Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki vedasıyla ortalığı yıkıp geçmişti! Dönüşü muhteşem olacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Tufan'ı olarak kameralar karşısına geçen tecrübeli isim Hüseyin Avni Danyal'ın sürpriz projesine dair merak edilen detaylar gelmeye başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrıldıktan sonra Yargı isimli dizi yapımıyla anlaşma gerçekleştiren Hüseyin Avni Danyal'ın dönüşü heyecanlandırdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki vedasıyla ortalığı yıkıp geçmişti! Dönüşü muhteşem olacak
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki vedasıyla ortalığı yıkıp geçmişti! Dönüşü muhteşem olacak
GİRİŞ 05.08.2021 12:07 GÜNCELLEME 05.08.2021 12:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da uzun bir zaman boyunca rol alan ve kadrodan çıktıktan sonra da yankılarını hissettirmeye devam eden Hüseyin Avni Danyal'in yeni adresi belli oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki serüvenine devam ettiği süre zarfında hayran kitlesini bir hayli genişleten Hüseyin Avni Danyal bomba projesiyle sevenlerini şaşırttı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si TRT1'in sürpriz projesine transfer oldu! Bakın ne yapacak?Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si TRT1'in sürpriz projesine transfer oldu! Bakın ne yapacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a veda eden Hüseyin Avni Danyal'ın, yeni yayın dönemi itibariyle ekran yolculuğunda yürümeye başlayacak Yargı dizisinin ekibinde yer alacağı öğrenildi. Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz ikilisini Ay Yapım imzasıyla bir araya getirecek olan Yargı adlı yapımın yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstleneceğinin bilgisine ulaşıldı.

Kardeşlerim'de veda zilleri çalmaya başladı! Sevilen isim ayrılığıyla ortalığı yıkıp geçtiKardeşlerim'de veda zilleri çalmaya başladı! Sevilen isim ayrılığıyla ortalığı yıkıp geçti

Sema Ergenekon’un Adliye’de yapmış olduğu gözlemlere dayanarak oluşturduğu hukuki çatışmaları aktaracak olan Yargı dizisi Savcı Ilgaz ile avukat Ceylin’in öyküsünü gözler önüne serecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki etkileyici performansıyla hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Hüseyin Avni Danyal'ın Yargı dizisinde hangi rolle izleyenlerin karşısına geçeceği izleyici kitlesi tarafından sabırsızlık içerisinde bekleniyor.

Gönül Dağı'nın beğenilen isminden sürpriz mesaj var! Herkes tarih açıklamasına dikkat kesildiGönül Dağı'nın beğenilen isminden sürpriz mesaj var! Herkes tarih açıklamasına dikkat kesildi

YORUMLAR 5
  • Musa 2 yıl önce Şikayet Et
    Hapse gidiyorlardı ne zaman ayrılmış
    Cevapla
  • Ay as 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış kararlar veriliyor en sevdiğimiz karakterler diziden ayrılıyor izleme isteği kalmadı diziden soğuduk
    Cevapla
  • Sevgi Güven 2 yıl önce Şikayet Et
    Neoluyor ya en çok sevilen karakterler diziden gidiyorlar. Bu dizide çok sevilen ve çok guzel performans gösteren karakter çok üzüldüm. Gitmemeli kalmalilar dizi izlenmez hal almaya başladı.
    Cevapla
  • arzu 2 yıl önce Şikayet Et
    hiçbir dizi sana bu kadar değer katmaz vesselam
    Cevapla
  • Emirhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Abi şu diziden çıkılır mı ya. Anlamak mümkün değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri