Kuruluş Osman'ın ustası göze çarpan itirafıyla ortalığı salladı! 'Acaba bayılsam ayıp olur mu?'

Tarihsel dönemde vuku bulan gelişmeleri aydınlatan Kuruluş Osman dizisinin yoğun ilgi gören oyuncusundan dikkat çekici itiraf geldi. Kuruluş Osman'da her ne kadar kötü karakteri oynasa da yine de izleyenlerin sempatisini kazanan Erkan Avcı, set ortamında karşılaştığı zorluklardan bahsetti.

Kuruluş Osman'ın ustası göze çarpan itirafıyla ortalığı salladı! 'Acaba bayılsam ayıp olur mu?'
Kuruluş Osman'ın ustası göze çarpan itirafıyla ortalığı salladı! 'Acaba bayılsam ayıp olur mu?'
GİRİŞ 15.06.2021 09:49 GÜNCELLEME 15.06.2021 09:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Tarihi dizi niteliğindeki Diriliş Ertuğrul projesinin devamı şeklinde çekilen Kuruluş Osman'ın beğenilen oyuncusu itirafıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı. Kuruluş Osman'da oynadığı Nikola karakteriyle kısa bir zaman dilimi içerisinde izleyenlerin gözbebeği haline gelen Erkan Avcı işin arka planında neler yaşadığını aktardı.

Uyanış Büyük Selçuklu yapımcısından merak uyandıracak haber! Herkesi heyecanlandıran paylaşımUyanış Büyük Selçuklu yapımcısından merak uyandıracak haber! Herkesi heyecanlandıran paylaşım

Kuruluş Osman'ın yapımcılığını üstlenen Bozdağ Film'in YouTube kanalına röportaj veren Erkan Avcı, sette çalışmanın güçlüklerinden söz ederken yaptığı açıklama sevenlerini hayretler içerisinde bıraktırdı.

Kardeşlerim 18.bölüm fragmanı: Cezaevine mi sevk edilecek? Aklanabilecek mi? Berk'ten çağrı...Kardeşlerim 18.bölüm fragmanı: Cezaevine mi sevk edilecek? Aklanabilecek mi? Berk'ten çağrı...

Kuruluş Osman yapımının setinin ilk günü 40 derece hava sıcaklığında üstünde bulunan deri kıyafetlerden ötürü zor dakikalar geçirdiğini paylaştı. Bir ara sıcaktan su kaybı yaşadığını dile getiren Kuruluş Osman oyuncusu Erkan Avcı, "Öğlen 12.00'de çalışmaya başladık, 6 saat boyunca Seçkin (Özdemir) yalınayaktı. Bir saatten sonra inanılmaz bir su kaybı başladı. Bir ara şunu söylediğimi hatırlıyorum: 'Acaba bayılsam ayıp olur mu?’’ şeklinde ifadelere yer verdi.

Kuruluş Osman 63.bölüm fragmanı: Bağımsızlığın ışığı sönmeyecek! Düşman çatlatacak hareket...Kuruluş Osman 63.bölüm fragmanı: Bağımsızlığın ışığı sönmeyecek! Düşman çatlatacak hareket...

YORUMLAR 11
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek Evlilik Yapan Osman Beyi Çift Evli göstermeleri Hemde Şeyh Edebaliye Kızının üstüne Malhun Hatunu Kuma getirip Nikah Kıydıran Senaristler ile Dizinin Cılkını çıkardılar.
    Cevapla
  • Erhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Osman bey iki evlilik yaptı. Dizideki hata hatunların evlilik sırası...
    Cevapla
  • gurbetci 2 yıl önce Şikayet Et
    sagolsunlar var olsunlar ecdadimizi çok da guzel canlandirmislar erkan avci ve rol arkadaslari o soguga o kadar sicaga ragmen iyi dayamislar maasallah o aslanlara çok sagolasica yonetmeninden tout butun kadruyu tebrik ediyoruz devamini bekliyoruz .
    Cevapla
  • İhsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi kaldırılmalı ecdat bu mu
    Cevapla
  • Tuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Osman dizisi tam bir rezalet. Ertuğrul'un bütün bölümlerine bakmıştım. Osman tam bir fiyasko. Çok enteresan bir dizide başrol hariç herkes iyi. Dizinin bir bölümü düğünle bitiyor diğer bölümü cenaze merasimi ile. Artık fazlaca sıktı uzun süredir izlemiyorum. Yeni sezonda asla izlemeyi düşünmüyorum.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen!.. Tek Evlilik yapan,7 tane Çocuk Doğuran Bala(Rabia) Hatun vefat ettikden 2 Sene sonra Vefat eden Osman Bey,in Bala Hatun aşkını anlamayan Osman Bey,i Çift Evli Gösteren Senaristlerle Yapılan bu Dizi Atalarımıza Saygısızlıktır.
    Cevapla
  • ek9 2 yıl önce Şikayet Et
    kuruluş osman hangi imparotorluğun geçmişi osmanlının olmadığı kesinde nerenin anlayamadım gitii.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi