Diriliş Ertuğrul projesinden beklenmedik sürpriz! Kanal 7'den izleyenlerin hoşuna gidecek karar

Final yapmış olmasına rağmen halen yoğun ilgi gören ödüllü dizi projesi Diriliş Ertuğrul'un ekrana dönüş müjdesi sevenlerini heyecanlandırdı. Birçok ülkede geniş hayran kitlesi elde eden ve popülaritesini geniş coğrafyaya taşıyan Diriliş Ertuğrul tekrar bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında dizi severlerin huzuruna geçiyor.

Diriliş Ertuğrul projesinden beklenmedik sürpriz! Kanal 7'den izleyenlerin hoşuna gidecek karar
Diriliş Ertuğrul projesinden beklenmedik sürpriz! Kanal 7'den izleyenlerin hoşuna gidecek karar
GİRİŞ 13.07.2021 11:06 GÜNCELLEME 13.07.2021 11:06
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Uzun bir dönem boyunca sürpriz gelişmeleriyle seyircilerin evine konuk olan ve final yapsa bile tekrar bölümleri aynı ilgiyle izlenmeye devam eden Diriliş Ertuğrul'dan büyük müjde geldi. Hem hızlı bir ivme yakalayan hem de reyting başarısını her geçen gün katlayarak artıran Diriliş Ertuğrul'un ekrana dönecek olması hayranlarının neşesini yükseltti.

Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan 2.sezona damga vuracak transfer! Yapımcısı büyük müjdeyi verdiUyanış Büyük Selçuklu Alparslan 2.sezona damga vuracak transfer! Yapımcısı büyük müjdeyi verdi

Gerek yapımcılığında gerekse senaristliğinde Mehmet Bozdağ'ın yer aldığı ve Metin Günay'ın ise yönetmenlik koltuğunda oturduğu Diriliş Ertuğrul'un ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta başlayacağı sorusunun yanıtı geldi.

Oyuncu kadrosunda; Engin Altan Düzyatan (Ertuğrul Bey), Hande Soral (İlbilge), Cengiz Coşkun (Turgut Alp), Nurettin Sönmez (Bamsı Beyrek), Hülya Darcan (Hayme Ana) ve İlker Aksum (Dragos) gibi isimlerin bulunduğu Diriliş Ertuğrul dizisi Kanal 7 ekranında başladı.

Teşkilat'ın kilit isminden heyecanı yükselten proje! Anlaşmaya onay verdi, imzalar atıldı...Teşkilat'ın kilit isminden heyecanı yükselten proje! Anlaşmaya onay verdi, imzalar atıldı...

Tarihe önemli katkıları olan Ertuğrul beyin Bizans İmparatorluğu ve Çavdaroğulları Obasına karşı çetin geçen mücadelesinin ve kahramanlık öyküsünün gözler önüne serildiği Diriliş Ertuğrul ilk bölümüyle 2 Temmuz Cuma tarihinde saat 21:30'da izleyici kitlesinin karşısına geçti.

Kuruluş Osman oyuncularından bir mesaj var! Vedayı böyle yaptılar: O videoyu izlemeyen kalmadıKuruluş Osman oyuncularından bir mesaj var! Vedayı böyle yaptılar: O videoyu izlemeyen kalmadı

YORUMLAR 24
  • Zeyneep 2 yıl önce Şikayet Et
    Kalsın istemeyiz, çocukmu kandırıyorlar diziyi parçaladı bitirdiler şimdide ısıtıp tekrarlarını önümüze mi koyacaklar peehh
    Cevapla
  • Selım Muhammedov 2 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul dizini kaç kere izledik çoçularım ıle beraber, yenede izlemekden sıkılmıyoruz, kimin emegı geçdıyse helal olsun!
    Cevapla
  • Ayşe BAYRAK 2 yıl önce Şikayet Et
    Dün ilk bölümünü izledik ailecek
    Cevapla
  • Fatih öksüz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bölüm mü ?
    Cevapla
  • Sedef 2 yıl önce Şikayet Et
    Eski bölümlerimi
    Cevapla
  • Rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    Eski bölümler en baştan
    Cevapla
  • Sedef 2 yıl önce Şikayet Et
    Eski bölümlerini acaba yoksa yenimi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri