Gönül Dağı'nın vazgeçilmezinden olay ayrılık kararı! Yeni sezonda eksikliğini hissedecekler...

TRT1'de her Cumartesi akşamı rakiplerine fark atarak zirveye oturan Gönül Dağı'nda sevenlerini üzüntüye sokacak bir gelişme yaşandı. Gönül Dağı'nda Utku Ateş'in üstlendiği Serdar karakterinin sezon finali bölümünde duygu yüklü satırları ayrılık mektubunda kaleme almıştı. İlgiyle takip edilen oyuncu Utku Ateş, bu sahneyle beraber Gönül Dağı kadrosuna veda ettiğini sosyal medya aracılığıyla duyurdu.

Gönül Dağı'nın vazgeçilmezinden olay ayrılık kararı! Yeni sezonda eksikliğini hissedecekler...
Gönül Dağı'nın vazgeçilmezinden olay ayrılık kararı! Yeni sezonda eksikliğini hissedecekler...
GİRİŞ 28.06.2021 12:30 GÜNCELLEME 28.06.2021 12:30
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

İçleri ısıtan hikayesiyle izleyenlerin kalbinde bambaşka etkiler uyandıran Gönül Dağı'ndan ezberleri bozacak haber verildi. Gönül Dağı'nın 29 Mayıs Cumartesi tarihinde yayına giren sezon finalinde Utku Ateş'in oynadığı Serdar karakterinin Elif'e veda mektubu yazarak ortalıklardan kaybolması izleyenlere duygu yoğunluğu yaşatmıştı. 

Gönül Dağı'nın sıkı takipçilerinin ise senaryo gereği Serdar'ın bu hamlesinin üzerine oyuncu kadrosundan ayrılıp ayrılmayacağına yönelik akılarında birtakım soru işaretleri oluşmuştu. TRT1'de geniş yelpazede izleyici kitlesi bulunan Gönül Dağı sezon finaline girerek ekranlara kısa bir mola verirken, Serdar rolüyle seyircisinin karşısına geçen Utku Ateş'ten çok önemli bir açıklama geldi.

Masumlar Apartmanı'nda ayrılık tufanı koptu! Kararının ardındaki gerekçeyi işitenler inanamadıMasumlar Apartmanı'nda ayrılık tufanı koptu! Kararının ardındaki gerekçeyi işitenler inanamadı

Gönül Dağı hanesine adını yazdırdığı ilk günden bu yana ekran başındakilerin sempatisini toplayan Utku Ateş, sosyal medya hesabı aracılığıyla gerçekleştirdiği gönderide resmen son noktayı koydu. 

Başarılı oyuncu Utku Ateş, "Arkadaşlar bir süredir tüm yazdıklarınızı okuyorum ve hepsi benim için çok değerli fakat bazen ne yazık ki güzel şeylerin bitmesi gerekiyor. Bu yolculuk sürecinde başından beri hep destek olan siz değerli izleyicilerimize, başta partnerim @zumre.megreli olmak üzere tüm oyuncu arkadaşlarıma, senaristlere, yönetmenlere ve bütün ekibe teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum. Hoşçakalın" şeklinde ifadelere yer vererek veda ettiğini duyurdu.

YORUMLAR 41
  • Ebru 2 yıl önce Şikayet Et
    Dilek ve taner ayrılmasın da diziden.onların yerini kimse dolduramaz
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Aysel 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi severek izliyoruz diziden herhangi bir oyuncu ayrılır yerine başka biri gelirse zaten o dizinin bir özelliği kalmıyordu biz alıştığımız yüzleri görmeden izlersek eğer diğer diziler gibi anlamsızlaşır oyuncu değişikliği dizinin ilgisini kaçırıyor bence herkes rolüne devam etmesini dizi reytinglerle ilerlesin
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Gayet güzel bir dizi aile ile seyredilen bir dizi keske sedar bey de devam etseydi malesef ayrıliklar oluyor insanının üzülmesi elde değil İNŞALLAH en kisa zaman da sezon başlar
    Cevapla
  • Ahmet beyaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Diğer iki yorumumda belirttiğim gibi güzel bir dizi
    Cevapla
  • Tuğçe öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok kötü bir haber
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar