Masumlar Apartmanı'nda hesapta olmayan veda! Bu kararı alacağı kimsenin aklının ucuna gelmezdi

TRT1'de izleyenlere duygu yoğunluğu yaşatan Masumlar Apartmanı dizisinden kimsenin ummadığı bir haber paylaşıldı. Masumlar Apartmanı projesinin ekran macerasına başladığı ilk günden beridir İnci karakteriyle farklı bir soluk kazandıran Farah Zeynep Abdullah'ın kadrodan kendi isteğiyle ayrılacağı iddiası ileri sürüldü.

Masumlar Apartmanı'nda hesapta olmayan veda! Bu kararı alacağı kimsenin aklının ucuna gelmezdi
Masumlar Apartmanı'nda hesapta olmayan veda! Bu kararı alacağı kimsenin aklının ucuna gelmezdi
GİRİŞ 01.06.2021 11:14 GÜNCELLEME 01.06.2021 11:14
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

TRT1 kanalında yayına girer girmez yükselişe geçen ve çarpıcı sahneleriyle her hafta medya gündemine oturan Masumlar Apartmanı'ndan herkesi üzen haber geldi. Masumlar Apartmanı'nda rol aldığı ilk bölümden bu yana başarılı bir ivme yakalayan Farah Zeynep Abdullah'ın kadrodan çıkmak istediği iddiası ortalığı kasıp kavurdu.

Masumlar Apartmanı'ndaki yüksek performansı sayesinde hem popülaritesini artıran hem de başarı basamaklarını hızla tırmanan Farah Zeynep Abdullah'ın önümüzdeki sezonda kadroda yer almayacağı ileri sürüldü. 

Camdaki Kız 8.bölüm fragmanı: Öldürmekten beter etti! Feride için çember giderek daralıyor...Camdaki Kız 8.bölüm fragmanı: Öldürmekten beter etti! Feride için çember giderek daralıyor...

TV100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığı haber doğrultusunda, Masumlar Apartmanı dizisine farklı bir renk katan Farah Zeynep Abdullah’ın yoğun bir biçimde dramatik sahnelerinden çekilmesinden ötürü çok yorulduğunu ve bu sebepten oyuncu kadrosuna veda etmek istediğini belirttiğinin bilgisine ulaşıldı.

Ayrılık iddiasına ilişkin şu an için henüz Farah Zeynep Abdullah, herhangi bir açıklamada bulunmazken, yine aynı iddialar neticesinde sezon finali öncesi Masumlar Apartmanı ekibinden ayrılacağı öne sürüldü.

Masumlar Apartmanı'nda dikkat çekici karar! Senaryonun böyle ilerleyeceğini hayal etmiyorlardıMasumlar Apartmanı'nda dikkat çekici karar! Senaryonun böyle ilerleyeceğini hayal etmiyorlardı

Masumlar Apartmanı Oyuncusu Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

17 Ağustos 1989 senesinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Lise öğrenimine İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde başlayan Farah Zeynep Abdullah, henüz 1.sınıfta iken İngiltere'ye nakil olmuştur. 

Lisans eğitimine başlamak için hazırlandığı dönemde Kanal D’de bir döneme damgasını vuran Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizi projesinden teklif almıştır. Televizyon ekranlarının uzun soluklu projelerinden Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Aylin karakterini üstlenerek geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanmıştır.

Yılmaz Erdoğan'ın beyaz perde projesi Kelebeğin Rüyası'nda rol alarak sinema alanındaki tecrübesini de yaşamıştır. Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile aynı ekipte buluşan Farah Zeynep Abdullah, oyunculuk alanında göstermiş olduğu yeteneğiyle seyircilerden tam not almıştır.

YORUMLAR 42
  • Ismail dursun 2 yıl önce Şikayet Et
    GONUL DAGİ son yillarin kulturumuze ailemize birlik beraberligimize en cok dokunanlardan biri gecmisimizi ve gelecekteki z kusanin yol haritasi gibi daha cok sey var konusacak dizi devam etsin serdarin sorunu ne ise onu cozup geri getirsinler ailemizi bolmesinler
    Cevapla
  • ilter 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence böyle kendi kafalarına oyuncuların kendi isteklerine göre diziden ayrılma olayı olmamalı. yüklü tazminatla bu işler garantiye alınmalı. hem diziden dolayı reklam yap hemde canın sıkıldı ayrıl olmamalı böyle bir dünya. milletle alay geçer gibi .iş mi şimdi bu yani . bütün herjesin tepki göstermesi lazım bence ben bundan sonra diziyi seyretmeyeceğim o kadar.
    Cevapla
  • Bayram Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    En başarısız karakter İnci... Zeynep Farah muhalif twitlerine devam etsin !
    Cevapla
  • Aysel 2 yıl önce Şikayet Et
    İnci karakteri bu dizide böyle psikolojik sorunları olan bir aileye katılınca nasıl başa çıkılır eşle nasil yaşanır bunu göstermek için var..Ben çok beğeniyorum.. insallah ayrılmaz da herseye rağmen nasıl mutlu sona erilir onu görürüz.. Yoksa hemen boşanmak hemen gitmek çok kolay..Tabii Han karakteri başka bir psikiyatr ile devam edip sorunlarına çözüm bulmayı başarabilmeli.. Yoksa dizi böyle çözümsüz insanlarla yaşamınızı koreltmeyin..sevseniz bile çekip gidin demek istiyorsa bilemem. ..INCI LUTFEN AYRILMA sen bu dizinin seyredilme sebebisin..Safiye ve Gulben karakteri sen olmasan tek düze temizlik takıntıları ile seyredilecek gibi degil
    Cevapla
  • Guzelkiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Gidebilir Gülben,safiye yeter Gökçe Bahadır gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim