Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da akıllara durgunluk veren veda! Gitmemesi için seferber oldular

7.sezonuyla ATV'de dönüş yapmaya hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kilit isminden seyircisinin inanmakta güçlük çektiği ayrılık iddiası dolaşmaya başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başladığı ilk günden itibaren kemik kadroda performans gösteren Ozan Akbaba'nın veda edeceği söylentisi çığ gibi büyümeye başladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da akıllara durgunluk veren veda! Gitmemesi için seferber oldular
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da akıllara durgunluk veren veda! Gitmemesi için seferber oldular
GİRİŞ 26.07.2021 23:15 GÜNCELLEME 26.07.2021 23:15
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Uzun ömürlü bir proje olma özelliği gösteren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 7.sezonu için geriye doğru saymaya başladı. Her sahnesini hayranlık içerisinde takip edenler yeni sezonda hangi gelişmelerle karşılaşacaklarını merak ederken izleyenlerin hoşuna gitmeyecek bir haber geldi.

Gönül Dağı'nın Taner'inden büyük müjde! Merakla beklenen tarihi sonunda paylaştıGönül Dağı'nın Taner'inden büyük müjde! Merakla beklenen tarihi sonunda paylaştı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol icabı Çakırbeyli hanesini koruyup kollayan, haklarını gözeten ve hiçbir kötülüğe pabuç bırakmayan Ozan Akbaba'nın yedinci sezonda olmayacağı iddiası ortalığı karıştırdı.

MasterChef Türkiye'nin hırslı ismine diskalifiye şoku! O hataya düşünce yarışmadan gönderildiMasterChef Türkiye'nin hırslı ismine diskalifiye şoku! O hataya düşünce yarışmadan gönderildi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın önemli bir ismi olarak nitelendirilen Ozan Akbaba'nın kadro dışı edilmemesini isteyenler sosyal medya platformunda birleşerek ''Gitmesin!'' mesajları göndermeye başladı. 

Kullanıcılar, İlyas Çakırbeyli karakteriyle özdeşleşerek geniş bir hayran kitlesine kavuşan Ozan Akbaba'nın ekipten çıkması durumunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için büyük bir kayıp olacağını savundular.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan isimden sürpriz proje! Bakın hangi diziyle ekrana dönüyorBir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan isimden sürpriz proje! Bakın hangi diziyle ekrana dönüyor

Yepyeni oyuncuların transfer edilmesi ve oyuncu kadrosunda ciddi bir hareketlilik yaşanması beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle 7.sezon için anlaşmasını yapmadığı ileri sürülen Ozan Akbaba’nın ayrılıp ayrılmayacağı konusunda yapımcıdan şimdilik açıklama bekleniyor.

YORUMLAR 63
  • ev kuzey. N. 2 yıl önce Şikayet Et
    Polat gelmesin
    Cevapla
  • Kuzey .n. 2 yıl önce Şikayet Et
    Ozan akbaba İlyas olmadan olurmu hızirsız Hızır olmadan nasıl olmasa.ilyasiz olmaz. Büyük kitle adına.
    Cevapla
  • Eylem 2 yıl önce Şikayet Et
    İlyas giderse biz bütün aile olarak bu diziyi asla işlemeyiz Polar Alemdar’ı görmek istemiyorum Lütfen İlyas gitmesin
    Cevapla
  • Vedat Çelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Polat Alemdar, ne alaka?
    Cevapla
  • Levent 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ve ailen izlemezse bu dizi biter lütfen kararından vazgeç aileni ikna etmelisin
    Cevapla
  • DEVRAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaşmaz ailesi ve mesut akusta ya gidin onlar anlatır size ALFA NEDİR dizilerde politika ve aksiyon nasıl olur olan hepsini ...
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Süper
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor