Şarkıcı Berkay sazlı sözlü düğüne çıktı! Işın Karaca düğünü ifşa etti

Şarkıcı Işın Karaca instagram sayfasından Berkay'ın sahne aldığı düğünün videosunu paylaştı. Amacının şarkıcı Berkay'ı yermek olmadığını belirten Işın Karaca kurallara uyulmamasına isyan etti! Paylaşıma birçok takipçisi yorum yaparak destek verdi.

Şarkıcı Berkay sazlı sözlü düğüne çıktı! Işın Karaca düğünü ifşa etti
Şarkıcı Berkay sazlı sözlü düğüne çıktı! Işın Karaca düğünü ifşa etti
GİRİŞ 04.06.2021 10:29 GÜNCELLEME 04.06.2021 10:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Işın Karaca sosyal medya hesabından isyan etti! Şarkıcı Berkay'ın sazlı sözlü çıktığı düğünün videosu paylaşan Işın Karaca, kuralların uyulmamasına tepki gösterdi. 

Sadakatsiz'in yıldız ismi Burak Sergen aldığı kararla şaşırttı! Hastaneden çıkar çıkmaz...Sadakatsiz'in yıldız ismi Burak Sergen aldığı kararla şaşırttı! Hastaneden çıkar çıkmaz...

İşte Işın Karaca'nın çok konuşulan paylaşımı

Bu videoyuyu paylaşma sebebim asla ama asla sahnedeki sevgili Berkay ve arkadaşlarını yermek için değil! Bilakis bizler bizden birilerinin para kazanmasına inanılmaz seviniyoruz. Burası Ankara. Bu akşam. Saatler 22:00 den sonrası. Bizim çıkacağımız düğünler valilikten izin alamazken Ankara’daki bu görkemli düğün (bu arada gelin ve damada tebriklerimizi sunuyoruz) gecenin geç saatine kadar devam etti.

Baştan beri anlatmaya çalıştığım çifte standart aynen böyle oluyor!!! Düğünde en mevkili protokolden yapımcılara, iş insanlarından gazetecilere kadar misafirlerle dolu. Şimdi ben kime dert yanayım? Benim ve bu ay sahnede olması gereken bir çok arkadaşım haksız rekabetin tam göbeğinde yaşarken bu kabul edilir bir durum değil!

İzin veriyorsanız hepimize izin verin! Tabi bu arada kırallara uyarak düğün yapacak vatandaşlarımızı da ilgilendiren bir durum var ortada!! Söz bittiği yerdeyiz. Çifte standarttan inanılmaz şiştik! Ve biz de herkes gibi sahnelerimize kavuşup paramızı kazanmak istiyoruz!! İmkansız bir istek değil! Diyorum ya. Berkay ve arkadaşları için sevinirken hala yasaklar yüzünden işe gidemeyen müzisyenler ne olacak?

YORUMLAR 1
  • türbedar 2 yıl önce Şikayet Et
    biz evde oturalım,millet hayatını yaşasın.insanın zoruna gidiyor be arkadaş,bunlarda ne saygı var ne vicdan,yaşayın bakalım hayatınızı,bu dünta sizede kalmaz..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit