Kurtlar Vadisi'nin unutulmazı Teşkilat'la ortalığı yıkıp geçecek! TRT1'de sevindirici transfer

Kurtlar Vadisi'ndeki etkileyici performansıyla heyecanı doruklara taşıyan Gürkan Uygun'dan izleyenleri sevincini katlayarak artıracak haber geldi. Geçtiğimiz sezon yayın maratonuna atılan Uyanış Büyük Selçuklu yapımında ''Hasan Sabbah'' karakteriyle akıllara kazınan Gürkan Uygun'un Teşkilat'ın kadrosuna transfer edildiği açıklandı.

Kurtlar Vadisi'nin unutulmazı Teşkilat'la ortalığı yıkıp geçecek! TRT1'de sevindirici transfer
Kurtlar Vadisi'nin unutulmazı Teşkilat'la ortalığı yıkıp geçecek! TRT1'de sevindirici transfer
GİRİŞ 12.08.2021 09:39 GÜNCELLEME 12.08.2021 09:40
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun'un yeni yayın döneminde hangi dizi projesiyle televizyon ekranlarına döneceği konusu nihayet kesinleşti. 2.sezonuyla TRT1'deki macerasını tüm hızıyla sürdürecek olan Teşkilat dizisine Gürkan Uygun'un dahil edildiği bilgisi duyuruldu.

Kuruluş Osman'dan sonra ortalığı sallayacak 'tarihi dizi' sürprizi! TRT1'in müjdeleri bitmiyorKuruluş Osman'dan sonra ortalığı sallayacak 'tarihi dizi' sürprizi! TRT1'in müjdeleri bitmiyor

Bilindiği üzere Uyanış Büyük Selçuklu'daki Hasan Sabbah karakteriyle ekran başındaki seyircisini etkisi altına alan ve heyecanın ardı arkasının kesilmediği sahnelerde rol alan Gürkan Uygun'un yeni adresi belli oldu. Pek çok projeden kendisine teklif götürüldüğü öğrenilen Gürkan Uygun, Uyanış Büyük Selçuklu'dan sonra Teşkilat'la yoluna devam edeceğinin açıklanması izleyenlerin keyfini yerine getirdi.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın aleyhinde faaliyetler yapan Zayed Fadi karakterinin ilk sezonda senaryo gereği öldürülmesinin akabinde yapımcılar boşalan koltuğu doldurmak için kolları sıvamıştı. Burak Sağyaşar ile Timur Savcı'nın yapımcılığında bulunduğu ve Yağız Alp Akaydın'ın yönetmenliğini üstlendiği Teşkilat dizisinin yeni üyesi olarak karşımıza çıkacak Gürkan Uygun’un düşmanlık yapan bir karakteri oynaması tahmin ediliyor.

Ramo'nun ustasının yeni adresi belli oldu! Yargı'yla izleyenleri kendine hayran bıraktıracakRamo'nun ustasının yeni adresi belli oldu! Yargı'yla izleyenleri kendine hayran bıraktıracak

YORUMLAR 19
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Gürkan Uygun ile 1999 da askerlik yapmıştim.. o zaman meşhur değildi fakat müthiş bir karakter taklit kabiliyeti vardi. Bazan bölük komutanının taklidini yapıyordu her seferinde bizim bölük panikliyordu :)))
    Cevapla
  • Cemal karakus 2 yıl önce Şikayet Et
    Teskilatin basina memati gecsin
    Cevapla
  • Mehmet karadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah star da yayınlayın çünkü savaşçı dizisi Star TV de oynayacak ondan dır inşallah TEŞKİLAT Dizisi de Star TV de oynar diyorum çünkü ben en çok teşkilat dizisi için TRT 1 de yayınlayın dedim ve buda benden söylemesi size hatırlattım
    Cevapla
  • Cemal karakus 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katiliyorum L
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilatın başına geçse çok daha iyi olur
    Cevapla
  • Hadi hadi 2 yıl önce Şikayet Et
    Başgezici ne işi var teşkilatın başında. Haini oynasın ama. Öyle de böyle de her yerde oynuyorlar, en azından milletin gözünde kahraman olmasınlar
    Cevapla
  • Bahri 2 yıl önce Şikayet Et
    Gezide en onde giden ...Birde madalya verin.Ayarsizlar onlar boyle bir is yapsa bir muslumana boyle bir is verirler mi acaba.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi