Masumlar Apartmanı 35.bölüm fragmanı Gülben düşlerini doyasıya yaşıyor! Masal tadında görüntü

TRT1'de alışılagelmişin dışında gelişmeleriyle izleyenlere farklı dizi deneyimi sunan Masumlar Apartmanı'nda Han'ın Naci'ye yaptıkları gün yüzüne çıktı. Masumlar Apartmanı 34.son bölümde Safiye, ölümcül hastalığa yakalanan Naci'nin Han tarafından kazan dairesine kapatıldığını öğrenince başından aşağı kaynar sular döküldü. Olaylar bir anda karmaşık vaziyete dönüşürken Masumlar Apartmanı 35.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 25.05.2021 09:21 GÜNCELLEME 25.05.2021 09:22
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı 34.son bölümde Gülben, Anıl tarafından darp edilmesi sonucunda tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılan Esat'ı kaybetme korkusunu iliklerine kadar hisseder. Masumlar Apartmanı'nda kafasına ağır bir darbe alan Esat'ın hem hayati tehlikeyi çabucak atlatması hem de herhangi bir hafıza kaybı yaşamaması Gülben'in yüreğine su serpmiştir. Diğer taraftan her ne kadar geç bile olsa Naci'nin kendisinden sır gibi sakladığı hastalığından haberdar olan Safiye, başına her an bir şey gelebileceği endişesiyle yüreği yangın yerine dönmüştür. Naci'nin ansızın ortalıklardan kaybolmasının nedenini acı bir şekilde öğrenen Safiye, psikolojik problemlerle boğuşan Han'ın yaptıklarını duyunca kulaklarına inanamazken Masumlar Apartmanı 35.bölüm fragmanı geldi mi?

Uyanış Büyük Selçuklu'da ağızları açık bırakan transfer! Barış Arduç fırtına gibi esip geçecek

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196.bölüm fragmanı Hazin ayrılık! Vedası ortalığı kasıp kavurdu

Masumlar Apartmanı 35.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlk bölümüyle 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 ekranlarında dizi severlerinin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 35.bölüm fragmanı yayınlandı.

Masumlar Apartmanı'nda Sarsıcı Olay! TRT1 Dizisinde Kahreden Gelişme...

Uyanış Büyük Selçuklu'ya Kuruluş Osman'dan yılın transferi gerçekleşti! Bir döndü pir döndü...

Masumlar Apartmanı 35.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin bulunduğu Masumlar Apartmanı 35.bölümüyle 25 Mayıs Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle hayranlarını ağırlayacak

Teşkilat'tan üzen haber! TRT1 resmen ilan etti: Alınan karar şaşkınlık etkisi meydana getirdi

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Safiye, bir yandan Naci’ye yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşarken diğer yandan da hastalığının ciddiyetini sorgular.

Gülben, saldırıya uğrayan Esat için kendini aşması gereken bir durumla yüz yüze gelir. Naci’nin gerçeği Safiye’ye söylemiş olmasından korkan Han diken üstündedir.

Halbuki korktuğundan bile büyük bir tehlike onu beklemektedir. Üniversite yüzünden Neriman’la farklı şehirlerde yaşayacakları endişesi, Ege’ye ani bir adım attıracaktır.

YORUMLAR 12
  • vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    severek izliyoruz
    Cevapla
  • srgl 2 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir dizi
    Cevapla
  • Tokatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç güzel dizi değil psikoloji bozmaya yönelik
    Cevapla
  • Sivaslı 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok komiksiniz ya ahlak bozan dizilere de aynı tepkiyi verebiliyormusunuz
    Cevapla
  • Zübeydeee 2 yıl önce Şikayet Et
    Neticede bir dizi. Superman batman izlediğimizde harika film oluyor oysa gerçekten uzak hayali bir senaryo. Masumlar apt izlenilmez olunuyor evet böyle hastalar var okb hastalığını bilseniz daha farklı acıdan bakılır. Yaşayanlar var bunu. Burada abartilan ikili ilişkiler var neticede kurgu dizi . Ancak el yıkama dışarda oturamama eve kimseyi kabul edememe bunların hepsine ben bizzat tanidigim insanlardan şahindim. Dizi de anlatilan Sevginin önemi aile nin önemi bir annenin çocuklarını yetiştirmenin önemi nin ruh sağlığını nasıl etkilediği. .. ayrica Dini egitimin onemini hiç bu güne kadar Abdülhamit dizisi hariç hic bir senarist anlatmiyor .
    Cevapla
  • Kübra 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru düşünüyorsun sana katılıyorum
    Cevapla
  • Ayhan Birol 2 yıl önce Şikayet Et
    "masumlar apartmanı" değil, "psikopatlar apartmanı" olmalı. Alayının kafa kırık... hanımım güzel dizi izle dedi... kıramadım izledim...Bin pişman oldum. 1 bölümüne zor tahammül ettim. Resmen hafakanlar bastı. Tüm aile şizofren (gelin hariç) eşime izleme bunu dedim...şimdi "Teşkilat" dizisini izliyor. Ben TV lerde yayınlanmakta olan hiç bir diziyi izlemiyorum. Kitap okumak ya da belgesel izlemek bana daha iyi geliyor.
    Cevapla
  • Eksik kal 2 yıl önce Şikayet Et
    O yüzden mi yorum yaptın komik komik
    Cevapla
  • Bir Dost 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarih filmleri izleyin bence onlar daha güzel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!