Masumlar Apartmanı'nda dikkat çekici karar! Senaryonun böyle ilerleyeceğini hayal etmiyorlardı

TRT1'de geniş kesimi ekran başına toplayan Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin Naci hakkında aldığı karar izleyenlere şok geçirtti. Masumlar Apartmanı son bölümde, Naci'nin zaman kaybetmeden tedavi sürecine başlamasını temenni eden Safiye, bir türlü ikna edemeyince aklına farklı çözüm geldi. Yalnızca Naci'nin iyiliğini düşünen Safiye, Gülru ve evladı Tomris'i davet ederken Masumlar Apartmanı 36.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 27.05.2021 11:36 GÜNCELLEME 27.05.2021 11:36
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı'nda Naci'nin uzun bir zaman boyunca sakladığı sağlık durumundan haberdar olan Safiye, etrafında adeta pervane olur. Masumlar Apartmanı son bölümde, başına her an bir şey gelebileceği endişesiyle Naci'nin üstüne titreyen Safiye, tedaviye onay vermesi adına elinden geleni ardına koymamaktadır. Naci'nin ise kalan vaktini en verimli şekilde değerlendirmek istediği ve şayet tedaviyi kabul etmesi halinde hangi yan etkilerle karşılaşacağını bilmediği için ısrarla reddetmesi işleri yokuşa sürükler. Naci'ye yetemediğini düşünen Safiye, onu dimdik ayakta tutacak ve yılmadan mücadele edecek gücü evladının verebileceğine inandığından ötürü büyük bir fedakarlık örneği sergilemesi içleri sızım sızım sızlattı. Sevdiği adamın karanlık yolda yürümesine razı gelmediği için onun dünyasını aydınlatacak Tomris'i son çare olarak babasının yanına çağırması duygu yüklü dakikalara sahne olurken Masumlar Apartmanı 36.bölüm fragmanı geldi mi?

Acun Ilıcalı'dan neşelendiren haber: Yıllara meydan okuyan Leyla ile Mecnun efsanesi dönüyor...

TRT1'in Beğenilen Dizisi Masumlar Apartmanı'nda Hiç Hesapta Olmayan Karar!

Masumlar Apartmanı 36.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

15 Eylül 2020 tarihinde ilk bölümüyle OGM Medya imzasıyla TRT1 kanalında ekran macerasına atılan, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın bulunduğu ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen Masumlar Apartmanı 36.bölüm fragmanı şu an için henüz yayına girmedi...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197.bölüm fragmanı Üzücü ayrılık! Kelimeler boğazında düğümlendi

Masumlar Apartmanı 36.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi oyuncuların oluşturduğu Masumlar Apartmanı 36.bölümüyle 1 Haziran Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranlarında sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle tutkunlarının huzuruna geçecek.

Gönül Dağı 30.bölüm fragmanı: Duygu seline kapılıp gidiyor! Hislerinize tercüman olacak (TRT1)

YORUMLAR 11
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz bir dizi izlemiyorum....
    Cevapla
  • HAK... 2 yıl önce Şikayet Et
    41 yaşımda barış mançonun cacık şiirini öğrendim dizi sayesinde.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 2 yıl önce Şikayet Et
    Tasiyici anne saçmalığı saçmalık olmuştu, yakışmadı doğrusu!
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    maalesef iyice saçmalamaya başladı. karakteri bozuk tiplerin saçmalıklarıyla izleyenlerimeşgıul ediyor. izleyenlere gerilim ve stres vermekten başka etkisi yok. aynı yazara ait olsa da rakibi KIRMIZ ODA bundan çok daha güzel. en azından her bölümde farklı karakterler ve problemlere çözüm yolları gösterilyor. izleyenelere ibret olması için güzel örnekler veriliyor. bu dizide hiçbiri yok.
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    En gıcık gittiğim diziden birisi. Yahu herkes kendine göre çözüm üretiyor. Böyle saçmalık olmaz. Müslüman Milletiz bizim değerlerimiz herşeyin çözümünü bize sundu sunuyor sunacak. Allah cc aşkına kendimize gelelim. Şov mov elbise eşya reklamları bizi aldatmasın. Dizilerde adam gibi çözümler, umutlar istiyoruz. Tesettür yarım yamalak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı