Teşkilat'ın efsanesinden inanılmaz veda kararı! TRT1 projesinden gündemi sallayacak gelişme...

TRT1 ekranlarında vatan, millet ve bayrak uğrunda canını dişine takan ekibin mücadelesinin gözler önüne serildiği Teşkilat'tan beklenmedik haber geldi. Teşkilat'ta kayda değer performansıyla göz dolduran Çağlar Ertuğrul'un ayrılık kararı şaşkınlık etkisi meydana getirdi. Teşkilat'ın vazgeçilmez isimlerinden Çağlar Ertuğrul'un veda etmek istediğini öğrenenler üzüntüsünü dile getiren yorumlarda bulundu.

GİRİŞ 01.06.2021 10:18 GÜNCELLEME 01.06.2021 10:18
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

TRT1 kanalında MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı) üyelerinin üstün fedakarlık örneği sergileyip takdire şayan mücadelesini ortaya koyduğu Teşkilat'tan sevenlerinin canını sıkacak bir gelişme aktarıldı. Gerek kabiliyeti gerekse iş bitiriciliği sayesinde Teşkilat dizisinin öne çıkan isimleri arasına yerleşen Çağlar Ertuğrul'un ekipten ayrılma kararı aldığını öğrenenler neye uğradığını şaşırdı. 

Kardeşlerim 16.bölüm fragmanı: Panikleten görüntü! Sevilen dizide kriz patlak verdi: Acilen...Kardeşlerim 16.bölüm fragmanı: Panikleten görüntü! Sevilen dizide kriz patlak verdi: Acilen...

tv100'de Birsen Altuntaş'tan alınan haber doğrultusunda, TRT1'de aksiyon ve gerilimin bir an dahi eksik olmadığı Teşkilat dizisi oyuncusu Çağlar Ertuğrul'un kendi isteğiyle veda etme kararı aldığının bilgisine ulaşıldı. Setten sızan bilgiler ışığında, Serdar Kılıçaslan karakteriyle farklı bir soluk kazandıran Çağlar Ertuğrul'un şayet kadrodan ayrılması durumunda ise reyting rekortmeni dizinin senaryosu tekrardan kurgulanacak.

Gönül Dağı'nda gözyaşlarına boğan veda! Sevilen isim TRT1 dizisinden ayrıldığını böyle açıkladıGönül Dağı'nda gözyaşlarına boğan veda! Sevilen isim TRT1 dizisinden ayrıldığını böyle açıkladı

Tüm bunların yanı sıra yapımcılığında Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yer aldığı ve yönetmenlik koltuğunda da Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu TIMS&B Production imzası ile heyecan fırtınası estirmeye son sürat devam eden Teşkilat’ın sezon finali tarihine sayılı günler kaldı.

Askeri operasyon sürecinde yürütülen faaliyetleri vurucu bir mesaj eşliğinde veren ve toplamda 7 istihbaratçının kahramanlık hikayesinin izleyicisiyle buluşturan Teşkilat dizisinin sezon finalinin 6 Haziran Pazar tarihinde saat 20:00’de TRT1 ekranlarında yayına gireceği öğrenildi.

Teşkilat 14.Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayınlandı!

YORUMLAR 93
  • Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence diziden ayrılmamalı ya başladığı işi tam bir şekilde kusursuz bitiricek ya da hiç bir şekilde o işe başlamıyacak. O diziden ayrılınca onu seven hayranları kim bilir ne kadar üzülecek .
    Cevapla
  • Güneş 2 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah ayrılır. O kanala yakışmıyordu zaten.
    Cevapla
  • Bahri HÜSREV 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir oyuncu değildi zaten. O rolü dolduramıyorsu. Çok yapmacıktı. Daha güçlü ve inandırıcı biri gelirse dizi diziye benzer.
    Cevapla
  • Songül 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence gitmesin çok sevdiğimiz bi oyuncu rolünü de gayet güzel yapıyor zehraylada çok yakışıyorlar
    Cevapla
  • Sezer 2 yıl önce Şikayet Et
    Yönetmen ve senarist gitsin Çağlar Ertuğrul yerine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…