hareket içinde olmanın huzurunu yaşar. Fekeli’den de izin alarak hayatında yeni bir sayfa atmak için ilk adımı atar.

Kuruluş Osman 60.bölüm fragmanı Kritik dönemece giriyor! Osman yepyeni başlangıca yelken açıyor

Fikret, cezasını çekmek için demir parmaklıklar ardına girse de Demir'in öfkesinden yine de kurtulmayı beceremez. Demir, ifade vererek kendini kurtaranın Fikret olduğuna inanmaz üstüne bir de çiftlikteki baskın için de onu suçlar. Savcıya durumu bildirmekle yetinmeyen Demir, hapishanede bile Fikret'e saldıracak kadar çılgına döner. Diğer yandan Lütfiye ve Fekeli, Fikret'i kurtarmak için tüm delilleri bir araya getirirler. Bu sırada da Fikret ve Fekeli arasındaki sular da durulmaya başlar.

Ümit hastaneden çıktıktan sonra olayları kontrolü altına almak için tüm gücüyle çalışır diğer yandan da Sevda'yı kendine destek olmadığı için suçlar. Sevda’nın önünde şimdi iki seçenek vardır. Demir ve Züleyha’yı kazanırken kızını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

Şermin, Sevda'ya Ümit ile arasındaki bağı açık açık sorsa bile kaydedemez, ancak pes etmeye niyeti yoktur. Füsun ile birlikte bir dedektif edasıyla iz sürer ve büyük bir ipucu ile karşılaşır. Hem Züleyha hem de Müjgan yeni hayatlarına doğru aynı anda yola çıkar. Adana İstanbul uçağının düştüğü haberi Çukurova’da bomba etkisi yaratır.

YORUMLAR 9
  • Şahika 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir diziydi zevkle izliyordum Ama artık uzattıkça tadı kaçıyor lütfen güzel bir sonla artık bitirin
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalaďi ne ahlak bıraktınız ne sadakat ne de aşk igrenclikten ibaret
    Cevapla
  • gürsoy 2 yıl önce Şikayet Et
    İyice saçmaladınız
    Cevapla
  • Kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin konusu bitti uzatmalarda oynuyorlar sıkmaya başladı final
    Cevapla
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet çok üzüldük içimiz kan ağlıyor.yav millet ne halde siz neyle uğraşıyorsunuz benzin olmuş 8 lira siz neydrn bahsediyorsunuz.Allah akıl fikir versin size
    Cevapla
  • zurna 2 yıl önce Şikayet Et
    Oturup benzin 8 lira oldu diye ağlasın mı millet. Benzin alan düşünsün sana ne
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı