TRT1'in gözdesi Gönül Dağı'nda kavuşma vakti! Kurban Bayramı'nda evinize konuk olmaya geliyor

Sezon boyunca reytinglerde üstünlüğü kimseye kaptırmayan Gönül Dağı'nın Kurban Bayramı'na özel yayına girecek olması sevenlerinin coşkusunu yükseltti. Heyecanın eksik olmadığı sezon finalinin akabinde tatile giren Gönül Dağı, gerek bayram gerekse düğün ve sünnet eğlencesinin olduğu sahneleriyle ekrana tekrardan dönüyor.

GİRİŞ 15.07.2021 12:49 GÜNCELLEME 15.07.2021 12:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT1 tarafından verilen karar doğrultusunda, milyonların takdirini kazanan Gönül Dağı dizisi Kurban Bayramı'na özel bölümüyle hayranlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Eğlencenin birbiri ardına sıralandığı sahneleriyle izleyici kitlesiyle özlem giderecek olan Gönül Dağı'nda unutulmayacak sürprizler üst üste geldi. 

Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah, suskunluğunu bozdu! Olay açıklama geldiMasumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah, suskunluğunu bozdu! Olay açıklama geldi

İzleyenlere aile sıcaklığını iliklerine kadar hissettiren ve benzersiz hikayesiyle içleri ısıtan Gönül Dağı, bayram eğlencesinin yanı sıra sünnet ve düğün eğlencesiyle de herkese keyifli dakikalar yaşatacak.

Barbaroslar 2.fragmanı: Beklentilerin ötesine geçecek! Akıldan silinmeyecek sahnesiyle geliyorBarbaroslar 2.fragmanı: Beklentilerin ötesine geçecek! Akıldan silinmeyecek sahnesiyle geliyor

Sıkı takipçilerinin yüzünde tatlı bir tebessüm bıraktıran Gönül Dağı'nın Kurban Bayramı'na özel bölümünde olayları ardı arkasının kesilmediği gelişmeleriyle bir kez daha heyecan seviyesini yüksek tutacak.

Müjdeli haberlerin peş peşe verildiği ve ortaya renkli görüntülerin çıktığı Gönül Dağı dizisinin tanıtım fragmanını izleyenler beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'a davet edilen 2.isim netleşti! Barış Arduç'tan sonraki atak...Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'a davet edilen 2.isim netleşti! Barış Arduç'tan sonraki atak...

YORUMLAR 2
  • yücel 2 yıl önce Şikayet Et
    çabuk ulaaaaa
    Cevapla
  • Murat sur 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence çok güzel bir karar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi