Geleceğin radyocuları Esenler’de yetişiyor

Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Radyonun Yeni Yıldızları Akademi’de dersler başladı. Geleceğin radyocularının yetiştirildiği programda uzman isimler, gençlerle bir araya geldi.

Geleceğin radyocuları Esenler’de yetişiyor
Geleceğin radyocuları Esenler’de yetişiyor
GİRİŞ 07.06.2021 15:46 GÜNCELLEME 07.06.2021 15:46

Esenler Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Radyo Esenler, radyoculuk hayali olan ve bu alana katkı sunmak isteyen gençleri, ‘Radyonun Yeni Yıldızları Akademi’de buluşturdu. 5 hafta sürecek eğitim programının ilki, Saran Medya Grup Reklam Koordinatörü Mustafa Kıyıcıoğlu tarafından verilen ‘Reklam ve Pazarlama’ konulu dersle başladı.

Esenlerli gençler şair Cahit Zarifoğlu'nu dualarla andı!Esenlerli gençler Cahit Zarifoğlu'nu dualarla andı!

BİLGİ VE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR

Radyo Alaturka Genel Yayın Yönetmeni Beyza Koç, ‘Kurumsal İletişim ve Yöneticilik’ konulu ders kapsamında gençlerle bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Eğitim programının ilk gününde ayrıca Radyo D Müzik Direktörü ve Programcısı Hilal Özgani ‘Radyo Programcılığı’, Pal Nostalji Genel Yayın Yönetmeni Fikret Kocamaz ‘Teknik ve Poscast’, Alem FM Haber Müdürü Gonca Büyükbayraktar ise ‘Diksiyon ve Haber Yazma Teknikleri’ dersiyle gençlerle buluştu. Mezun olan öğrencilere ulusal ve yerel radyolarda staj yapma imkânı sunulacak akademi, Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak gerçekleştirildi. 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı